07/03/2012 16:22
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 14:25
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חג שמחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:20
|
תודה, הלוואי שהיו לי כל הזמן החלטות כל כך הגיוניות וטובות. אך תודה לאל כמה ימים טובים עברו ועל כך אני מודה.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: היו לי הירהורי כפירה להכין בצק שמרים ולעשות אזני המן.......... ואחר כך ממש רגע לפני אמרתי הי......... למי? למה? בעלי סכרתי, אני שמנמודה, חמי סכרתי, הילדים הגדולים מנסים לשמור בעצם אף אחד לא צריך את זה אז מי בסוף יזלול???????????????????אה....................... טוב אז ממש לא צריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: גם אני לא חסידת אזני ההמן בכל אופן לא בתמתכונתם מבצק פריך בלתי נגיס.................... סבתי עליה השלום היתה עושה אותם מבצק שמרים......... חבל"ז אקורדיאון כתב: EFF כתב: והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו. מסכימה איתך לחלוטין. אכן לא צריך כי לכולם סביב לא חסר וזה התירוץ להכין ולאכול.כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:20
|
תודה, הלוואי שהיו לי כל הזמן החלטות כל כך הגיוניות וטובות. אך תודה לאל כמה ימים טובים עברו ועל כך אני מודה.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: היו לי הירהורי כפירה להכין בצק שמרים ולעשות אזני המן.......... ואחר כך ממש רגע לפני אמרתי הי......... למי? למה? בעלי סכרתי, אני שמנמודה, חמי סכרתי, הילדים הגדולים מנסים לשמור בעצם אף אחד לא צריך את זה אז מי בסוף יזלול???????????????????אה....................... טוב אז ממש לא צריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: גם אני לא חסידת אזני ההמן בכל אופן לא בתמתכונתם מבצק פריך בלתי נגיס.................... סבתי עליה השלום היתה עושה אותם מבצק שמרים......... חבל"ז אקורדיאון כתב: EFF כתב: והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו. מסכימה איתך לחלוטין. אכן לא צריך כי לכולם סביב לא חסר וזה התירוץ להכין ולאכול.כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:16
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
היו לי הירהורי כפירה להכין בצק שמרים ולעשות אזני המן.......... ואחר כך ממש רגע לפני אמרתי הי......... למי? למה? בעלי סכרתי, אני שמנמודה, חמי סכרתי, הילדים הגדולים מנסים לשמור בעצם אף אחד לא צריך את זה אז מי בסוף יזלול???????????????????אה....................... טוב אז ממש לא צריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: גם אני לא חסידת אזני ההמן בכל אופן לא בתמתכונתם מבצק פריך בלתי נגיס.................... סבתי עליה השלום היתה עושה אותם מבצק שמרים......... חבל"ז אקורדיאון כתב: EFF כתב: והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו. מסכימה איתך לחלוטין. אכן לא צריך כי לכולם סביב לא חסר וזה התירוץ להכין ולאכול.כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:11
|
היו לי הירהורי כפירה להכין בצק שמרים ולעשות אזני המן.......... ואחר כך ממש רגע לפני אמרתי הי......... למי? למה? בעלי סכרתי, אני שמנמודה, חמי סכרתי, הילדים הגדולים מנסים לשמור בעצם אף אחד לא צריך את זה אז מי בסוף יזלול???????????????????אה....................... טוב אז ממש לא צריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזהו!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: גם אני לא חסידת אזני ההמן בכל אופן לא בתמתכונתם מבצק פריך בלתי נגיס.................... סבתי עליה השלום היתה עושה אותם מבצק שמרים......... חבל"ז אקורדיאון כתב: EFF כתב: והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו. מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:05
|
dany כתב:
גם אני לא חסידת אזני ההמן בכל אופן לא בתמתכונתם מבצק פריך בלתי נגיס.................... סבתי עליה השלום היתה עושה אותם מבצק שמרים......... חבל"ז אקורדיאון כתב: EFF כתב: והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו. מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:03
|
גם אני לא חסידת אזני ההמן בכל אופן לא בתמתכונתם מבצק פריך בלתי נגיס.................... סבתי עליה השלום היתה עושה אותם מבצק שמרים......... חבל"ז
אקורדיאון כתב:
EFF כתב: והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:02
|
EFF כתב:
והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו.. בהחלט.למזלי משהו שאני בהחלט יכולה לעמוד בו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2012 21:02
 דרך המלך Posts: 5707
|
חג שמח אפי חג עם חיוכים ושמחה ובל הפחמימה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2012 20:54
 EFF Posts: 6417
|
והמולה....נשמח כולנו בשמחת החג - ואזני המן לא "בבית ספרנו"....חבל לקלקל השגים, הצלחות, הגשמת חלומות פרטיים שלנו..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|