|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/03/2012 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
תודה לכן, נשמות יקרות, שזכות גדולה נפלה בחלקי להכירכן. אוהבת מאוד, נשיבוקים יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 09:16
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה כתב:
אשירה כתב: מירי יקרה, שמעתי רק הבוקר את הרצאתך בנושא בשלות ומבחינתי זאת הייתה הרצאה חזקה ביותר ואני רוצה להודות לך עליה. התחברתי להרבה דברים. גם הדוגמאות שנתת מלמדות ומעשירות אותנו ונותנות לנו אפשרות להבין איפה אנחנו טועים ואיפה ניתן ואפשר לשנות כדי להצליח. את נראית נפלא ואת מודל להצלחה ולחיקוי ומה שאמרת בנושא מחוייבות והתמדה מציב לי מראה שאני לא אוהבת להסתכל בה. למה כל כך קל לי להיות מחויבת לאחרים ולדאוג להם ולא להזניח אותם ורק את עצמי כל כך קל לי לשכוח? גם הדוגמא המדהימה המדברת על פרי בוסר ופרי בשל ההופך במהרה לפרי רקוב מזעזעת בפני עצמה וכל כך נכונה. קחו למשל אבוקדו או אגס, כמה הרבה זמן לוקח להם להבשיל אבל כאשר הם בשלים אם לא נשתמש בהם תוך פרק זמן קצר הרי ירקיבו. אני נמצאת היום בשליש האחרון של חיי, אומנם לא מרגישה זקנה אבל איכות חיי בזבל בגלל המשקל שאיני יכולה לו, ואני כל כך רוצה עדיין להספיק להנות מאיכות חיים אחרת, טובה יותר, עוד בזמן שאני חיה ויכולה להנות מהתוצאות ולא להרקיב לפני הבשלות. הרבה פעמים אני שואלת את עצמי האם אני שייכת לקטגוריה שאף פעם לא אצליח לרזות, איני רוצה להשלים עם זה אבל ההרגשה הזו מקננת. לפחות עצרתי את העליה. ואפרופו זה, בתי צפתה בתכנית בערוץ 8 בה הראו אדם מרותק למיטתו בגלל משקל עצום ושאלה איך אפשר להגיע בכלל לממדים כאלה. השבתי לה שלמרות שאיני מצליחה לרזות, אם הייתי אוכלת כל מה שאני באמת רוצה וגם יכולה זה היה קורה גם לי ולהרבה אנשים. היא הייתה די בשוק, אבל היא צעירה ורזה.
מירי שוב תודה לך, אני שולחת לך חיבוק חזק, אומנם וירטואלי, ומברכת על הקשר שלי איתך,
אוהבת, edited by אשירה on 3/6/2012 ממש ריגשת אותי בפוסט הזה..אני חושבת שהיינו די אבודות בלי המסגרת וכל עוד אנחנו בתוכה היא מגוננת עלינו מול עולם גדול של קושי... והחכמה היא להלחם כל יום וכל רגע בעצם בשביל שנוכל להרגיש טוב יותר, פיזית, נפשית ורוחנית. אני משוכנעת ובטוחה שיום יגבוא ואת תוכלי להרים ראש ולהגיד שאת הולכת ומשתבחת, זה ענין של החלטה נחושה והרבה ויתור ואת מסוגלת כי את אלופה. מדהימה. אוהבת אותך ומחבקת בענק!!!♥
תודה, אהובה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 09:13
 קרנושה Posts: 3420
|
אשירה כתב:
מירי יקרה, שמעתי רק הבוקר את הרצאתך בנושא בשלות ומבחינתי זאת הייתה הרצאה חזקה ביותר ואני רוצה להודות לך עליה. התחברתי להרבה דברים. גם הדוגמאות שנתת מלמדות ומעשירות אותנו ונותנות לנו אפשרות להבין איפה אנחנו טועים ואיפה ניתן ואפשר לשנות כדי להצליח. את נראית נפלא ואת מודל להצלחה ולחיקוי ומה שאמרת בנושא מחוייבות והתמדה מציב לי מראה שאני לא אוהבת להסתכל בה. למה כל כך קל לי להיות מחויבת לאחרים ולדאוג להם ולא להזניח אותם ורק את עצמי כל כך קל לי לשכוח? גם הדוגמא המדהימה המדברת על פרי בוסר ופרי בשל ההופך במהרה לפרי רקוב מזעזעת בפני עצמה וכל כך נכונה. קחו למשל אבוקדו או אגס, כמה הרבה זמן לוקח להם להבשיל אבל כאשר הם בשלים אם לא נשתמש בהם תוך פרק זמן קצר הרי ירקיבו. אני נמצאת היום בשליש האחרון של חיי, אומנם לא מרגישה זקנה אבל איכות חיי בזבל בגלל המשקל שאיני יכולה לו, ואני כל כך רוצה עדיין להספיק להנות מאיכות חיים אחרת, טובה יותר, עוד בזמן שאני חיה ויכולה להנות מהתוצאות ולא להרקיב לפני הבשלות. הרבה פעמים אני שואלת את עצמי האם אני שייכת לקטגוריה שאף פעם לא אצליח לרזות, איני רוצה להשלים עם זה אבל ההרגשה הזו מקננת. לפחות עצרתי את העליה. ואפרופו זה, בתי צפתה בתכנית בערוץ 8 בה הראו אדם מרותק למיטתו בגלל משקל עצום ושאלה איך אפשר להגיע בכלל לממדים כאלה. השבתי לה שלמרות שאיני מצליחה לרזות, אם הייתי אוכלת כל מה שאני באמת רוצה וגם יכולה זה היה קורה גם לי ולהרבה אנשים. היא הייתה די בשוק, אבל היא צעירה ורזה. מירי שוב תודה לך, אני שולחת לך חיבוק חזק, אומנם וירטואלי, ומברכת על הקשר שלי איתך, אוהבת, edited by אשירה on 3/6/2012
ממש ריגשת אותי בפוסט הזה..אני חושבת שהיינו די אבודות בלי המסגרת וכל עוד אנחנו בתוכה היא מגוננת עלינו מול עולם גדול של קושי... והחכמה היא להלחם כל יום וכל רגע בעצם בשביל שנוכל להרגיש טוב יותר, פיזית, נפשית ורוחנית. אני משוכנעת ובטוחה שיום יגבוא ואת תוכלי להרים ראש ולהגיד שאת הולכת ומשתבחת, זה ענין של החלטה נחושה והרבה ויתור ואת מסוגלת כי את אלופה. מדהימה. אוהבת אותך ומחבקת בענק!!!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 08:18
|
תודה לכן, נשמות יקרות, שזכות גדולה נפלה בחלקי להכירכן. אוהבת מאוד,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 07:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה פוסט מרגש ונוגע כתבת ואני כאן מחזקת את ידיך ורוצה לומר לך שאת בהחלט יכולה להשיג כל דבר שתחפצי בו. הדרך לא תמיד קלה אבל אסור להתייאש כל הכבוד שעצרת את העלייה אבל אם את מסוגלת לזה אז אני בטוחה שאת מסוגלת לראות ירידות, תמשיכי להתמיד אני מאמינה בך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/03/2012 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כן כן אשירוש לא להשלים כי בכל רגע נתון זה הרגע לקחת מחוייבות ולהתחיל כי לא חדש לנו שלמרות כל הקושי בעשיית הדיאטה קשה יותר ומסוכן לבריאותנו השומן. כן ראתי את האיש ולא אמרתי איך אלא נחרדתי שלעולם זה לא נעצר וזה מאז ומתמיד הפחד מוות. אשירוש את אישה מיוחדת ותודה על השיתוף שמעמיד כל אחד מאיתנו מול מראה. המון בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2012 16:47
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקרה פוסט שיצא מהלב וגם נכנס ללב אשירה זה הזמן המתאים להרגיש איכות חיים מעולה אנא קחי עצמך בידיים הרי אם אין אני לי מי לי זה תלוי אך ורק בך כמובן עם המון עזרה חיצונית אשירה עצרת עלייה וזה נפלא ועכשיו נעבור לשלב הבא שלה בירידה זה אפשרי יקירתי בואי נשקיע מאמץ קטנטן עם נקודות יעד והיעד הראשון הוא פסח חיבוק להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2012 10:39
 נחושה Posts: 6982
|
לעולם לא מאוחר יקירתי להבין את עצמנו לצמוח מתוך הקושי והאתגרים בחיינו וכל החיים אנו לומדים וגם כאן בפקולטה ל-א כ-ו-ל-ם מחוננים תודה על השיתוף יקירה והמון בהצלחה נחושתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2012 09:39
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי איזה פוסט מהמם ממש מהקרביים של כל מי שחי וחווה את חווית השומן, את חוויית ה"אין כוח" "אין חשק" "לא בא לי" או ההיפך "בא לי אבל בידיוק מה שלא צריך. ואיפה אנחנו כאן????? איפה לחשוב עלי כעל מכונית חדשה נוצצת ושהכל פועל בה טיפ טופ? איפה?????????? אשירה כמוני כמוך כבר עברנו את גיל ה-60 וזה הזמן לדאוג לעצמנו לפני המקל............ אז יקירתי דברי לעצמך דברי חכמה ועשי למען עצמך, כי זה בידיך, בידי!!!!!!!! בהצלחהההההההההההההההההההההההה
אשירה כתב:
מירי יקרה, שמעתי רק הבוקר את הרצאתך בנושא בשלות ומבחינתי זאת הייתה הרצאה חזקה ביותר ואני רוצה להודות לך עליה. התחברתי להרבה דברים. גם הדוגמאות שנתת מלמדות ומעשירות אותנו ונותנות לנו אפשרות להבין איפה אנחנו טועים ואיפה ניתן ואפשר לשנות כדי להצליח. את נראית נפלא ואת מודל להצלחה ולחיקוי ומה שאמרת בנושא מחוייבות והתמדה מציב לי מראה שאני לא אוהבת להסתכל בה. למה כל כך קל לי להיות מחויבת לאחרים ולדאוג להם ולא להזניח אותם ורק את עצמי כל כך קל לי לשכוח? גם הדוגמא המדהימה המדברת על פרי בוסר ופרי בשל ההופך במהרה לפרי רקוב מזעזעת בפני עצמה וכל כך נכונה. קחו למשל אבוקדו או אגס, כמה הרבה זמן לוקח להם להבשיל אבל כאשר הם בשלים אם לא נשתמש בהם תוך פרק זמן קצר הרי ירקיבו. אני נמצאת היום בשליש האחרון של חיי, אומנם לא מרגישה זקנה אבל איכות חיי בזבל בגלל המשקל שאיני יכולה לו, ואני כל כך רוצה עדיין להספיק להנות מאיכות חיים אחרת, טובה יותר, עוד בזמן שאני חיה ויכולה להנות מהתוצאות. הרבה פעמים אני שואלת את עצמי האם אני שייכת לקטגוריה שאף פעם לא אצליח לרזות, איני רוצה להשלים עם זה אבל ההרגשה הזו מקננת. לפחות עצרתי את העליה. ואפרופו זה, בתי צפתה בתכנית בערוץ 8 בה הראו אדם מרותק למיטתו בגלל משקל עצום ושאלה איך אפשר להגיע בכלל לממדים כאלה. השבתי לה שלמרות שאיני מצליחה לרזות אם הייתי אוכלת כל מה שאני באמת רוצה וגם יכולה זה היה קורה גם לי ולהרבה אנשים. היא הייתה די בשוק, אבל היא צעירה ורזה. מירי שוב תודה לך, אני שולחת לך חיבוק חזק, אומנם וירטואלי, ומברכת על הקשר שלי איתך, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/03/2012 09:34
|
מירי יקרה, שמעתי רק הבוקר את הרצאתך בנושא בשלות ומבחינתי זאת הייתה הרצאה חזקה ביותר ואני רוצה להודות לך עליה. התחברתי להרבה דברים. גם הדוגמאות שנתת מלמדות ומעשירות אותנו ונותנות לנו אפשרות להבין איפה אנחנו טועים ואיפה ניתן ואפשר לשנות כדי להצליח. את נראית נפלא ואת מודל להצלחה ולחיקוי ומה שאמרת בנושא מחוייבות והתמדה מציב לי מראה שאני לא אוהבת להסתכל בה. למה כל כך קל לי להיות מחויבת לאחרים ולדאוג להם ולא להזניח אותם ורק את עצמי כל כך קל לי לשכוח? גם הדוגמא המדהימה המדברת על פרי בוסר ופרי בשל ההופך במהרה לפרי רקוב מזעזעת בפני עצמה וכל כך נכונה. קחו למשל אבוקדו או אגס, כמה הרבה זמן לוקח להם להבשיל אבל כאשר הם בשלים אם לא נשתמש בהם תוך פרק זמן קצר הרי ירקיבו. אני נמצאת היום בשליש האחרון של חיי, אומנם לא מרגישה זקנה אבל איכות חיי בזבל בגלל המשקל שאיני יכולה לו, ואני כל כך רוצה עדיין להספיק להנות מאיכות חיים אחרת, טובה יותר, עוד בזמן שאני חיה ויכולה להנות מהתוצאות ולא להרקיב לפני הבשלות. הרבה פעמים אני שואלת את עצמי האם אני שייכת לקטגוריה שאף פעם לא אצליח לרזות, איני רוצה להשלים עם זה אבל ההרגשה הזו מקננת. לפחות עצרתי את העליה. ואפרופו זה, בתי צפתה בתכנית בערוץ 8 בה הראו אדם מרותק למיטתו בגלל משקל עצום ושאלה איך אפשר להגיע בכלל לממדים כאלה. השבתי לה שלמרות שאיני מצליחה לרזות, אם הייתי אוכלת כל מה שאני באמת רוצה וגם יכולה זה היה קורה גם לי ולהרבה אנשים. היא הייתה די בשוק, אבל היא צעירה ורזה. מירי שוב תודה לך, אני שולחת לך חיבוק חזק, אומנם וירטואלי, ומברכת על הקשר שלי איתך, אוהבת, edited by אשירה on 3/6/2012
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|