הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צריך פשוט להחליט!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/03/2012 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
יולי יקרה כתבת את תחושותייך שללא ספק מייצגות כל אחד מאיתנו בתהליך ההרזיה ומכאן לא נותר אלא להתחיל שוב עם מוטיבציה וכוחות מחודשים
ומכאן הדרך להשיל את הקילוגרמים מובטחת.
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 16:21

dany
dany
יולי מתוקה
אכן זה לא קיטור אלא הצורך שלך לספר את התיסכולים שלך...........שלנו.
אז חמודה את יודעת היטב מה צריך לעשות בכדי באמת לראות תוצאות ולא רק נדנדה.
את נצמדת לתפריט, בודקת כמויות, מקפידה על שתיה, עושה פעילות גופנית, וחשיבה חיובית כל הזמן.
המון המון הצלחה
וחג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 14:51

שאפתנית
שאפתנית
יולי הפוסט שלך ממש לא נשמע כקיטור אלא פוסט מלא תובנות שאת חלקן את כבר מממשת. למדת מה מתאים לך יותר ומה פחות וזהו, את שוב על הדרך הנכונה אז בהצלחה.
יולי כתב:
היי,
גם אני שותפה בעליות, וחזרתי לתפריטים הפעם תפריט ורוד ומקופל אני משלבת בעיקרון אני שמה לב לכמויות ....חוצמיזה כדי להתעודד קניתי לעצמי אודם ורדרד וגם אדמדם שמעתי שזה באופנה..
רק שזה קצת בולט על פניי החיוורות (ואני עוד מאופרת קמפלט מייקאפ ופודרה סומק והשאר..) בכל מקרה זה נחמד ומבליט את העיניים..חוצמיזה אני מתכננת בעוד שבועיים לעשות גוונים בלונדיניים.אחלו לי בהצלחה..מקווה שייצא יפה..הכל לפסח. רק מה שמפריד בייני ובין האושר זה 3 קילו שאני ממש מתה להיפטר מהם לפסח כדי להתחיל רק לחזור לעצמי....העודפים מפריעים לי ובבגדים מסויימים אני ממש מרגישה קציצה, בבגדים אחרים רק שמנמונת, אבל אני רוצה בכללי לרזות 7-10 קילו..ואז לשמור על זה. אני כבר שנתיים תקועה במשקלים האלו. ירדתי כבר פעם אחת ושמרתי תקופה קטנה מאוד..ושוב עליתי. קילו אומנם, ואני יודע שהוא יירד אבל אני רוצה להיות בכיוון ירידה כללי ולא אחד לרזות ואחד להעלות כי זה מה שקורה איתי בזמן האחרון. אני מצטערת על הקיטור, אבל אני מוכרחה לכתוב...אני יודעת על מה עליתי השבוע וזה היה הרבה דיאטה, פתאום יותר חלב, יותר קפה נמס...קצת יותר גבינה בערב (3%) בקיצור המון דברים קטנים שזה כאילו דיאטטי אבל הכמויות לא ממש ..אולי זה הקטר, אולי סתם לבשתי משקפיים ורודים אופטימיים של איזה יופי ירדתי קילו וחצי...למה זה שני מרזה מתלהבת ומשמינה שוב (קילו + קילו - ככה בערך, מדשדשת במקום..התלהבת מאוד שמרזה ואח"כ שוכחת ...) דיי, נמאס לי , אני מוכרחה לרזות,ההרזייה יפה ומתאימה לי, והק"ג האלו זנ ממש שומן אכזרי, כי פתאום אני מסתכלת לראות מהמראה מכל הכיוונים ואם הבגדים יושבים יפה או מסתירים, ונמאס לי להסתתר, אני רוצה כבר לרזות....
בינתיים ירדתי מלחם, חזרתי לקווקר וביטלתי ימי קיזוז לא מועילים שאח"כ אוכלים יותר מהרעב, או מהפיצוי, זה לא עובד, לא לאורך זמן.קשה לי מאוד לשתות מיים בקור הזה, אז אני עם תה צמחים וקצת קפה העיקר לשתות מספיק, אני אנסה לשתות קצת מיים גם בכח, אבל ממש קשה לי עם זה. אחרי הכל גם בסוכרא לייט יש קלוריות והכל פחמימה...
לכל מי שגם עלתה- עגיל, בלונדה, מפתח סול, דרך המלך ומי ששכחתי גם כמובן:תזכרו אנחנו פה( כולל אני )כדי לרזות ולהמשיך גם אם נופלים תמיד קמים בחזרה , לחזור לתפוח והקווקר, בואו נחזור להליכות, ננסה לשתות מיים יותר גם אם קשה כי הכי קשה זה להיות שמן כפי שמירי אומרת, ולי בהחלט קשה אני שכ"כ אוהבת בגדים ואיפור קשה לי עם העודפים אני כל הזמן רוצה להראות טוב מרגישה שהעודפים מקלקלים לי את ההופעה.......
אשמח לעידוד טיפים ועצות
ממי שבא לה לכתוב.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 14:34

יולי
יולי
היי,
גם אני שותפה בעליות, וחזרתי לתפריטים הפעם תפריט ורוד ומקופל אני משלבת בעיקרון אני שמה לב לכמויות ....חוצמיזה כדי להתעודד קניתי לעצמי אודם ורדרד וגם אדמדם שמעתי שזה באופנה..
רק שזה קצת בולט על פניי החיוורות (ואני עוד מאופרת קמפלט מייקאפ ופודרה סומק והשאר..) בכל מקרה זה נחמד ומבליט את העיניים..חוצמיזה אני מתכננת בעוד שבועיים לעשות גוונים בלונדיניים.אחלו לי בהצלחה..מקווה שייצא יפה..הכל לפסח. רק מה שמפריד בייני ובין האושר זה 3 קילו שאני ממש מתה להיפטר מהם לפסח כדי להתחיל רק לחזור לעצמי....העודפים מפריעים לי ובבגדים מסויימים אני ממש מרגישה קציצה, בבגדים אחרים רק שמנמונת, אבל אני רוצה בכללי לרזות 7-10 קילו..ואז לשמור על זה. אני כבר שנתיים תקועה במשקלים האלו. ירדתי כבר פעם אחת ושמרתי תקופה קטנה מאוד..ושוב עליתי. קילו אומנם, ואני יודע שהוא יירד אבל אני רוצה להיות בכיוון ירידה כללי ולא אחד לרזות ואחד להעלות כי זה מה שקורה איתי בזמן האחרון. אני מצטערת על הקיטור, אבל אני מוכרחה לכתוב...אני יודעת על מה עליתי השבוע וזה היה הרבה דיאטה, פתאום יותר חלב, יותר קפה נמס...קצת יותר גבינה בערב (3%) בקיצור המון דברים קטנים שזה כאילו דיאטטי אבל הכמויות לא ממש ..אולי זה הקטר, אולי סתם לבשתי משקפיים ורודים אופטימיים של איזה יופי ירדתי קילו וחצי...למה זה שני מרזה מתלהבת ומשמינה שוב (קילו + קילו - ככה בערך, מדשדשת במקום..התלהבת מאוד שמרזה ואח"כ שוכחת ...) דיי, נמאס לי , אני מוכרחה לרזות,ההרזייה יפה ומתאימה לי, והק"ג האלו זנ ממש שומן אכזרי, כי פתאום אני מסתכלת לראות מהמראה מכל הכיוונים ואם הבגדים יושבים יפה או מסתירים, ונמאס לי להסתתר, אני רוצה כבר לרזות....
בינתיים ירדתי מלחם, חזרתי לקווקר וביטלתי ימי קיזוז לא מועילים שאח"כ אוכלים יותר מהרעב, או מהפיצוי, זה לא עובד, לא לאורך זמן.קשה לי מאוד לשתות מיים בקור הזה, אז אני עם תה צמחים וקצת קפה העיקר לשתות מספיק, אני אנסה לשתות קצת מיים גם בכח, אבל ממש קשה לי עם זה. אחרי הכל גם בסוכרא לייט יש קלוריות והכל פחמימה...
לכל מי שגם עלתה- עגיל, בלונדה, מפתח סול, דרך המלך ומי ששכחתי גם כמובן:תזכרו אנחנו פה( כולל אני )כדי לרזות ולהמשיך גם אם נופלים תמיד קמים בחזרה , לחזור לתפוח והקווקר, בואו נחזור להליכות, ננסה לשתות מיים יותר גם אם קשה כי הכי קשה זה להיות שמן כפי שמירי אומרת, ולי בהחלט קשה אני שכ"כ אוהבת בגדים ואיפור קשה לי עם העודפים אני כל הזמן רוצה להראות טוב מרגישה שהעודפים מקלקלים לי את ההופעה.......
אשמח לעידוד טיפים ועצות
ממי שבא לה לכתוב.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 05:04

אקורדיאון
אקורדיאון
ברור שאין הפתעות כנאמר בלעת שילמת.
עוד יותר ברור שאת אחרי וחוזרת לשליטה.
חג פורים שמח בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/03/2012 05:02

dany
dany
חג פורים שמחsmile

רבקה כתב:
כן חברות יקרות זו הדרך המובילה להצלחה
ה ח ל ט ה ובעקבותיה ע ש י י ה
ובלונדה מתוקה בטוח שתצליחי להחזיר החוב
ואני איתך חוזרת לדרך הבטוחה
אחרי שבוע קשה ועמדתי על המקום
אך לפני שבועיים עליתי קילו וחצי וזה חייב להיפרע בשקילה הבאה
חג פורים שמח ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 16:11

רבקה
רבקה
כן חברות יקרות זו הדרך המובילה להצלחה
ה ח ל ט ה ובעקבותיה ע ש י י ה
ובלונדה מתוקה בטוח שתצליחי להחזיר החוב
ואני איתך חוזרת לדרך הבטוחה
אחרי שבוע קשה ועמדתי על המקום
אך לפני שבועיים עליתי קילו וחצי וזה חייב להיפרע בשקילה הבאה
חג פורים שמח ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 11:28

דרך המלך
דרך המלך
בלונדה יפיפיה
מאמינה בך ויודעת שאת כבר בפנוכו של התהליך. .. אני איתך...
חג שמח אהובה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 10:40

נחושה
נחושה
וליישם בהתמדה!!!
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 09:35

dany
dany
אכן מסקנות חשובות עכשיו יישום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 08:02

רייצ'ל
רייצ'ל
הגענו למסקנות, הגענו להחלטות ועכשיו שלב הביצוע!
רק ככה מצליחים
שיהיה בהצלחה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 07:46

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם...
חג פורים שמח!!!
טוב אז אחרי "הסטירה" שקיבלתי מהגולם אתמול יצא לי ככה לשבת ולחשוב.
הרי לא באמת קיבלתי סטירה כי ידעתי בדיוק מה נכנס לפה שלי.
אז מירי יקרה תודה לך ! אני מרגישה כאילו ההרצאה אתמול נכתבה במיוחד בשבילי!
אני חולת חטיפים ויכולה לומר הצער רב ופה מלא שהרבה מן החטיפים שמירי הראתה אתמול היו אצלי בפה השבוע.
אז ישבתי וחשבתי אתמול שצריך להחזיר חוב שבוע הבא + עוד לפחות שניים ספר כדי להרגיש רזה בנסיעה.
חישבתי את הזמן וזה עוד שלושה שבועות ובשלושה שבועות אפשר בהחלט להגיע ליעד הזה.
צריך פשוט לסתום את הפה.
שלוש ארוחות ביום, בלי פחמימות מחמש ומים מים בששון.
אלה שלושה דברים שממש אבל ממש לא עשיתי בשלושה שבועות האחרונים והרי אני יודעת שזה אפשרי כי ירדתי ככה שמונה וחצי קילו בחודשיים וחצי..
אזזזזז
הגענו למסקנות, הגענו להחלטות ועכשיו שלב הביצוע!
בואו ביחד נרזה יש לנו מספיק זמן עד פסח להיכנס רזים יותר ושני קילו פחות לפסח זה בהחלט אפשרי לכולם.
אז מאחלת הצלחה ויום כיפי ושמחחח
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צריך פשוט להחליט!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!