הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איזה כיף החג הזה!! נוצצים ואיפורים..זה דיאט:)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/03/2012 16:21

רבקה
רבקה
קרנושקה אין כמוך
לחוות את אווירת החג ללא הפחמימות
וכל הכבוד על הארגון הנפלא שארגנת
ואין ספק שכאשר זה מצליח הסיפוק הוא ענק
חג פורים הוא חג מקסים מהנה ומבדח
אני אישית כל כך אוהבת את החג וזה הילד שבי נהנית מכל רגע
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 11:27

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה את מהממת
מחכה לתמונות.. וכל הכבוד על השליטה
חג שמח ורק צחוק וחיוכים
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 10:36

נחושה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 09:41

dany
dany
ברכת חג
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 09:07

קרנושה
קרנושה
queen כתב:
כל הכבוד קרן על השליטה וכן על ארגון האירוע. תמיד כיף לעבוד במקום שמשקיע גם בחוויות
נשמע שאת תפורה לזה

תודה יקירה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 09:04

queen
queen
כל הכבוד קרן על השליטה וכן על ארגון האירוע. תמיד כיף לעבוד במקום שמשקיע גם בחוויות
נשמע שאת תפורה לזה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 08:05

רייצ'ל
רייצ'ל
חג פורים שמח חברי הפורום
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 07:05

בלונדה....
בלונדה....
קרנושה איזה כיףףףףף.
אין כמו.לחגוג את פורים.
ואיזו שליטההה פשוט מלכה!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 05:29

dany
dany
תודה אהובה
גם לך

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
ולא נותר לי אלא רק לאחל חג שמחsmile

חג שמח ומבדח יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

חג שמח ומבדח יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 05:26

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 05:23

אקורדיאון
אקורדיאון
אני שומעת יותר ויותר שבמקומות העבודה התחילו לחגוג פורים כמו בגני הילדים.
שינוי אווירה ואפשר באמת להנות מכל המסביב ולא מהמתוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/03/2012 00:06

יולי
יולי
היי,
היום אכן פורים וזה נחמד, הייתי היום בחוג ר"ג ואני לא מתחפשת אבל כן התאפרתי עם קצת נוצצים ועשיתי גם פן, שזה שונה מהרגיל (גלי, הלוואי והיה מתולתל או חלק רק לא באמצע...כולם רוצים מה שאין להם, כנראה..). אז הרגשתי את החג בדרכי שלי, אבל בלי ממתקים.
אני מתה על החג הזה.
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/03/2012 20:55

קרנושה
קרנושה
היום חגגנו בחברה את פורים, כי מחר כל ההורים הצעירים יצטרכו לקחת את הילדים לגן מחופשים,
הם הריי כל כך ממתינים לזה..ועשינו משהו רגוע, צנוע וכל כך מיוחד בחברה..זה דרש הרבה מחשבה, יצירתיות ובעיקר מצב רוח טוב.
בחרנו בחב' הפקות שמעולם לא עבדנו איתה, לא אני ולא השותפה שלי לחגיגה וזה היה סוג של ריסק כיוון שכשאין לך ניסיון עם
חב' הפקות לעיתים אתה גם יכול להתרסק עם החוויה וזה עולה לך ביוקר וגם אתה לא ממש מרוצה..אבל! זה היה משהו מדהים,
וכמי שחוותה אירועים והתנסויות כאלו ואחרות מכל זווית עם חברות כאלו אני יכולה לומר בהחלט שזה היה שונה הפעם..
זה היה שונה כיוון שנתקלנו במישהי מדהימה שחושבת על הכל עד הפרט האחרון, לקחנו את האירוע לקונספט רטרו, גם אני הייתי עם פיאה של אפרו על הראש
וקמתי בשעה 5 בבוקר להשקיע בפנים שלי ולאפר אותן במיטב מוצרי מאק האהובים עליי בנוסף לכל זה,
קישטו לנו את החברה אתמול עד השעה 1 בלילה, נשארתי עד מאוחר, קמתי מוקדם אני דיי סחוטה אבל היה שווה את זה.

והדבר הכי מדהים בחגיגה ואני מבטיחה להעלות תמונות אצלי בפייס בשביל להראות לכולם מה עמד היום על הדלפק...איזה כמות של ממתקים,
מאפים, סוכריות, אזני המן איכותיים וכל טוב מכל זווית ופינה. ואני עם האיפור ועוד ציור מדהים שעשתה עליי מאפרת שהבאנו בשביל כל העצלים למיניהם,
עמדתי מאופרת, מחוייכת, מלאה במצב רוחה ולא נגעתי בשום דבר עד שהכל הסתיים ובשעה 14:00 התיישבתי לאכול את הצהריים שלי מהבית.
ורק בשביל הרגעים האלו, שאנחנו מתמודדים כל כך עם כל הקשיים שווה את הכל. המלחמה הזו בפחממות האלו שכולם אוכלים לידך ואת במצב רוח כזה טוב
שזה כל כך לא מענין! התחפשנו, צחקנו, עשינו תחרות תחפושות, הבאנו צלם עם מצלמת פולורויד, היו אקססוריז של פעם-רדיו, טלויזיה וטלפון ומה לא?!
(כל הציוד של פעם כיוון שאנחנו חברה שיוצרת פלטפורמה יחודית לתכני וידיאו וטלויזיה באינטרנט)
אני עם מכנסי בדלפון, פיאת אפרו על הראש, חולצה משוגעת ואיפור יפה. איזה אוזן המן?? היה לי כזה כיף.

כזה כיף החג הזה, אפשר להתחפש, אפשר להתאפר, אפשר לעשות כיף וזה לא פחממתי..לפעמים צריך להזכיר לעצמנו כמה בכל אחד מאיתנו
קיים ילד נצחי וכמה זה פאן גדול להתחבר למקום הזה שוב, הריי לא כל יום פורים, נכון?

שולחת מלאן נשיבוקים, מתנצלת שאני לא מצליחה להגיב לכולם כל יום! חג פורים שמייייייייייייח ותבלו בכיף♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איזה כיף החג הזה!! נוצצים ואיפורים..זה דיאט:)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!