05/03/2012 10:39
 queen Posts: 77
|
גם אצלי ככה. ברגע שאחרים יודעים (ומעירים) אני מתחילה לזייף, כאילו להוכיח שאני לא יכולה פפריקה כתב:
באותו עניין אני יכולה לאמר לכם,שחוץ מבתי,לא אמרתי לאף אחד שחזרתי לחוג. כל עוד נשמר הדבר כך-התמדתי בירידה.ברגע שהתחלתי להדליף פה ושם התחיל המשקל לגמגם......... כך שלכל אחד עקב האכילס שלו. יש שההכרזה על דיאטה שומרת עליהם ויש ,כמוני,שזה ממש משבש את התהליך. אכן מסובכות דרכי המדיאט.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2012 08:59
 פפריקה Posts: 134
|
באותו עניין אני יכולה לאמר לכם,שחוץ מבתי,לא אמרתי לאף אחד שחזרתי לחוג. כל עוד נשמר הדבר כך-התמדתי בירידה.ברגע שהתחלתי להדליף פה ושם התחיל המשקל לגמגם......... כך שלכל אחד עקב האכילס שלו. יש שההכרזה על דיאטה שומרת עליהם ויש ,כמוני,שזה ממש משבש את התהליך. אכן מסובכות דרכי המדיאט.....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2012 07:39
 יולי Posts: 754
|
היי רינת, יש בדיאטה תקופות טובות יותר ופחות טובות לפעמים מרזים ולפעמים קורה שעולים. עם השנים למדתי שאתגובות של אנשים זה נתון משתנה וקשור לא אחת למצב רוח של אנשים. יש אנשים שיפרגנו לך על ההרזייה והחוג ויש אנשים שברגע של חולשה ממש לא יפרגנו ויגידו לך למה את צריכה את זה. יש גם נשמות טובות שיגידו לך למה את עדיין הולכת אליה כי אין שינוי ממשי. תאמיני לי. אני כבר שמעתי את כל הרפרטואר. מנסיון, פשוט תעשי מה שטוב לך. תשמעי תמיד את ההרצאות, תמיד תשקלי ותכתבי כלומר תדווחי על שקילות כמו שאנחנו נשקלות בחוגים גם אם היה שבוע פחות טוב. כי החוכמה זה להתמיד גם אם יש תקופות פחות טובות ורואים עליות קטנות. ככה, שרואים עליות ואח"כ נבהלים קצת בשקילות בדר"כ מחזירים חובות בשקילה הבאה או בזו שאחריה. בכל מקרה, עצם ההישארות במסגרת תומכת והקשבה להרצאות מכניסה אותנו לתלם כל פעם מחדש ותזכרי שהכי קשה זה להיות שמנים. בכל מקרה תמיד לאנשים יהיה מה להגיד ועדיף עם הזמן ללמוד את מי לשתף ולמי לא לספר אפילו על החוג. ..(למי שלא מפרגן). בהצלחה, יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2012 07:03
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מורה יקרה אני כבר 10 שנים אצל מירי ולמדתי בדרך להכיר כל.מיני אנשים וכל מיני תגובות. העצה הכי טובה זה פשוט לא להקשיב לאף אחד. מה שאת עוברת זה נורמלי וזה חלק מהחיים שלנו. יש תקופות יותר טובות ותקופות פחות טובות החכמה בשני המקרים היא להישאר פה איפה שטוב ולא לברוח... בטוחה שתחזרי למסלול. בהצלחה ויום טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2012 05:37
 dany Posts: 19819
|
מלכה יקרה אכן לא נוותר כי הכי קשה להיות שמן
queen כתב:
עדיף סטייה קטנה מלטמון את הראש באדמה בעברי ירתי 15 ק"ג אצל מירי, גם דרך האינטרנט ואז באה תחושת שכרון חושים, אז פה ושם פספסתי הרצאה ופה ושם חטאתי והופ עלו להם חזרה 15 ק"ג כמה מאכזב. הפעם משתדלת לא לוותר לעצמי. גם לי קורה שמפספסת, השבת למשל היתה לי ממש לא קלה ולא דיאטטית אפשר לומר אבל אני מקשיבה ומשתדלת להפנים. אחרת מה האלטרנטיבה? להשמין עוד? לאכול עד שבא להקיא? חבל כולנו באותה סירה ולא נוותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2012 05:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
למרות שגאן התקבצה לה קבוצה של אנשים מםרגנים, אני עדיין בדעה שיש הרבה כאלו שיודעים לעשות לנו רע....אנחנו לא ניתן, לא ניכנע ולא נקשיב לקולות הערלים האלו...ישלנו מטרה, יש לנו מנטורית נפלאה ואנחנו דבקים במשימה.... ללא ספק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/03/2012 00:02
 EFF Posts: 6417
|
למרות שגאן התקבצה לה קבוצה של אנשים מםרגנים, אני עדיין בדעה שיש הרבה כאלו שיודעים לעשות לנו רע....אנחנו לא ניתן, לא ניכנע ולא נקשיב לקולות הערלים האלו...ישלנו מטרה, יש לנו מנטורית נפלאה ואנחנו דבקים במשימה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 20:41
 queen Posts: 77
|
עדיף סטייה קטנה מלטמון את הראש באדמה בעברי ירתי 15 ק"ג אצל מירי, גם דרך האינטרנט ואז באה תחושת שכרון חושים, אז פה ושם פספסתי הרצאה ופה ושם חטאתי והופ עלו להם חזרה 15 ק"ג כמה מאכזב. הפעם משתדלת לא לוותר לעצמי. גם לי קורה שמפספסת, השבת למשל היתה לי ממש לא קלה ולא דיאטטית אפשר לומר אבל אני מקשיבה ומשתדלת להפנים. אחרת מה האלטרנטיבה? להשמין עוד? לאכול עד שבא להקיא? חבל כולנו באותה סירה ולא נוותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 10:41
 פפריקה Posts: 134
|
היי מורתי- את גם יכולה להשתמש בתגובה זו של שכנתך כהזדמנות להסביר לה ובדרך-גם את תשמעי את עצמך אומרת- שזהו בדיוק העניין.זהו בדיוק התהליך .תהליך שבו נופלים וקמים. אבל ההתמדה והמסגרת מאפשרים לנו לקום-נותנים לנו יד,והופ אנחנו שוב עומדים על קו המרוץ נכונים לזינוק.. אם אתן שכנות קרובות ואת משוכנעת בכוונתה הטובה - אולי בשלב מסויים תשתכנע להצטרף אלייך וביחד זה אפילו ימריץ אתכן .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 06:06
 dany Posts: 19819
|
רינת היקרה השכנה דיברה מהרהורי ליבה.............. הרי היא זקוקה ולא עושה אז למה שלא תהייה לה שותפה לעניין, למה שאת תצליחי במקום שהיא נכשלת. אז יקירה כפי שמירי כתבה לך והיא הרי מורתנו.......שיעורי בית זה חובה , ואפילו אם אכלת פיל קטן את ההרצאה את יושבת לראות. איך בכלל אפשר להפסיד אותה בלי שום קשר לדיאטה או לתכנית ההרזיה , זו הרי הופעת סטנד אפ לכל דבר. גם אני בשנה האחרונה נלחמת בשומן ולדאבוני השנה הוא ניצח אותי........ אז לדברי שכנתך אני צריכה להרים ידיים ולומר די מספיק אהיה שמנה וזהו!!!!!!!! לא ולא אני לא מוותרת, כל יום אני מנסה ואפילו אם אני נכשלת אני יודעת שמחר אנסה שוב עד שאצליח, ואין לי כל ספק בכך שאצליח. אז היתה לי שנה לא טובה.... בגלל זה לוותר על עצמי. בשום אופן לא!!!!!!!!!! יקירתי את הרי יודעת הכי טוב מה טוב לך , מה מתאים לך, ומה יצליח לך. המון המון הצלחה מכל הלב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 04:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קחי כל מילה נכתבה לך כאן והפנימי,אני לא מערערת על טוב ליבה של שכנתך אבל חוסר הבנה לתהליך הוא הגורם לתגובות הללו. חשוב להפנים שהמסגרת היא קרש הצלה במיוחד בשעות משבר שקיימות לכולנו. בהצלחה בשבוע החדש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 21:39
 אשירה Posts: 4292
|
רינת יקרה, את יודעת וכל אחד מאתנו יודע טוב מאוד מה טוב בשבילו. הדעה של שכנתך גם אם היא באה, כביכול, מרצון טוב לא צריכה להטריד אותך. אם הדברים חוזרים על עצמם תלמדי לאט לאט פחות לשתף אותה ואנשים אחרים שבאופן סיסטמטי תגובותיהם לא עושות לך טוב. זה מה שאני לומדת לעשות עם השנים, כי אנחנו הרי לא נשנה אף אחד אבל אנחנו לא חייבים לחשוף את עצמנו לאנשים המנסים לרפות את ידינו ולהחליש אותנו במקום לחזק. ולעצם העניין, כאשה למודת נסיונות הרזיה ובמיוחד במסגרת של מירי שבה אני מכירה את חברות הפורום ולמרות שלרוב זה רק באופן וירטואלי, אני משוכנעת שהדבר הראשון בדרך להצלחה זאת המסגרת והשמירה עליה, גם אם יש לנו תקופות שאנחנו קצת פחות בעניין ואולי דווקא בתקופות אלה. שיהיה לך המון המון בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 17:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
המורה היקרה....תשמעי עצה טובה. תעשי רק מה שטוב לך.... לא חשוב מה אחרים, אומרים...או חושבים.את תהיי כנה עם עצמך. צפיה בהרצאה זו חובה.....ולהיכנס לפורום זה מאד חשוב, כי את מאד חסרה..... כולנו נופלים וקמים....והמחויבות יוצרת בנו עשיה ותירגול.והכל יהיה בסדר, מבטיחה. זה כמו לרכב על אופניים. שבוע נפלא ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 16:13
 1103 Posts: 5022
|
לפעמים אנו מספרים לשכנה טובה או חברה טובה את מה שיושב לנו על הלב אך במקום לקבל תשובה מעודדת, אנו מתאכזבים כיוון שזר לא יבין זאת כדאי להמנע מלשתף אנשים שאינם בדרגת קירבה ראשונה כמו בעל. טוב שאת נמצאת במקום אחר ממנה ודבריה אינם מרפים את ידיך.המשיכי בהתמדה להיכנס לפורום,להגיב ולשתף. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 13:57
 נינוש Posts: 1442
|
תגובה אופינית אני בתהליך מעל 15 שנה, ואנשים עדיין אומרים לי: את עדיין הולכת אליה הרי אין שום שינוי, הורדתי 12 קילו בהתחילה ואני נאבקת ב2-4 קילו לאושר אני עונה תמיד עדיף לרדת ולעלות מאשר לעלות לעלות ולעלות וזה מה שקורה בדרך כלל אנשים, עולים בערך בשנה כקילו אחד, את מסכימה איתי שזה כלום אך 15 שנה זה 15 קילו. ואני ירדתי ב15 שנה מעל 10 קילו. כך שתמיד יהיו כאלה שיודעות טוב יותר מה טוב בשבילך אך את נראית לי אסרטיבית מורה או לא מורה המשך תהליך נעים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 12:34
 המורה Posts: 374
|
סיפרתי לשכנה שקצת סטיתי מן התוכנית , לא צפיתי בשתי הרצאות וכו'.... אז הגיבה : אמרתי לך שלא צריך להירשם לשנה. אני יודעת שזה מטוב לב כי היא שכנה טובה. אבל היא לא מבינה שחלק זה הוא חלק נכבד בתהליך, הסטייה, הבריחה , הניסיון לא להיות כאן כל זה מחזק את העובדה שאני חיי-ב-ת להיות פה ולא אחרת!!! בזמנו ניסיתי לשכנע אותה להצטרף , לה זה ממש חשוב כי יש לה בעיות סוכר חמורות ועוד.. אני שונאת שאנשים מוכיחים אותך על "טעותך" או משתשמשים ב " אמרתי לך"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|