04/03/2012 11:23
 רייצ'ל Posts: 1323
|
רבקה יקרה, שלא תדעו עוד צער. החלמה מהירה לביתך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 08:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקה שלא תדעו עוד צער במשפחתכם. אני מברכת את ביתך על המעבר לדירה החדשה ושיהיה במזל גדול. מאחלת לביתך השניה שתחלים ותתחזק במהרה אחרי הניתוח שעברה ואני סומכת עליך שאת יודעת לפנק אותה טוב טוב. שיהיה לכם שבוע טוב ומבורך!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 17:12
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רבקהלה יקרה אני שמחה שחזרת אלינו , צר לי מאד על זילפה....הייתה אשה מקסימה ואהובה. תמסרי לביתך היקרה דש חם והחלמה מהירה, ולגדולה בשעה טובה לדירה החדשה. ואני מקוה שתגיעי כרגיל ביום שני אוהבת ומתגעגעת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 12:04
 המורה Posts: 374
|
רבקה יקירתי , מאחלת לך כוח לעבור את כל הדברים הלא פשוטים. זה רק מראה שאת אמא נפלאה ודואגת לכולן מסביבך. כל הכבוד על הפינוק לבתך, זה חשוב גם אני בלעדי הוריי כלום. אבא שלי הגיע הבוקר לבקרני והמשיך את הכביסות מאתמול. אמי הביאה דמי פורים לילדים וארוחת צהריים, וכך פתחתי את הבוקר..אין כמו אמא ואבא. רבקה מסרי לבתך מזל טוב על הדירה החדשה מקולגה למקצוע. החלמה לקטנה, וכוח למשפחה האבלה, זהו דרכו של עולם. רינת edited by המורה on 3/3/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:51
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, משתתפת בצערכם ובאבלכם על מות גיסתך היקרה והאהובה. שתהיה נשמתה עדן. שלא תדעו עוד צער. החלמה מהירה לבתך היקרה ורק רק בשורות טובות. אמן. נשיקות וכל אהבתי קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 07:55
 dany Posts: 19819
|
רבקה יקרה משתתפת בצער המשפחה על מות הגיסה החברה יהי זכרה ברוך. החלמה מהירה לבת ואילו לך נשיבוקים וחיזוקים. שלא תדעו צער עוד מכל הלב שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקוש כבר אמרתי לך ואני כותבת שוב משתתפת בצערך זילפה היתה אישה מיוחדת במינה,אהבתי אותה והערכתי . יהי זכרה ברוך. החלמה מהירה "לקטנה". שתהיה לנו שבת רגועה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 21:57
 אשירה Posts: 4292
|
רבקהלה יקרה, מצטערת על מות גיסתך ומשתתפת אתך באבלך, לא קל לאבד אדם קרוב. מאחלת החלמה מלאה ושלמה לבתך הקטנה, ולגדולה שיהיה הרבה מזל טוב לדירה החדשה, חיבוק חם ושבת שלום,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 20:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
רבקה יקרה צר לי לשמוע על מות גיסתך מאחלת לכם רק בשורות טובות בחיים החלמה מהירה לבתך ופנקי אותה והתפנקי בעצמך אין כמו אצל אמא.... בהצלחה ומזל טוב לבתך השניה על מעבר הדירה ולך יקירתי מאחלת רק דברים טובים מעכשיו נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 19:39
 יולי Posts: 754
|
רבקה , משתתפ]ת בצערך על מות גיסתך. שלא תדעי עוד צער. אני מאחלת החלמה מהירה לביתך ומזל טוב לביתך שעברה דירה. ברור שהתרחשויות כאלו עלולות להוציא מהאיזון בדיאאטה אבל אל תשכחי את המשפט המפורסם מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט... אני מקווה שתחזרי לשגרה כמה שיותר מהר ושתהחה לך שבת שלום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 17:51
 1103 Posts: 5022
|
רבקה כתב:
חברי היקרים והאהובים שבוע לא קל עבר על כוחותינו אבל במשפחה על מות גיסתי שהיתה גם חברתי לחוג אצל מירי שלנו שנים רבות אישה יקרה גיסה יקרה ואהובה בתי הקטנה עברה ניתוח ברוך השם הכל בסדר והבאתי אותה הביתה לכאן כדי לפנק ולשמור עליה מכל משמר ובתי הגדולה בשעה טובה עברה דירה חדשה שיהיה להם בהמון הצלחה והנאה מברכת את כולכן יקיריי בשבת שלום מבורכת ,נעימה ולחזור לשיגרה ולשליטה לי היה לא קל אז קדימה למשטר אוהבת את כולם ומחבקת בחיבוק ענק ♥♥♥♥ רבקה יקירה ראשית שלא תדעו עוד צער. החלמה מהירה לביתך הקטנה ובריאות טובה ולביתך הגדולה ברכות למעבר לדירתה החדשה שבת נהדרת נעימה וחמימה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 17:25
 נינוש Posts: 1442
|
רבקה יקרה לא משעמם אצלך העיקר לשוב לשגרה הברוכה שבת שלום וראית איך היית חסרה לנו!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 15:59
 EFF Posts: 6417
|
רבקהל'ה..אלו החיים :שמחה בצד אבל, אירועים מרגשים בצד אסונות..
מאחלת לכם רק אירועים משמחים ומרגשים. שבת נהדרת לכם. שולחת לכם חיבוק !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 15:49
 רבקה Posts: 8411
|
חברי היקרים והאהובים שבוע לא קל עבר על כוחותינו אבל במשפחה על מות גיסתי שהיתה גם חברתי לחוג אצל מירי שלנו שנים רבות אישה יקרה גיסה יקרה ואהובה בתי הקטנה עברה ניתוח ברוך השם הכל בסדר והבאתי אותה הביתה לכאן כדי לפנק ולשמור עליה מכל משמר ובתי הגדולה בשעה טובה עברה דירה חדשה שיהיה להם בהמון הצלחה והנאה מברכת את כולכן יקיריי בשבת שלום מבורכת ,נעימה ולחזור לשיגרה ולשליטה לי היה לא קל אז קדימה למשטר אוהבת את כולם ומחבקת בחיבוק ענק ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|