04/03/2012 05:54
 dany Posts: 19819
|
ממש כך הכי קשה להיות שמן!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
המורה כתב: את צודקת כ"כ חשוב להסתכל קדימה ומה שהיה בטל ומבוטל. אקורדיאון כתב: לא קלה דרכנו אבל יש יום חדש ומסגרת שמחזירה אותנו לשפיות. מה שהיה בטל ומבוטל וקדימה לעבודה. בהצלחה. אז הנה לנו שבוע חדש עם המון מוטיבציה שהרי אין לנו דרך אחרת,האלטרנטיבה הרבה יותר קשה וגרועה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 04:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
המורה כתב:
את צודקת כ"כ חשוב להסתכל קדימה ומה שהיה בטל ומבוטל. אקורדיאון כתב: לא קלה דרכנו אבל יש יום חדש ומסגרת שמחזירה אותנו לשפיות. מה שהיה בטל ומבוטל וקדימה לעבודה. בהצלחה. אז הנה לנו שבוע חדש עם המון מוטיבציה שהרי אין לנו דרך אחרת,האלטרנטיבה הרבה יותר קשה וגרועה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:52
 המורה Posts: 374
|
תודה על המשפט שמחזיר לשפיותspunki l כתב:
רינת בהצלחה, מכל שגיאה לומדים.. ואם עשית את הטעות והכנסת הביתה מתוקים תדעי פעם הבאה לא לעשות את זה.. או להכניס בדיוק כמה שצריך לילדים (שגם לא צריכים את זה תכלס) שבת שלום ותמשיכי..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:52
|
את צודקת כ"כ חשוב להסתכל קדימה ומה שהיה בטל ומבוטל. אקורדיאון כתב:
לא קלה דרכנו אבל יש יום חדש ומסגרת שמחזירה אותנו לשפיות. מה שהיה בטל ומבוטל וקדימה לעבודה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:51
|
פשוט זה מצחיק מרוב שזה נכון. רינת dany כתב:
ממש כך!!!!!!!!!!!! בלונדה.... כתב: רינת יקרה את פה וחזרת.. הדרך היחידה לשמור על איזון ושפיות זה להיות פה גם כשלא קל. מה נראה לך שכולנו נעלמות.מרוב רזון?? ממש לא!!! אבל גם כשאוכלים פיל קטן והתקופה היא לא זוהרת העידוד והמילה שתקבלי פה בשנייה יכולה להחזיר אותך למסלול. אז כיף שחזרת ועכשיו לא להיעלם תתחילי מההתחלה! שבת שלום ובהצלחה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:50
|
נכנסתי לפורום ואני בשוק אני בהלם, המומה!!!!!!!!!!!!! 10 תגובות חמות ומפרגנות שנותנות לי את הכוח. אין מילים . עכשיו אני בטוח ממשיכה . בהערכה ענקית . רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:45
 קרולין Posts: 6651
|
רינת יקרה, ברוכה השבה אלינו, כיף שאת איתנו. אל ייאוש יקירתי, כמו שמירי שלנו תמיד אומרת איפה שיש תקווה יש עשייה, ואיפה שיש עשייה יש לאט ובטוח גם ת ו צ א ו ת. בסוףףףףף זה מ צ ל י ח! כולנו כאן תמיד בשבילך. המשך שבת נהדרת ובשליטה. קרולין.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:27
|
ממש כך!!!!!!!!!!!!
בלונדה.... כתב:
רינת יקרה את פה וחזרת.. הדרך היחידה לשמור על איזון ושפיות זה להיות פה גם כשלא קל. מה נראה לך שכולנו נעלמות.מרוב רזון?? ממש לא!!! אבל גם כשאוכלים פיל קטן והתקופה היא לא זוהרת העידוד והמילה שתקבלי פה בשנייה יכולה להחזיר אותך למסלול. אז כיף שחזרת ועכשיו לא להיעלם תתחילי מההתחלה! שבת שלום ובהצלחה..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רינת יקרה את פה וחזרת.. הדרך היחידה לשמור על איזון ושפיות זה להיות פה גם כשלא קל. מה נראה לך שכולנו נעלמות.מרוב רזון?? ממש לא!!! אבל גם כשאוכלים פיל קטן והתקופה היא לא זוהרת העידוד והמילה שתקבלי פה בשנייה יכולה להחזיר אותך למסלול. אז כיף שחזרת ועכשיו לא להיעלם תתחילי מההתחלה! שבת שלום ובהצלחה..
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:02
|
רינתי העיקר לא לברוח..................... לא מאיתנו ולא מהתכנית. המון המון הצלחהההההההההההההההההההההההההההה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לא קלה דרכנו אבל יש יום חדש ומסגרת שמחזירה אותנו לשפיות. מה שהיה בטל ומבוטל וקדימה לעבודה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 20:45
 דרך המלך Posts: 5707
|
רינת העיקר שחזרת אלינו ועכשיו במהירות לעצמך.... שבת שלום סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 16:38
 spunkil Posts: 111
|
רינת בהצלחה, מכל שגיאה לומדים.. ואם עשית את הטעות והכנסת הביתה מתוקים תדעי פעם הבאה לא לעשות את זה.. או להכניס בדיוק כמה שצריך לילדים (שגם לא צריכים את זה תכלס) שבת שלום ותמשיכי..
-- רזיתי אצל מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 16:09
 1103 Posts: 5022
|
רינת יקרה בדרך כלל בחודש הראשון יורדים יפה השאלה איך ממשיכים הלאה.ראשית לא מתנתקים מהפורום, ממשיכים לפי הכללים שלוש ארוחות ביום,600 פחממות עד השעה חמש ,8-10 כוסות מים ביום להוציא מהבית "אויבים" ורצוי להוסיף הליכה לפחות 5 פעמים בשבוע 45 עד 50 דקות. שבת נפלאה בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 15:37
 נינוש Posts: 1442
|
רינת יקרה, אל תתיאשי , כולנו בני אדם, החלטה קטנה, תשני רק דבר אחד בשבוע, שבוע בלי מתוק או שבוע בלי שתיה חריפה, או משקאות קלים , את תבחרי, הייתי תקועה כמה חודשים טובים על דיאטה בלי פחממות מ5 וכו, עד שלא הורדתי כמה דברים לא משמינים מהתפריט שלי זה לא השתחרר אל תתיאשי, את בחברה הכי טובה שיש. שבת שלום.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 15:06
|
היי בנות יקרות טוב אז אני כאן כבר חודשיים , החודש הראשון היה נפלא ירדו 3 ק"ג ובחודש השני לא זז כלום. גם לא עלה גם זה מעודד. לא רוצה לחזור לתקופה של פעם שהורדתי מעט ואז שיחקתי על חצי פה חצי שם ולמעשה לא עשיתי כלום. רימיתי את עצמי בלבד. רוצה לחזור למוטיבציה , לאהבה לתהליך , להתמדה ושוב לשים את עצמי בראש. כי אצלי כל החיים נראים אחרת כשאני בשליטה. נראה לי שאתחיל מההתחלה פשוט אצפה בהרצאות הראשונת ואתמכר מחדש. ויתרתי לעצמי , לא ידעת למה ? אולי זה אומר שאשאר שמנה לנצח? . אתמול התמוטטתי בבית הספר וזה חלק מהעניין כשהאוכל והשתיה אצלי לא מאוזנים הכל מתחרבש.... רצתי לקנות לילדים דברים למשלוח מנות והכל קניתי כפול " שיהיה בבית" וכמובן הכל נשאב כמו שואב אבק קירבי. מקווה להתאוששות בכל זאת עוד ארבעה שבועות פסח. יש מקום תיקון . בנות זקוקה לכן מקווה שאתן בסדר. טוב עכשיו במקום לישון צהריים הולכת לצפות במירי. בנות יקרות התגעגעתי מאד מקווה לשוב מחדש. אור ושפע רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|