04/03/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש מקווה שהבוקר הרבה יותר טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:58
 המורה Posts: 374
|
אני כ"כ מכירה את הסיטואציה , גם אני מתעצלת לקחת מעיל . הלא אני עמוסה כ"כ הימון , הספוג, הטושים, המפתחות, הפלאפון, בקבוק מים אז...... למי יש עוד כוח למעיל?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:49
 קרנושה Posts: 3420
|
החלמה מהירה יקירה ואלופה! הכל קטן עלייך..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 11:25
 dany Posts: 19819
|
אז נספיק עוד להתקשקש עד לנסיעה...................... בלונדה.... כתב:
dany
היי.דני.. אני נוסעת בסוף החודש לשלושה שבועות לארה"ב...
כתב: בהצלחה מותק ותזכירי לי לאן את נוסעת מתי ולכמה זמן. בלונדה.... כתב: בוקר טוב בנות.. תודה על ההיתענינות.. אתמול אחרי שבועיים של אף סתום קניתי את האוטריוין ואני לא מבינה למה לקח לי שבועיים לקנות אותו. אתמול סוף סוף נשמתי כמו שצריך האף נפתח.אבל כמו שעון אחרי שמונה שעות בול ההשפעה שלו עוברת והאף שוב נסתם אז צריך להשתמש בו כל שמונה שעות בערך. אתמול היינו בארוחת ערב עם הדודים וכל המשפחה המורחבת. לצערי דיאטה לא היתה שם הייתי עסוקה בסלטים וחלה טריה- אפילו לא באוכל וכל המחמאות שקיבלתי היום לא סתמו לי את הפה כי הפעם האחרונה שהם ראו אותי היתה באוגוסט. בסדר למדתי כבר לא להתרגש מעצמי אי אפשר שכל תקופות הדיאטה יהיו מצוינות יש עליות ויש ירידות. אני כאילו מתגרה בגוף שלי ממש טמטום! שבוע שעבר הייתי על המקום אחרי שהייתי בטוחה שאני יעלה ובגדול במשקל ואז אמרתי לעצמי השבוע אני סותמת את הפה הגוף נתן לי הזדמנות לשיפורים ואני??? בשלי(באוכל)...ממש דביליות. בקיצור קמתי לבוקר חדש עם רצון להתחלה חדשה..הנסיעה קרבה ובאה ועוש רציתי שני קילו פחות. אנסה מאוד לקחת עצמי.בידיים לעבר המטרה... בינתיים שבת שלום לכולם והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 09:19
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany
היי.דני.. אני נוסעת בסוף החודש לשלושה שבועות לארה"ב...
כתב:
בהצלחה מותק ותזכירי לי לאן את נוסעת מתי ולכמה זמן. בלונדה.... כתב: בוקר טוב בנות.. תודה על ההיתענינות.. אתמול אחרי שבועיים של אף סתום קניתי את האוטריוין ואני לא מבינה למה לקח לי שבועיים לקנות אותו. אתמול סוף סוף נשמתי כמו שצריך האף נפתח.אבל כמו שעון אחרי שמונה שעות בול ההשפעה שלו עוברת והאף שוב נסתם אז צריך להשתמש בו כל שמונה שעות בערך. אתמול היינו בארוחת ערב עם הדודים וכל המשפחה המורחבת. לצערי דיאטה לא היתה שם הייתי עסוקה בסלטים וחלה טריה- אפילו לא באוכל וכל המחמאות שקיבלתי היום לא סתמו לי את הפה כי הפעם האחרונה שהם ראו אותי היתה באוגוסט. בסדר למדתי כבר לא להתרגש מעצמי אי אפשר שכל תקופות הדיאטה יהיו מצוינות יש עליות ויש ירידות. אני כאילו מתגרה בגוף שלי ממש טמטום! שבוע שעבר הייתי על המקום אחרי שהייתי בטוחה שאני יעלה ובגדול במשקל ואז אמרתי לעצמי השבוע אני סותמת את הפה הגוף נתן לי הזדמנות לשיפורים ואני??? בשלי(באוכל)...ממש דביליות. בקיצור קמתי לבוקר חדש עם רצון להתחלה חדשה..הנסיעה קרבה ובאה ועוש רציתי שני קילו פחות. אנסה מאוד לקחת עצמי.בידיים לעבר המטרה... בינתיים שבת שלום לכולם והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:36
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה שלי, תחילה בריאות שלמה שתהיה לך. תרגישי טוב והחלמה מהירה. האוטריווין אכן עוזר מאד..... בנוסף, דיאטה זה ת ה ל י ך וזה כידוע ל כ ו ל נ ו כבר , לכל החיים וכן, יש תקופות נהדרות שהולך לנו יותר ויש תקופות שפחות....וזה חלק בלתי ניפרד מהתהליך. בטוחה שאת כבר היום חזרת למסלול ולשיטה הגאונית של מירי. אוהבת ואיתך לאורך כל הדרך..... המשך שבת נעימה, רגועה ובשליטה. נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:29
|
בהצלחה מותק ותזכירי לי לאן את נוסעת מתי ולכמה זמן.
בלונדה.... כתב:
בוקר טוב בנות.. תודה על ההיתענינות.. אתמול אחרי שבועיים של אף סתום קניתי את האוטריוין ואני לא מבינה למה לקח לי שבועיים לקנות אותו. אתמול סוף סוף נשמתי כמו שצריך האף נפתח.אבל כמו שעון אחרי שמונה שעות בול ההשפעה שלו עוברת והאף שוב נסתם אז צריך להשתמש בו כל שמונה שעות בערך. אתמול היינו בארוחת ערב עם הדודים וכל המשפחה המורחבת. לצערי דיאטה לא היתה שם הייתי עסוקה בסלטים וחלה טריה- אפילו לא באוכל וכל המחמאות שקיבלתי היום לא סתמו לי את הפה כי הפעם האחרונה שהם ראו אותי היתה באוגוסט. בסדר למדתי כבר לא להתרגש מעצמי אי אפשר שכל תקופות הדיאטה יהיו מצוינות יש עליות ויש ירידות. אני כאילו מתגרה בגוף שלי ממש טמטום! שבוע שעבר הייתי על המקום אחרי שהייתי בטוחה שאני יעלה ובגדול במשקל ואז אמרתי לעצמי השבוע אני סותמת את הפה הגוף נתן לי הזדמנות לשיפורים ואני??? בשלי(באוכל)...ממש דביליות. בקיצור קמתי לבוקר חדש עם רצון להתחלה חדשה..הנסיעה קרבה ובאה ועוש רציתי שני קילו פחות. אנסה מאוד לקחת עצמי.בידיים לעבר המטרה... בינתיים שבת שלום לכולם והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב בנות.. תודה על ההיתענינות.. אתמול אחרי שבועיים של אף סתום קניתי את האוטריוין ואני לא מבינה למה לקח לי שבועיים לקנות אותו. אתמול סוף סוף נשמתי כמו שצריך האף נפתח.אבל כמו שעון אחרי שמונה שעות בול ההשפעה שלו עוברת והאף שוב נסתם אז צריך להשתמש בו כל שמונה שעות בערך. אתמול היינו בארוחת ערב עם הדודים וכל המשפחה המורחבת. לצערי דיאטה לא היתה שם הייתי עסוקה בסלטים וחלה טריה- אפילו לא באוכל וכל המחמאות שקיבלתי היום לא סתמו לי את הפה כי הפעם האחרונה שהם ראו אותי היתה באוגוסט. בסדר למדתי כבר לא להתרגש מעצמי אי אפשר שכל תקופות הדיאטה יהיו מצוינות יש עליות ויש ירידות. אני כאילו מתגרה בגוף שלי ממש טמטום! שבוע שעבר הייתי על המקום אחרי שהייתי בטוחה שאני יעלה ובגדול במשקל ואז אמרתי לעצמי השבוע אני סותמת את הפה הגוף נתן לי הזדמנות לשיפורים ואני??? בשלי(באוכל)...ממש דביליות. בקיצור קמתי לבוקר חדש עם רצון להתחלה חדשה..הנסיעה קרבה ובאה ועוש רציתי שני קילו פחות. אנסה מאוד לקחת עצמי.בידיים לעבר המטרה... בינתיים שבת שלום לכולם והמון בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:00
|
בלונדוש איך את היום???????????????????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 05:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
החלמה מהירה יקירה. שימרי על עצמך. שלומך הבוקר?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 20:01
 יולי Posts: 754
|
בלונדה, תרגישי טוב, תשתי הרבה תה ותנוחי וכך תבריאי מהר. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 16:02
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה את חייבת לשמור על עצמך.למרות אי הנוחות את חייבת לשמור על חום גופך ולהצטיד בלבוש חם. במזג אויר קר שכזה.עדיף היה להשאר בבית כדי לצאת מהשפעת,אך את חייבת לצאת,תתעטפי היטב בלבוש חם.. הרבי בשתית תה צמחים ובשתית מרק צח זוהי תרופת סבתא שתמיד מוכיחה עצמה. החלמה מהירה ובריאות טובה שבת חמימה ונעימה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 16:00
 EFF Posts: 6417
|
בלונדה יקרה, החלמה מהירה...גם אני בפעם השנייה העונה משתעלת ומצוננת כל כך....מה קורה פה ????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 15:38
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה, חולה חולה אבל עם בגידם חדשים תזכרי זה לא למיטה. תרגישי טוב, הרבה תה כמו דרך המלך ובשבוע הבא חדשה דנדשה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 13:06
 ארץ Posts: 110
|
תרגישי טוב ,"תשחמי צבעי טמבור"כמו שמירי אומרת תלבשי את הבגדים מזארה וכבר תרגישי "חדשה" שבת שלום ד"ש נילי את רואה שהתחלתי לכתוב... לילך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 11:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
תרגישי טוב בלונדה ותמיד תתלבשי חם, אני קופאת בקור שבחוץ אז אני לא מבינה איך את מסתפקת בחולצה דקה. אצלי זה בלתי אפשרי. החלמה מהירה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 10:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה יקרה תרגישי טוב אל תתעצלי ללבוש עוד שכבה השנה ממש קר ויש הרבה חולים שימרי על חום גופך ובעיקר על עצמך תהני הערב וסומכת עלייך בענין האוכל שבת שלום סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 09:49
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תרגישי טוב ושמרי על עצמך ואל תתעצלי שלא יתפתח משהו חלילה חבל....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 09:43
|
החלמה מהירה יקירה ממש אין לך זמן להיות חולה
|
|
0