04/03/2012 17:36
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית ברכות על שירדת חצי קילוגרם. המשך שבוע נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 17:33
|
שאפתנית כתב:
תודה אשירה, אקו, דני וקרולין על התגובות החמות. מחר אני אלווה את אבי לצנתור, אני בטוחה שיהיה בסדר ומקווה שנסתפק רק בצנתור. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו!! שאפתנית יקרתי בריאות טובה לאביך.הצלחה בצינתור בתקווה שיהיו רק בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 12:38
 dany Posts: 19819
|
שוב איחולי הצלחה מכל הלב.
שאפתנית כתב:
תודה אשירה, אקו, דני וקרולין על התגובות החמות. מחר אני אלווה את אבי לצנתור, אני בטוחה שיהיה בסדר ומקווה שנסתפק רק בצנתור. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 08:50
|
נחושה יקירה אני גאה בהחלטיות שלך,אני בטוחה שהפעם זה לתמיד. זה מתכון להצלחה. בשורות טובות הערב בשקילה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/03/2012 08:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אשירה, אקו, דני וקרולין על התגובות החמות. מחר אני אלווה את אבי לצנתור, אני בטוחה שיהיה בסדר ומקווה שנסתפק רק בצנתור. שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות לכולנו!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 08:56
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי, בראבו על ההערכות...רק ככה מצליחים! ולך שאפתנית יקרה שלנו, בריאות שלמה לאביך היקר, שיעבור את הצינתור ב"ה בשלום. ורק בשורות טובות שיהיו לכם. אמן. ובראבו בראבו בראבו לך על הירידה. את מ ח ו נ נ ת א מ י ת י ת . נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 07:59
|
נחושתי כל הכבוד על הנחישות והתודעה. המשיכי כך יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 07:58
|
שאפתנית יקרה קודם כל איחולי בריאות וכל טוב לאביך ובעזרת השם יעבור את הצינתור בשלום וללא כל סיבוכים. ולך כל הכבוד גאונה מחוננת על הירידה. שבת שלום וכל טוב אמן!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
סוף שבוע חמים לכן חברות יקרות, הבוקר אחרי שיעור ספינינג ממריץ ומעורר גם אני יצאתי לקניות משלימות, פגשתי את הורי שחזרו מקופת חולים ולצערי התבשרתי שאבי היקר צריך לעבור צינתור ביום שני ויתכן שאף ניתוח מעקפים אבל את זה ידעו רק במהלך הצינתור. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. ביום שני אני מתכוונת להתלוות לאמי ולאבי ומקווה שזה יגמר רק בצנתור ולא יהיה צורך בניתוח מעקפים. ועוד בשורה והפעם משמחת, סוף סוף ירדתי חצי קילו אחרי תקופה ארוכה שאני תקועה במקום. בשורות טובות ושבת נפלאה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 05:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
סוף שבוע חמים לכן חברות יקרות, הבוקר אחרי שיעור ספינינג ממריץ ומעורר גם אני יצאתי לקניות משלימות, פגשתי את הורי שחזרו מקופת חולים ולצערי התבשרתי שאבי היקר צריך לעבור צינתור ביום שני ויתכן שאף ניתוח מעקפים אבל את זה ידעו רק במהלך הצינתור. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. ביום שני אני מתכוונת להתלוות לאמי ולאבי ומקווה שזה יגמר רק בצנתור ולא יהיה צורך בניתוח מעקפים. ועוד בשורה והפעם משמחת, סוף סוף ירדתי חצי קילו אחרי תקופה ארוכה שאני תקועה במקום. בשורות טובות ושבת נפלאה לכולנו. שיהיה המון בהצלחה. כל הכבוד על הירידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/03/2012 05:20
|
נחושתי מקווה שאת בתלם.המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 12:22
 אשירה Posts: 4292
|
יקירתי, עם כל הצער והדאגה שמובנות לי מאוד מאוד יש להודות על כך שהצינתור יעשה בהקדם, וגם ניתוח מעקפים אם יש צורך עדיף שיעשה בהקדם האפשרי לפני שחלילה יקרה ארוע לב ונזק בלתי הפיך. צינתור בודק אם אין סתימות בכלי הדם שעלולות לסכן את הלב. תלכו לבדיקה עם הרבה אומץ ואופטימיות ואני משוכנעת שהוא יעבור את הכל הכי טוב שאפשר עם כל האהבה שאתן מרעיפות עליו. שתהיינה רק בשורות טובות, שאפו על הירידה, קחי אותה כמנוף להמשך, שולחת לך חיבוק חם, שאפתנית כתב:
סוף שבוע חמים לכן חברות יקרות, הבוקר אחרי שיעור ספינינג ממריץ ומעורר גם אני יצאתי לקניות משלימות, פגשתי את הורי שחזרו מקופת חולים ולצערי התבשרתי שאבי היקר צריך לעבור צינתור ביום שני ויתכן שאף ניתוח מעקפים אבל את זה ידעו רק במהלך הצינתור. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. ביום שני אני מתכוונת להתלוות לאמי ולאבי ומקווה שזה יגמר רק בצנתור ולא יהיה צורך בניתוח מעקפים. ועוד בשורה והפעם משמחת, סוף סוף ירדתי חצי קילו אחרי תקופה ארוכה שאני תקועה במקום. בשורות טובות ושבת נפלאה לכולנו.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 11:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 10:36
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט סוף שבוע נפלא לכולם שבת שלום ורק בשורות טובות נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 10:07
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית גאה בך יישר כוח שבת חמימה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 09:27
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום נהדר, חזרתי הרגע מהקניות, הכי טוב על הבוקר, באמתחתי בשר וכל המצרכים לצלי של מירי, ברוקומיני, פלפלים אדומים, צנונים,ירקות לסלט והרבה סלרי, ושלל ירוקים וכמובן נענע טריה ולימונים צהובים. הודעתי למשפחתי היקרה שהשבת אין עוגות על השיש וגם לא אוזני המן וחלות. קניתי 6 בייגל של חיטה מלאה והם סגורים בניילון ומחכים להם בתוך השקית בד של הסופר כך שהם לא נגישים מבחינתי. מוכנים לי מרק ירקות נהדר (כפי שכתבתי אתמול), וכעת אני מכינה את הבשר והתפ"א לצהריים. הערב יהיה חלבי - פטריות חמות או מוקפץ ירקות טעים, סלט צבעוני, שקשוקה טעימה (בלי חלות), גבינות ותה נענע טעים וריחני. כשרוצים באמת, זה אפשרי ואני רוצה מאוד שהמשקל יראה פחות!!! אצה רצה לבישולים ואח"כ נקיונות...אשוב לעדכן ולפרגן בפורום בעוד כמה שעות.  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 06:41
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סופ"ש נעים.. עם מלא שליטה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/03/2012 05:25
|
בוקר יום שישי,לפני רגע פתחנו שבוע והנה שוב סוגרים ומאחלת לכולנו שיהיה אכן רגוע ,בשליטה. בחוץ ממש קפור אבל רגיעה מרוח וגשם ,לא לתת למזג האוויר להשפיע עלינו,זו לא סיבה וכשחושבים שפסח כבר כאן על אחת כמה וכמה. סוף שבוע נפלא לכולנו ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|