הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קשה לי עם שתית מים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/03/2012 09:30

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לא קל בחורף אך לשתות אט אט במשמעת עצמית כי אין ברירה אחרת smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:12

dany
dany
נו טוב מדינת תל אביב.................חחחחחחחחחחחחחח

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
אצלנו עדיין לא ראיתי.............

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
איפה אפשר להשיג?????????? אני עם הטיפות ממש לא הסתדרתי!!!!!!!!!!!!!

אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
lilache כתב:
אני לא אוהבת סוכרזית ושות אז את הסוכר אני שומרת לקפה - אני בדיאטה ולא בעונש. ואת החליטות למדי לשתות בלי סוכר ושות... בכוס של חצי ליטר

אבל מתוקה, זה לא סוכרזית. זה משהו אחר..תנסי, את לא תצטערי. כל המשפחה שלי שותה עם סוכרה דיאט וזה ממתיק מעולה ובריא אין לו את טעמי הלוואי של סוכרזית או מתוק וקל
שהם שניהם אגב רעילים מאד..

אגב הוציאו סוף סוף סוכרזית מצמח הסטיביה.

היום בכל סופר בלי בעיה.

אצלי אפילו בסופר הקרוב לבית מצאתי והעפתי את הטיפות שגם אני לא הסתדרתי איתן.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:10

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

אקורדיאון כתב:
dany כתב:

אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
lilache כתב:
אני לא אוהבת סוכרזית ושות אז את הסוכר אני שומרת לקפה - אני בדיאטה ולא בעונש. ואת החליטות למדי לשתות בלי סוכר ושות... בכוס של חצי ליטר

אבל מתוקה, זה לא סוכרזית. זה משהו אחר..תנסי, את לא תצטערי. כל המשפחה שלי שותה עם סוכרה דיאט וזה ממתיק מעולה ובריא אין לו את טעמי הלוואי של סוכרזית או מתוק וקל

היום בכל סופר בלי בעיה.

אצלי אפילו בסופר הקרוב לבית מצאתי והעפתי את הטיפות שגם אני לא הסתדרתי איתן.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:09

dany
dany

אקורדיאון כתב:
dany כתב:

אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
lilache כתב:

היום בכל סופר בלי בעיה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:08

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
lilache כתב:

היום בכל סופר בלי בעיה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:06

dany
dany

אקורדיאון כתב:
קרנושה כתב:
lilache כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה כתב:
lilache כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 21:13

קרולין
קרולין
קווין יקרה, אכן כן, בחורף לא קל לשתות מים בעיקר למי שגם ככה לא רגיל....
אבל אפשר תמיד להוסיף פלח לימון, נענע , מים בטמפ' החדר...והעיקר לתרגל, לתרגל ולתרגל בסוףףףףף זה מ צ ל י ח.
בהצלחהההההההה רבהההההההההההההה
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 08:10

קרנושה
קרנושה
lilache כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 07:24

אשירה
אשירה
אימצתי את הרעיון שלכם ומלאתי עכשיו שני בקבוקים של ליטר וחצי במי ברז, כי אלה המים שאני הכי אוהבת, ואני לא כל כך אוהבת תהים (מהמלה תה) למיניהם חוץ מאשר כשאני חולה טפו טפו טפוwink, אז אני שותה מלבד קפה רק מים וטוב לי עם זה, הבעיה היא בכמות השתיה כי אני שוכחת, אז אני מנסה היום עם הבקבוקים.

תודה ויום טוב לכולן,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 05:24

אקורדיאון
אקורדיאון
queen כתב:
תודה לכולן על העצות smileמבטיחה להתחיל ליישם וממחר לשתות יותר.
כבר הכנתי לי בקבוק גדול שיעמוד על השולחן בעבודה ולימון שאשים בפנים, לקחתי לי נענע למחר ע"מ לחלוט ומקווה יותר להקפיד
קשה לי ךהסביר אבל העצות הנפלאות לא רק נתנו לי רעיונות אלא גם מוטיבציה שאני לא היחידה עם אותה בעיה. אני נורמלית!!!

אכן זה הרעיון בקבוק קרוב ליד ואז אפילו לגימות קטנות עושות את העבודה ,מנסיון.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:31

queen
queen
תודה לכולן על העצות smileמבטיחה להתחיל ליישם וממחר לשתות יותר.
כבר הכנתי לי בקבוק גדול שיעמוד על השולחן בעבודה ולימון שאשים בפנים, לקחתי לי נענע למחר ע"מ לחלוט ומקווה יותר להקפיד
קשה לי ךהסביר אבל העצות הנפלאות לא רק נתנו לי רעיונות אלא גם מוטיבציה שאני לא היחידה עם אותה בעיה. אני נורמלית!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:08

EFF
EFF
הקושי בשתיית מים היה עד לפני 3-4 חדשים "סיפור חיי"..כל שתיית מים גרמה לי לבחילה איומה.לא יכולתי להכניס לפי.
אבל נוכח השכנוע של מירי והעובדה שהיא תמיד חוזרת על המנטרה "אם אני יכולה כולם יכולים" התחלתי במסע של שכנוע עצמי.
עבדתי קשה על העניין והצלחתי. כבר כמה חדשים שאינני מכניסה לפי שום משקה קל אחר חוץ ממים, וכך גם נהגתי בחו"ל.
אני שותה במהלך היום:
2 כוסות קפה
כוס אחת או שתיים תה צמחים
השאר - רק מים, מים, מים...

עבורי זה הישג בל יתואר ואני ממש גאה בעצמי ומודה למירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:08

dany
dany
גם לי יש בחורף בעיה עם המים אז משתדלת בכל פעם שעוברת ליד מכשיר המים ללגום .......... והמון תה צמחים.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 19:24

lilache
lilache
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 18:33

קרנושה
קרנושה
למה סוכר לילך? יש תחליפים מצויינים כמו סוכרה דיאט..ספלנדה, סוכרה לייט והם מעולים בתה. אין שום טעם לוואי והחיים מתוקים דבש!
תורידי סוכר אחרת לא תראי תוצאות..
לגביי המים-אני מוסיפה לבקבוק שלי פלח לימון, משדרג את הטעם של המים וטעים מאד. מומלץ!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 14:52

lilache
lilache
גם לי קשה בחורף גם המיים אז אני שותה חליטת צמחים ללא קפאין וסוכר בכוס גדולה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 14:03

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שאפתנית כתב:
אני מבינה את הקושי שלכן ואני פשוט ממלא את הכוס במים חמים ולוגמת, זה מחמם את הגרון וכמובן שעל הדרך אני שותה את כמות המים הדרושה.
תנסו ותתרגלו, זה לא כזה נורא

אני לוקחת לי בקבוק גדול (2 ליטר) מים מינרלים לא קרים ולוגמת במשך היום כשהמטרה היא לסיים את הבקבוק בסוף היום...לעיתים צריך להזכיר לעצמי אבל משתדלת מאד כי זה חשוב לכל הגוף ולכל האיברים.. אפשר גם לשתות חם אבל לא צריך ממש, טמפטרטורת החדר זה בסדר גם בחורף... לא הכי קר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 12:26

שאפתנית
שאפתנית
אני מבינה את הקושי שלכן ואני פשוט ממלא את הכוס במים חמים ולוגמת, זה מחמם את הגרון וכמובן שעל הדרך אני שותה את כמות המים הדרושה.
תנסו ותתרגלו, זה לא כזה נורא
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 12:20

דרך המלך
דרך המלך
מזדהה בענק... קשה לשתות מים אבל חייבים נכריח את עצמנו אין ברירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קשה לי עם שתית מים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!