הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיכאון/חרדת החורף

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/03/2012 10:03

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אכן מירי סיפרה על כך לא פעם .. אך היום יש מיליון דברים שיעזרו להתגבר על כל זה והראשון בהם הוא להכנס לאור ואהבת הפורום הזה smile
ותודה על הטיפים לכינים שלא נצטרך הלוואי....
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 07:59

אשירה
אשירה
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב:
אני דווקא מאוד אוהבת חורף, מעניין מה זה אומר עליJust Kidding

שאת אישה מדהימה חורף קיץ סתיו אביב.

תודה מתוקה, ריגשת אותי.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/03/2012 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:

שאת אישה מדהימה חורף קיץ סתיו אביב.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 08:20

נינוש
נינוש
גם אני אוהבת את החורף, יושבי ביתך, הולכים לישון מוקדם
איזה כייף.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 08:18

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/03/2012 06:44

שאפתנית
שאפתנית
ובכן יקירתי גם לביתי יש שער ארוך ודק וגם לה יש חברה שלא רק שלא מטפלים לה בשיער אלא שהיא מגיעה כל הזמן עם שיער פזור ולכן יש הדבקה חוזרת ונשנית.
מודה שזה נשמע מוזר אך העצות שנתתי לך עובדות וכמובן חשוב ביותר לא מסיבות נזק לראש הבנות. וקחי עוד עצה אם בנותיך מוכנות ללכת עם מטפחת יפה על הראש (בנדנה) קשרי להן אחת ותראי את ההבדל.
בהצלחה!!!
queen כתב:
וואו את העצות האלו אני שומעת פעם ראשונה.
תמיד מעדיפה את הטיפול הטבעי אך עד עתה שום דבר לא עזר. השער של בנותי ארוך וזה סיוט....... הקטנה שלי גם מתחברת לילדה שמלאה בכינים ובביתה לא מטפלים אז היא כל הזמן נדבקת ואני כל הזמן סביב השעון עם החומרים האלו שממש שורפים את הקרקפת. (ולא ממש עוזרים)
מחר אני עוצרת בסופר לקנות חומץ תפוחים
המון המון תודה
שאפתנית כתב:
טוב שכתבת הנה התשובה המנצחת (מנסיון עם ביתי)
תזנחי את כל התכשירים בבית המרקחת ואני נותנת לך שתי אופציות שכל אחת מעולה בנפרד וגם אם תעשי את שתיהן הרווח שלך כי אין שום נזק.
1. חומץ תפוחים - לשפוך על השיער חומץ תפוחים, לעסות את הקרקפת ולכסות עם כובע רחצה לפחות רבע שעה עד עשרים דקות ואז לשתוף את השיער רגיל עם שמפו. רק מהריח הכינים מתות. כמובן לסרק עם מסרק כינים.
2. מלח גס - לערבב 3-4 כפות מלח גס במים (תלוי באורך השיער במידה ויש צורך בעוד מלח אז אין בעיה כי זה לא גורם לנזק) את כל התרכובת לשים על השיער, לעסות ושוב לכסות עם כובע רחצה עד 20 דקות. לחפוף את השיער רגיל וגם במקרה הזה להשתמש במסרק כינים.
מכיוון שהרכיבים טבעיים את יכולה לחזור על הטיפול פעם בשלושה ימים ולפי הצורך. מנסיון קניתי את כל התכשירים ושתי האופציות הללו עבדו נהדר, הכינים לא חזרו וכמובן שלא נגרם נזק לראשה של ביתי.
queen כתב:
אני לאחרונה מחפשת בגוגל רעיונות כמו למשל מה עושים עם כינים ואיך ****** נפתרים מהנגע הזה......
בלונדה.... כתב:
dany כתב:
אולי תחפשי דברים משמחים??????????? למה דיכאון וחרדות????????
נשיבוקים ואהבה

חחחחחחח דני הרגת אותי.מצחוק..
לא חיפשתי את זה במיוחד אבל בגוגל איכשהו את תמיד נסחפת לדברים שאת לא מחפשת..חחח
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:37

queen
queen
וואו את העצות האלו אני שומעת פעם ראשונה.
תמיד מעדיפה את הטיפול הטבעי אך עד עתה שום דבר לא עזר. השער של בנותי ארוך וזה סיוט....... הקטנה שלי גם מתחברת לילדה שמלאה בכינים ובביתה לא מטפלים אז היא כל הזמן נדבקת ואני כל הזמן סביב השעון עם החומרים האלו שממש שורפים את הקרקפת. (ולא ממש עוזרים)
מחר אני עוצרת בסופר לקנות חומץ תפוחים
המון המון תודה
שאפתנית כתב:
תזנחי את כל התכשירים בבית המרקחת ואני נותנת לך שתי אופציות שכל אחת מעולה בנפרד וגם אם תעשי את שתיהן הרווח שלך כי אין שום נזק.
1. חומץ תפוחים - לשפוך על השיער חומץ תפוחים, לעסות את הקרקפת ולכסות עם כובע רחצה לפחות רבע שעה עד עשרים דקות ואז לשתוף את השיער רגיל עם שמפו. רק מהריח הכינים מתות. כמובן לסרק עם מסרק כינים.
2. מלח גס - לערבב 3-4 כפות מלח גס במים (תלוי באורך השיער במידה ויש צורך בעוד מלח אז אין בעיה כי זה לא גורם לנזק) את כל התרכובת לשים על השיער, לעסות ושוב לכסות עם כובע רחצה עד 20 דקות. לחפוף את השיער רגיל וגם במקרה הזה להשתמש במסרק כינים.
מכיוון שהרכיבים טבעיים את יכולה לחזור על הטיפול פעם בשלושה ימים ולפי הצורך. מנסיון קניתי את כל התכשירים ושתי האופציות הללו עבדו נהדר, הכינים לא חזרו וכמובן שלא נגרם נזק לראשה של ביתי.
queen כתב:
אני לאחרונה מחפשת בגוגל רעיונות כמו למשל מה עושים עם כינים ואיך ****** נפתרים מהנגע הזה......
בלונדה.... כתב:
dany כתב:
נשיבוקים ואהבה

0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:20

avi_i
avi_i
באנגליה אנשים לוקחים ויטמין די מתחילת ספטמבר עד סוף מרץ - מסתבר שזה עוזר נגד דיכאון חורף smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:06

dany
dany
אוי איזו צרה צרורה הכינים הללו.........................upset

שאפתנית כתב:
queen כתב:
בלונדה.... כתב:
dany כתב:
נשיבוקים ואהבה

0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 20:05

dany
dany
ברור שלא חיפשת במכוון............ או שאולי התת מודע תמיד שולח אותנו אל הדברים שאנחנו דואגים ומפחדים..... אז לשנות את הדיסקט חשוב מאד..... וחביבתי אני אומרת לעצמי את זה 1000 פעם ביום כי מטבעי אני מאד פסימית ומנסה לשנות זאת כל הזמן ולא ליפול למקומות הללו של הדיכאון........ כי את יודעת אחר כך קשה מאד לצאת מזה.

בלונדה.... כתב:
dany כתב:
נשיבוקים ואהבה

0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 12:29

שאפתנית
שאפתנית
queen כתב:
בלונדה.... כתב:
dany כתב:
נשיבוקים ואהבה

0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 12:05

queen
queen
בלונדה.... כתב:
dany כתב:
נשיבוקים ואהבה

0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 11:43

בלונדה....
בלונדה....
dany כתב:
נשיבוקים ואהבה

0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 11:21

1103
1103
בלונדה חמודה
לא פעם מירי דיברה בהרצאות על דיכאון חורף. והציעה שכדי למנוע זאת יש להאיר ולחמם את הבית,
כ"כ אפשר להשתמש בדמיון מודרך זה יכול מאוד לעזור.
יום נפלא חמים ונעים
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 09:17

dany
dany
נשיבוקים ואהבה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 08:48

דרך המלך
דרך המלך
בלונדה יפה
אין עלייך.. הצחקת אותי אני קוראת את הפוסט שלך ורואה אותך מולי... את אלופה ובטוחה שתגיעי לאביב חטובה ופצצה... ואנחנו איתך בדרייב.
נשיקות ויום נפלא
אופס מה עם הרגל?מקווה שכבר יותר טוב..
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 08:28

נחושה
נחושה
בלונדוש,
תשבי על כוס תה צמחים ותדמייני את עצמך בכל הגופיות הלבנות והגינסים הקצריםwink אני בטוחה שתתעודדי
נשיקותתתתתתתתתתתת
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 08:17

קרנושה
קרנושה
יפה שלי, תופעה ידועה ומוכרת בהחלט. יש מדינות בעולם שאנשים מתאבדים (לא עלינו חס וחלילה) אבל זה קורה.
מדינות חשוכות וקרות, מדינות שהשמש לא מטפחת אותן כמו אצלנו..וכן, גם אני ילידת יולי וילדת קיץ וגמני מתה שהחורף הזה כבר יגמר.
אבל הנה זה מגיע...
בקיצור, אל תכנסי לשום דיכאון בגלל הקור, זה לא ממש שווה את זה!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/02/2012 06:47

בלונדה....
בלונדה....
בוקר טוב לכולם!!!!!
חייבת לספר לכם משהו.
אני פשוט מעריצת גוגל !!!
כל שאלה/תופעה או משהו לא מובן אני פשוט ניגשת אליו והוא מגלה הכל בלי להסתיר ובלי להתייפיף..חחחחח
בקיצור אתמול היתה לי איזה שעה פנויה ואני ככה בגוגל נכנסת.לכל מיני אתרים,
לא יודעת למה משך אותנ.להיכנס לתסמיני החורף.
בכל.מקרה איכשהו גיליתי שיש כזה דבר שנקרא "חרדת החורף" שזה ממש התקפי.חרדה שקורים בזמן חודשי החורף!!
האם ידעתם זאת??? הזוייי.
ואז ראיתי את התסמינים והבנתי סופית שאני וחורף לא חברים בכלללללל.
חחחחחח.
סתם.משהו שהייתי חייבת לשתףףף,
הצחיק.אותי שיש משהו מדעי על שונאי החורף.
בכל מקרה אנחנו כמעט בסופו והנה תיכף נכנס לו האביב והחלטנו להיכנס אליו יותר רזות ודקיקות ויותר קלות שנוכל לקפץ אזזזזזזזזז
יש.לנו עוד חודש ואפשר לעשות בחודש הזה המוןןןןןןן.
אז בואו נשאב כוחות.אחרונים כדי שנסיים.את.החורף רזות יותר ומרוצות.
מאחלת לכם יום קסום ובהצלחהה לכל נשקלי יום רביעי.
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיכאון/חרדת החורף

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!