28/02/2012 11:03
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בלונדה יקרה, כולם כתבו לך על המקום זה בסדר. וזה בסדר הגוף שלנו יודע לוסת את עצמו ואם אין ירידה ואת על המקום זה טוב. המשיכי לשמור והירידה תגיע רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 10:53
 דרך המלך Posts: 5707
|
בלונדה את מהממת. .. סומכת עלייך בגדול... מקווה שהשתפר עם הרגל... שולחת לך את כל אהבתי וים של הצלחה נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 06:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה בנות יקרות ואהובות. אכן ממשיכים! אין ברירה אלה הם.חיינו. כל יום לסמן בוי על עוד יום עם שליטה. אוהבת אתכם.נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 04:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תוצאה נהדרת וממשיכים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 21:56
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי, על המקום זה נהדרררררר. שמרי על עצמך ותמשיכי הלאה כמו שאת יודעת , לפי תפריט ובלי פחמימות מ- 17.00 , מים מים בששון והחיים י פ י ם! ת מ י ד כ א ן ב ש ב י ל ך! נשיקות לילה טוב וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 19:08
 1103 Posts: 5022
|
בלונדוש חמודה לעולם אל תפחדי לעלות על ה"גולם",הוא לא נושך.זאת האינדיקציה שלנו ותמיד רצוי לדעת איפה אנחנו עומדים. זה שלא עלית אלה נשארת במקום אחרי שבועיים לא קלים של מתח לקראת הניתוח,זה מעולה,אין לך מה לדאוג את תמיד יודעת לישר קו,להכנס בחזרה למסגרת ולהמשיך הלאה וכמובן לראות ירידות.הרי את רוב הדרך עשית, ירדת יפה עד כה.גם הרגל לאט לאט תבריא.הפצע שלאחר הניתוח,נמצא במקום לא נוח שמטבע הדברים ההחלמה תהיה איטית יותר גם בגלל שאת דורכת על הרגל וגם בגלל שהרגל לא נמצאת במנוחה וגם אינה מאווררת דיה,אך אל דאגה, עד הנסיעה הרגל תחזור להיות כחדשה. ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 17:15
 dany Posts: 19819
|
זר פרחים לילדה מחוננת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 14:22
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, קודם כל את נראית כהרגלך ממש טוב, ועל המקום זה מצויין . ואת נראית נהדר. שמרי על זה כי לרזון היפה הזה פשוט אין מחיר, אל תפחדי מהמשקל, כי הוא באמת גלם ורק מראה את התוצאה. גם אני אם להתוודות גם אני פוחדת הרבה פעמים לפני השקילה. כלומר יש לי מעין פרפרים בבטן תמיד לפני כל שקילה וזה תמיד היה לי גם בתקופות מעולות בדיאטה וגם בתקופות פחות טובות. אבל מיד אחרי השקילה הם נעלמים לשבוע עד השקילה הבאה. זה פשוט מתח בריא של סקרנות לצד תקווה של הרזייה עם חשש קטן מפני עלייה קטנה שאולי יכולה להיות אפשרית, בקיצור חשש מהלא נודע. בכל מקרה, אנחנו כאן כדי לעלות כיתה ועל המקום זה מצויין ומבורך ולשמור זה לא רע בכלל וזו בהחלט שקילה טובה מאוד. אני מקווה שהרגל שלך מחלימה מהניתוחון, בכל מקרה מיום ליום אני בטוחה שזה רק יילך וישתפר ואת תגיעי אלינו לשבוע הבא לחוג ממש בצעדי ריקוד. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 14:17
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה, קודם כל גם על המקום זה, תלוי כמובן במקום אני מחכה כל שבוע לפוסט שלך יש יש יש ורוצה גם לכתוב כזה אולי אולי פעם!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 13:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות בלונה על השקילה המוצלחת כל הכבוד שמרת על ההישג. אני בטוחה שעם התפריט המקופל את חוזרת לשליטה מלאה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 13:46
 בלונדה.... Posts: 3603
|
צהריים טובים אז ככה היום כל כך פחדתי לעלות על הגולם הזה , פחדתי מהתוצאה והתוצאה היא על המקום. אני מודעת שצריך להיזהר פי מאה עכשיו אחרי שבועיים ללא דיאטה אבל כנראה שמירי איכשהו.תמיד איתנו. התפריט המקופל כבר על.המקרר הדף רישום על השולחן וכל מה שנכנס לפה רושמים. מירי ההרצאה היתה מעולה וכל כך קשורה לכל.תחומי החיים. את נראת מעולה!! והטורקיז מדהים עלייך קרולין יקרה תודה על השיחת עידוד אתמול איכשהו תמיד את תופסת אותי בזמן !!! סיגלי, לייסי , רעותה , נילי" יולי ומפתח סול ואם שכחתי.מישהו סורי היה לי כיף לראותך אתכן כמו תמיד. edited by בלונדה.... on 2/27/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|