01/03/2012 07:26
 אשירה Posts: 4292
|
צודקת צודקת נינוש למרות האכזבה שלא זכינו
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/03/2012 05:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רייצ'ל כתב:
נינוש כתב: איזה כייף, קמתי היום בבוקר ולשמוע את התחלת החדשות על אי הזכיה באוסקר לא שאני שמחה שלא זכינו, אלא שזה מה שפותח את החדשות לא בטחון, לא כלכלה, לא אי שיוויון ואי צדק אלא כל דאגתינו לאוסקר. נזכרתי שהייתי בארצות הברית כשהיה המשפט של מייקל דגקסון והחדשות היו רק על זה קנאתי בהם ואמרתי לעצמי, גם אני רוצה לדאוג רק לו ולא לאלף דברים אחרים אז לשעה אחת בלבד זה הגיע, כבר בשעה כזאת החדשות מתחילות אחרת יום טוב לכולם. נונוש יקרה, את כל כך צודקת, רק לשמוע את החדשות וזה עושה הרבה פעמים לא טוב, הלואי שכל החדשות יהיו על סרטים אוסקר וכו' אבל המציאות אחרת והרבה פעמים אני לא רוצה לשמוע חדשות כי זה ממש מדכא ומפחיד לשמוע אבל בתוך עמי אני חיה ואי אפשר להתעלם אבל אפשר להפחית מינון ולהתמקד בקריאת ספרים או בדברים שעושים לנו רק טוב שיהיה יום נפלא רייצ'ל edited by רייצ'ל on 2/28/2012 מסכימה עם כל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/02/2012 19:11
 קרנושה Posts: 3420
|
כמה נכון נינוש. סופסוף בשרות מגוןן אחר..והמון כוכבים יפים על המסך (בראד פיט ואנג'י היפים אחחחח)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 11:25
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נינוש כתב:
איזה כייף, קמתי היום בבוקר ולשמוע את התחלת החדשות על אי הזכיה באוסקר לא שאני שמחה שלא זכינו, אלא שזה מה שפותח את החדשות לא בטחון, לא כלכלה, לא אי שיוויון ואי צדק אלא כל דאגתינו לאוסקר. נזכרתי שהייתי בארצות הברית כשהיה המשפט של מייקל דגקסון והחדשות היו רק על זה קנאתי בהם ואמרתי לעצמי, גם אני רוצה לדאוג רק לו ולא לאלף דברים אחרים אז לשעה אחת בלבד זה הגיע, כבר בשעה כזאת החדשות מתחילות אחרת יום טוב לכולם.
נונוש יקרה, את כל כך צודקת, רק לשמוע את החדשות וזה עושה הרבה פעמים לא טוב, הלואי שכל החדשות יהיו על סרטים אוסקר וכו' אבל המציאות אחרת והרבה פעמים אני לא רוצה לשמוע חדשות כי זה ממש מדכא ומפחיד לשמוע אבל בתוך עמי אני חיה ואי אפשר להתעלם אבל אפשר להפחית מינון ולהתמקד בקריאת ספרים או בדברים שעושים לנו רק טוב שיהיה יום נפלא רייצ'ל edited by רייצ'ל on 2/28/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 21:41
 קרולין Posts: 6651
|
נינוששש יקירתי! את צודקתתתת זה אכן נותן הרגשה טובה וקצת אחרת.....אפילו שזה ז מ נ י. לילה טוב וסי יו ב"ה ברביעי... קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 15:23
 EFF Posts: 6417
|
הסרט "פרידה" אכן טוב, אלא שאני כבר קוראת ברשת שהאירנים מתרגמים את הנצחון ל"נצחון פוליטי על מדינת ישראל" חבל שפוליטיקה מקלקלת את האמנות..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 13:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
צודקת יקירתי החכמה....ועל הסרט פרידה אדבר בהרצאה... מגיע להם האוסקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 12:57
 נינוש Posts: 1442
|
איזה כייף, קמתי היום בבוקר ולשמוע את התחלת החדשות על אי הזכיה באוסקר לא שאני שמחה שלא זכינו, אלא שזה מה שפותח את החדשות לא בטחון, לא כלכלה, לא אי שיוויון ואי צדק אלא כל דאגתינו לאוסקר. נזכרתי שהייתי בארצות הברית כשהיה המשפט של מייקל דגקסון והחדשות היו רק על זה קנאתי בהם ואמרתי לעצמי, גם אני רוצה לדאוג רק לו ולא לאלף דברים אחרים אז לשעה אחת בלבד זה הגיע, כבר בשעה כזאת החדשות מתחילות אחרת יום טוב לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|