28/02/2012 16:46
 1103 Posts: 5022
|
מיכל שרון כתב:
אקה תראי מה עשית? תראי איזה פוסטים!!! בנות ריגשתם אותי, נגעתם בי וסתמתם לי את הלוע שבדיוק ביקש מהרגליים שיזיזו עצמן לכיוון המקרר (המחזור החודשי הגיע אתמול ואני בשגעת הורמונים). תודה לכולכם שאתן כאן, תומכות מעודדות ומרגיעות אפילו בלי לדעת..
לילה טוב והמשך שבוע מוצלח לכולנו. מיכלי יקירה אני שמחה תמיד לעזור בתקוה שהפוסט שכתבתי כאן עזר ולו במעט. ערב טוב המשך שבוע בשליטה ובשורות טובות בשקילה הבאה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/02/2012 04:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כבר נאמר כאן הכל מכל ולכן לא נותר לי אלא להצטרף כי לאחר 22 שנה במסגרת המופלאה ,בבית הספר של החיים לאחר ירידה של ארבעים קילו עדיין לא אחת נופלת ומתקשה מאוד לקום ולמרות זאת מתמידה כי נכון כתבה לך מירי אין דרך אחרת אלא להיות שמן וכל המשתמע מכך. מאחלת לך המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 23:21
 מיכל שרון Posts: 1318
|
אקה תראי מה עשית? תראי איזה פוסטים!!! בנות ריגשתם אותי, נגעתם בי וסתמתם לי את הלוע שבדיוק ביקש מהרגליים שיזיזו עצמן לכיוון המקרר (המחזור החודשי הגיע אתמול ואני בשגעת הורמונים). תודה לכולכם שאתן כאן, תומכות מעודדות ומרגיעות אפילו בלי לדעת..
לילה טוב והמשך שבוע מוצלח לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 22:02
 קרולין Posts: 6651
|
אקה יקרה, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! בחרת נכון להיות עם מירי בתהליך.....היא מס' 1! אין לה מתחרים. והשיטה שלה ג או נ י ת!!! לאט ובטוח עם ים של סבלנות, התמדה, נחישות, תירגול, השקעה ב ת ה ל י ך......זה לכל החיים ! ועם ים של תמיכה ועידוד ממירי שלנו ומכולנו ויש כאן ב ש פ ע.... תראי יופי של תוצאות. ב ה צ ל ח ה ר ב ה. ממני, קרולין , חניכה של מירי 24 שנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 19:21
 1103 Posts: 5022
|
אקה יקירה ברוכה הבאה לבית הפורום הנפלא.צעד ראשון נפלא שעשית שהפכת מקוראת סמויה לכותבת פעילה. אולי אנחנו יכולות לתת לך תמיכה ועידוד אך כיצד לשנות את הראש,זה תלוי אך ורק בך.השינוי לא נעשה ביום אחד, אך ההחלטה צריכה להיות אך ורק שלך.תקשיבי להרצאות השבועיות של מירי.תאכלי שלוש ארוחות ביום ופחממות עד השעה חמש. כל התחלה קשה,אך ההמשך הולך ונעשה קל,והופך לחלק מחיינו.כמובן אנו כאן בפורום נמצאים תמיד לרשותך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 17:09
 dany Posts: 19819
|
אקה יקרה ברוך בואך אל הפורום ואל קבוצות מירי בלקין. גם אני באינטרנט כי אני גרה בצפון(קרית טבעון) אני עם מירי כבר למעלה משנתיים. בשנה הראשונה ירדתי 8 קילו והגעתי למשקל שמירה. בשנה השניה התרופפתי ועליתי........ ועכשיו אני מנסה שוב לחזור למסלול. כתבו לך כאן הבנות מצויין, איך להעלות מוטיבציה. השיטה של מירי בלי פחמימות מחמש היא מעולה, כל מה שצריך זה לספור רק 600 קלוריות של פחמימות עד השעה חמש ובאמת לא צריך להתעסק יותר מידי עם האוכל. הפורום כאן מעולה , מעודד וממריץ. נותן המון כוח לא לוותר ולהמשיך גם בשעות לא קלות. מאחלת לך המון הצלחה מכל הלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 15:58
 נינוש Posts: 1442
|
המפקדת אקה, קצת סבלנות אחרי כמה זמן את תרגישי שמירי איתך על הכתף כל הזמן ומשגיחה ורואה את כל מה שאת מכניסה לפה!!!! קצת סבלנות ואת תראי שתרדי פלאים ויהיה לך כייף להגיע למרכז לראות את מירי ולהכיר אותנו תמיד איתך בתמיכה ועידוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 15:31
 EFF Posts: 6417
|
אקה יקרה, אחרי 25 שנים עם מירי אני יכולה להעיד, גם על עצמי, שההתחברות אל מירי ולשיטתה היא הדבר הטוב ביותר שיכול להתרחש אצלנו..שום מטרה בחיים לא מושגת במהירות ובאינסטנט, אך דווקא התהליך האיטי הוא הדרך הנכונה והבטוחה. התחברי לדבריה של מירי, חישבי עליה בזמנים שבהם את רעבה וחשה צורך לזלול..הזמן בהחלט יעשה את שלו. השארי כאן בפורום כמקור נוסף לעידוד, תמיכה ועזרה. בהצלחה יקירה ♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 15:12
 אייריס Posts: 3744
|
אקה יקרה, ברכות חמות להצטרפותך למירי היחידה בעולם שמבינה אותנו ועושה איתנו את אותה הדרך. נכון הדרך לא קלה אבל אפשרית, אז כמו שנאמר כאן קחי עצמך בידיים ושנני את הטיפים ממירי והפורום ואני בטוחה שיהיה לך יותר קל, בהצלחה הלאה ושתפי אותנו. שבוע טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 15:11
 דרך המלך Posts: 5707
|
אקה יקירתי אני אמנם 3שנים אצל מירי לאחר שניסיתי אין ספור שיטות ואין ספור דיאטניות... הצלחה מובטחת לך אם תעשי לפי הכללים... מירי הצליחה לגעת בי במקומות שאחרים לא הצליחו... מרגישה בוודאות זה לכל החיים והיום אני בתקופה מאד קשה בדיאטה פשוט לא זז...(הפה לצערי זז הרבה).. יש כאן קבוצת בנות מדהימות דרך באינטרנט שמצליחות בגדול..... מאחלת לך מכל ליבי המון הצלחה והמון סבלנות זה לא כדור קסם... זאת התמדה לאורך זמן... ותיווכחי לבדך שאין על ההרצאות של מירי ואין על השיטה. בדוק!!! בהצלחה סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 14:38
 יולי Posts: 754
|
היי, אקה- אני מבינה ממך שאת לא פעם ראשונה בדיאטה וחוגי דיאטה, אבל את בהחלט פעם ראשונה אצל מירי בלקין ומירי היא הכי טובה בתחום הזה. אני אצלה 6 שנים ואני 30 קילו פחות ממה שהייתי כאשר נרשמתי לחוגים. אני מתמידה ומגיעה כל שבוע לחוגים וגם אם לפעמים אני עולה קצת וקורה כי כולנו בני אדם, אני מגיעה בכל מקרה ושבוע אחרי זה אני יורדת ומחזירה חובות (במשקל הכוונה) . מה שהכי חשוב כדי להצליח זו ההתמדה. את בחוג באינטרנט מצויין. פשוט תפרגני לעצמך את החוג הזה כי זה החוג הכי טוב וגם יעיל מבחינת הרזייה ושמירת משקל. תמיד תדעי שאפשר לרזות והכי חשוב לרזות לאט ובטוח אני רזיתי 30 קילו בשלוש וחצי שנים. לאט מאוד ויש לי עוד קצת לרזות. בכל מקרה, תמיד לדווח שקילות, תמיד לשמוע את ההרצאות ועם ההתמדה תגיע ההצלחה. אני בטוחה בזה. בהצלחה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 13:53
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקה יקרה ולילך תלמידתי המחוננת....יופי שאתן נכנסות לפורום המדהים שלנו ומשתפות.....אקה יקרה אני 31 שנה במקצוע, אוהבת כל רגע בדיאטה, כי האלטרנטיבה גרועה מאד...תמשיכי להתמיד, תראי יהיה בסדר, אני מאמינה. בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 13:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקה שלום, המשפט הכי חשוב שצריך ללוות אותך בתהליך הוא שאת עושה את השינוי הזה לעצמך, לטובתך, לבריאותך (את גם מתכננת הריון נוסף) וזה דורש הקרבות אבל הקרבות שמאוד מאוד שוות את זה כי הרווח לעומת "ההפסד" הוא עצום. ולכן דברי לעצמך, הכל בראש וזה בהחלט אפשרי. גם אני רשומה דרך האינטרנט ואני סוגרת 3 שנים עם מירי. הגעתי עם עודף משקל עצום של שלוש ספרות ומאוד רחוק מהמאה. הצלחתי להוריד בכוחות עצמי 6 ק"ג ולשמור עליהם אבל עדיין הייתי שלוש ספרות ומאוד רחוקה מהמאה. הגעתי למירי ובעזרתה הורדתי עוד 28 קילו וכמובן שעכשיו אני שוקלת שתי ספרות ובתענוג גדול אני יכולה לומר לך שאני רחוקה מהמאה אבל רחוקה מהכיוון הנכון. אני אדם הרבה יותר בריא, למדתי לאהוב את עצמי, אני גאה בעצמי, אני קונה בגדים ונהנית מכל רגע 0מה שבעבר היה בגדר עונש). אני נושמת בנחת, אני סבלנית לסביבה הרבה יותר כי אני אוהבת את עצמי אז אני מאפשרת לאחרים לאהוב אותי ולהיות יותר נינוחה בקרבתם. השנה בפעם הראשונה בחיי קניתי שתי שמלות, קניתי לראשונה בחיי מגפיים גבוהות כי סוף כל סוף הרוכסן נסגר על השוקיים מה שלא היה קיים בעבר, טבעת הנישואין אבדה לי כי היא נפלה מהיד (זה בסדר, התהדרתי בחדשה) והחיים פשוט יפים אז תגידי לי מה שווה יותר לאכול או פשוט להקשיב למירי, להבין שזה לטובתנו, לגופנו, בריאותנו הפיזית והנפשית ותאמיני לי שאנשים רזים גם זקוקים למשמעת הזו, אולי בודדים נהנים מלאכול חופשי אבל רוב בני האדם חייבים להשקיע בשביל להראות כמו שהם נראים. את חייבת לעמוד מול המראה, להסתכל על עצמך ולהגיד מה יותר חשוב לך להמשיך לאכול או לזכות בבריאות ואושר עילאי כי כשיורדים במשקל החיים משתנים ואין לזה מחיר. כיום אני 34 קילו פחות, בחיים שלי לא הרגשתי כמו שאני מרגישה היום אז מבחינתי הדרך הזו שווה את המאמץ בהחלט בנוסף לכל זה אני שומרת על ילדי כי הבטחתי לעצמי שלא יהיו לי ילדים שמנים, הם לא יצטרכו לעבור את הדרך שעברתי וכל עוד שזה תלוי בי אני מחנכת אותם לתזונה נכונה ותודה לאל זה עובד מצויין. אל תשברי, תמשיכי ותראי תוצאות (רק לסנוור את האוזן אני כבר חודש וחצי על אותו משקל אז תארי לך מה אני מרגישה, גרם לא יורד אבל אני מעודדת את עצמי כי מה עדיף להישבר ולעלות את כל מה שירדתי או להמשיך לצוף ולהנות ממה שירד עד עכשיו?) בהצלחה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 13:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקה יקרה, אני עשר שנים עם מירי ולא רואה עצמי בלעדיה. הגעת למקום הכי נכון שיש בדיאטה ואורח חיים. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה פשוט לקחת החלטה מהקרביים להגיד לעצמך לא עוד! רוצה להיות רזה. עימדי מול המראה ופשוט תחליטי. ברגע שזה יבוא מבפנים ולא כי אנשים אמרו אני בטוחה שהקילוגרמים יתחילו לרדת. מה שכן אני מציעה לך גם.להיות איתנו פה בפורום זה מאוד מחזק. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 11:22
 lilache Posts: 62
|
שלום לך,
אני מעל שנה בדיאטה באינטרנט (1.4 ש') והורדתי 30 קג'. נעזרתי המון בשלח הודעה. כל שאלה אפילו הכי טיפשית שתהיה שאלתי וקבלתי תשובה לעניין! יש לי מנטרה שאני משננת יומם וליל - אין פחממות מ-17:00 (אתמול למשל היתה פעילות שהיו שם לחמניות טריות וחמות אבל מכיוון שהשעה חלפה מבחינתי הלחמניות התאדו מהשולחן) ועוד משפט - המשקל הנוכחי שלי הוא המשקל הכי גבוה וממנו אפשר רק לרדת! תזכרי שזה לא עונש (הדיאטה) - זה פרס!!! וזו לא דיאטה (כי דיאטה מתרגמת בראש לעונש. רק המילה הזו גורמת לי לאכול יותר ומהכל) זה שינוי הרגלי אכילה - אימון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 10:31
 אקה Posts: 4
|
היי לכולם, החלטתי להצטרף אחרי שאני קוראת סמויה כאן מידי פעם.... אולי לכם יהיה טיפים איך לשנות את הראש ולהתחיל לזוז... נרשמתי לדיאטה באינטרנט, אחרי שהייתי בקבוצות תמיכה אחרות- (אני גרה בירושלים ולא מגיעה לאזור המרכז.) אני כבר המון שנים מסתובבת סביב אותו משקל- יורדת 5 קילו ושוב עולה אותם וחוזר... אני לא מצליחה לעשות שינוי ונמאס לי מהקבוצות- אם לא הייתי שומרת, לא הייתי מגיעה לשקילה. ועכשיו אמרתי לעצמי שאני אנסה משהו טיפ טיפה שונה, אבל זה לא הולך! אני שומעת את ההרצאות המעלפות של מירי ומחליטה להיות חזקה ולהתחיל מחדש... אבל....אני לא מצליחה להתחיל. וכן, יש לי עודף משקל ניכר בהחלט, ובנוסף אני רוצה להכנס להריון בקרוב... אבל זה לא הולך!!! אשמח לקבל עצות מנסיונכן....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|