27/02/2012 14:11
 יולי Posts: 754
|
בנות יקרות, נינה- צר לי שהורייך במצב בריאותי כזה ואני אשתף אותך בזה שגם אימי חולה כבר למעלה מ15 שנה בטרשת נפוצה ולמרות שהיא חיה עם אבא שלי בבית ולא בבית אבות מצבה לא קל, ואני ממש מבינה לליבך לגבי הורים מבוגרים וחולים, יחד עם זאת אני משתדלת לבקר אותם ככל יכולתי ולתת מעצמי כדי שירגישו כמה שיותר טוב גם במצבם הנוכחי שהוא לא קל. אם ז טלפונים ודאגה או ביקור וחיוך ההורים תמיד מעריכים את זה גם אם נדמה לנו שזה לא תמיד כך. דני- אני גם בקשר מאוד טוב עם חמותי שלהרגשתי ולהרגשתה היא כמו אמא שנייה עבורי (בכל זאת אמא יש רק אחת) ואני שמחה על כך. בקיצור מי שהוריו חולים ועדיין יכול לבקר להיות שם ולתמוך זה הדבר הכי טוב שיש כי הם לא יהיו שם לנצח וכל עוד הם כאן יש להסתכל על ההווה ולא על האתמול כי הוא כבר חלף וגם לא על המחר כי הוא עדיין לא הגיע. בכל מקרה כיף שאתן פתוחות והנה, גם אני שיתפתי אתכן. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 14:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בנות מרגשות ואהובות, אין מחיר לפתיחות והשיתוף שלכן, ממש אין פורום כזה.....תמשיכו לשתף לספר ולעדכן..... כולנו צומחים מזה... תודה רבה אוהבת מאד וגאה בכן מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 10:05
 אייריס Posts: 3744
|
"כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא " נשיקות לכולכם, ריגשתם מאוד וגם לי חסרה אמי שבדיוק עכשיו היתה אזכרה של 5 שנים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:51
 dany Posts: 19819
|
נינוש צר לי וכואב לי על מצב הוריך חמותי שהיה אמא מחליפה אצלי נפטרה לפני קצת יותר משנתיים אחרי שלוש שנים של אלצהיימר וזו היתה תקופה נוראית. סיפרתי פה כבר כמה פעמים שאני גודלתי ע"י סבתי והיא נפטרה בידיוק שהייתי בגיל שקרולין מדברת עליו 32 ובשבילי זו היתה פרידה ממש מאמא למרות שאמא שלי עדיין חיה עד 120 אלא כפי שאת כותבתבנוגע להיפוך תפקידים היא מעולם לא היתה אם בשבילי והיום אני בעצם כמו אמא בשבילה, תומכת מעודדת מחזקת, לא שהיא מי יודע מכירה תודה על כך כי יש לה אופי מאד אגוצנטרי. אך זה מה שיש. הורי התגרשו שהייתי בת שנתיים ונמסרתי לסבתי מצד אבא . אבא שלי עדיין גם הוא בחיים וחי לבדו בת"א ליד טלי ומירי הן גם מכירות אותו, איש מיוחד במינו אך גם הוא לא היה בעצם מעולם אב בשבילי אלא יותר כמו אח גדול. כך שלמעשה הגעגועים שלי לאמא קיימים וכואבים מאד. אכן הפורום הזה הוא כל כך אמיתי שאין כל קושי לספר בו ממש דברים אישיים אינטימיים וחושפניים ביותר.
נינוש כתב:
ואני אשתף אותכם בדבר אישי אישי, אמא שלי שנמצאת בבית אבות סיעודי, לא מתפקדת כאמא כבר מעל ל10 שנים ולא מזמן השתתפתי בחוג תמיכה שנקרא אני אמא של אמא שלי. כך אני מרגישה וכך המצב כבר הרבה זמן. כך שלא רק יום האם נגזל ממני אלא גם אמא שלי ואבא שלי הולך בדרכה. הפורום הזה מוציא מאיתנו דברים מדהימים לא כך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 07:49
 קרולין Posts: 6651
|
נינוש יקרה שלי, את בת נ פ ל א ה וכמי שמכירה אותך מקרוב....אני אוהבת ומעריכה אותך מאד על כל מה ש א ת . נשיקות כל אהבתי וסי יו ברביעי.... קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/02/2012 04:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נינוש כתב:
ואני אשתף אותכם בדבר אישי אישי, אמא שלי שנמצאת בבית אבות סיעודי, לא מתפקדת כאמא כבר מעל ל10 שנים ולא מזמן השתתפתי בחוג תמיכה שנקרא אני אמא של אמא שלי. כך אני מרגישה וכך המצב כבר הרבה זמן. כך שלא רק יום האם נגזל ממני אלא גם אמא שלי ואבא שלי הולך בדרכה. הפורום הזה מוציא מאיתנו דברים מדהימים לא כך? ממש כך ועשיתי זאת באהבה אין קץ.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 19:46
 רייצ'ל Posts: 1323
|
חברותי היקרות, אתן כל כך מרגשות אותי עד לדמעות.. מחבקת אתכן חיבוק גדול עם כל אהבתי אליכן ושוב יום משפחה שמח לכולנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 19:21
 שאפתנית Posts: 8392
|
נינוש אני שולחת לך חיבוק גדול ורוצה לחזק את ידיך. מאחלת לך רגעים יפים יחד עם הוריך ובריאות !!! נינוש כתב:
ואני אשתף אותכם בדבר אישי אישי, אמא שלי שנמצאת בבית אבות סיעודי, לא מתפקדת כאמא כבר מעל ל10 שנים ולא מזמן השתתפתי בחוג תמיכה שנקרא אני אמא של אמא שלי. כך אני מרגישה וכך המצב כבר הרבה זמן. כך שלא רק יום האם נגזל ממני אלא גם אמא שלי ואבא שלי הולך בדרכה. הפורום הזה מוציא מאיתנו דברים מדהימים לא כך?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 18:37
 נינוש Posts: 1442
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 17:10
|
מירי וטל יקרות! כמה אני מתחברת לדברים שלכן לגבי הגעגועים ל א מ א . גם אני מתגעגעת מאד מאד מאד לאימי היקרה והאהובה שנפטרה בהיותי רק בת 32, אמא ל- 2 בנות קטנות.... ממש ממש אובדן גדול לי ולכל המשפחה. היא תמיד תמיד איתי ואיתנו והזמן והגיל .....רק גורמים לעוד ועוד געגועיםםםםםםםםם.... ואכן אין כמו א מ א בעולם! שיהיה לכולנו רק טוב אמן. המשך יום נעים ואחלה שבוע. אוהבת המון קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 14:31
 tal_f Posts: 900
|
תודה לך מירי על הכול... אכן יום המשפחה/ יום האם יום מרגש ומעלה מחשבות ורגשות... הכי מתגעגעת לליטוף האימהי , הוא לא יחזור לעולם... אני נזכרת בו כאשר אני יושבת עם ביתי ומלטפת אותה ... אין כמו ליטוף של אמא לפתור כל בעיה... שיהיה לכולנו טוב ! אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 09:25
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
יום אם שמח לכל אחת ואחת מכן, מגיע לכן, אתן נשים מדהימות!!!! 
תודה מתוקה וגם לך הרבה ימים נפלאים!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 07:07
|
מירי יקרה שלנו, כמו תמיד את מ ר ג ש ת ונוגעת כל כך.... שיהיה ך ולכל אמא בעולםםםםםםםםםםם כל טוב , בריאות, נחת , אושר וסיפוק אמן. בהמלצתך יקירתי, קניתי אתמול את הספר של פרופ' אריאלה פרידמן , מחוברות- בטוחה שהוא מ ר ת ק . שיהיה שבוע טוב, מואר, מבורך ומוצלח לך ולכולנוווווווווווווווווווו. אוהבת המון קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 06:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
יום אם שמח לכל אחת ואחת מכן, מגיע לכן, אתן נשים מדהימות!!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/02/2012 04:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן מירוש גם אני חזרתי ליום האם שאימי כל כך אהבה ואנחנו דאגנו לפנקה כי הגיע לה בזכות,כל כך נכון זה משהו כל כך אינטימי. באשר להמלצות מוסיפה את ההצגה מקסי ואני של בית לסין מומלץ מאוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2012 23:43
 EFF Posts: 6417
|
אכן, יום המשפחה ריגש השנה גם אותי - הבית שלי כולו "זר פורח" - זרים והפתעות שקבלתי מאישי ומילדי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2012 21:00
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מירי יקרה מסכימה איתך לחלוטין.. יש משהו ביום האם שממש מרגש וגם אני נשארתי כיתה. אכן תקופה דיאטה לא קלה אבל אני איתך. מחכה כבר לראותך יום שני ואת הבנות האהובות של החוג.. שבוע טוב ובשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2012 20:17
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מירי יקרה, את כל כך מרגשת שיהיה לך יום משפחה שמח אוהבת המון רייצ'ל edited by רייצ'ל on 2/25/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2012 15:17
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
יום המשפחה עבורי היה החגיגה עם בני הקטנים בגן ואחר כך בבית הספר. יתרה מכך הייתי שולחת כל שנה ל-שתי האמהות, שלי ושל בעלי זר פרחים גדול מאד או מביאה אותו אישית. לצערי שתיהן כבר הלכו לעולמן. יש איזו ריקנות שבימים כאלה מתגברת אבל צריך להמשיך הלאה ולחיות את הרגע. השבוע חזרתי מנופש בים המלח מלון ליאונרדו. בעיקר נהניתי מהחברה של נשים שברובן מלאות שמחת חיים ומפרגנות אחת לרעותה ועוד. זה היה מזכך. אז נכון, יש לנו את הילדים וגם הנכדות + הנכד החדש, תודה לאל אבל האמהות שלנו חסרות בלי ספק וזה יכול אפילו לגרום לי להזיל דמעה. בכל אופן אני תמיד מסתכלת על הכוס המלאה והיא מלאה עד גדותיה, ופשוט להנות מכל רגע. גם חוויתי שעה וחצי קסומות בחברת לני רביץ זה שמלמד תורת הגשטלט מעביר בחן ובהומור את 10 הכללים שמאפשרים לנו לעבור את החיים יותר בקלות. היה מופלא בלי ספק... מאחלת לך שבוע של שמחה בלב, בריאות והעיקר המשיכי לעודד אותנו כי אני זקוקה לכך מאד. נכון שאכלתי הרבה יותר משרציתי במלון שם, אבל אני לא מלקה את עצמי כי זה יגרום לי ללחץ ולא אוכל לשמור. עלי לרדת את מה שעלה, והרי ידוע מה שעולה מהר יורד מהר, אני עושה ומקווה. נתראה בקרוב
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/02/2012 11:33
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקרה שלי אכן אין כמו זכרונות יום האם בעברינו כוחה של מילה "יום האם" היה מלא עוצמה אהבה ואהדה מצד הילדים לאמהות גם היום בנותי לא שוכחות מיד בבוקר יום המשפחה להתקשר ולאחל יום שמח עם כל הברכות הנילוות ליום הזה והמשפט את האמא הכי טובה "קונה" וממלא אותי כל פעם מחדש באושר עילאי מירי יקרה וחברות פורום מדהימות שנמשיך תמיד באהבה ובנתינה כי אין לזה מחיר נשיבוקים המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|