הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום המשפחה מהפקולטה של מירי....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/02/2012 06:28

מיכיק
מיכיק
לדני וכולן רובינו....
גם אצלי הקושי הוא שאני לבד בבית. אז או או או מה יכול לקרות לי... אין בי הכרה שאני בפקולטה של מירי.... למרות שסוף כל סוף השינוי החיצוני נראה לעין. אך האמת פחות חשוב לי מה אומרים ,לי האישור שקבלתי ממירי , היכולת להתפרע ולעצור ולא להכנס לטרוף שאין לו סוף.. זה שכרי. ובמסעדות בלי פלצנות לא טעים לי האוכל, כי יכולה לאכול פריטים מוגבלים. נכון נאוירה האנשים מסביב, וכן, שישרתו אותנו... זה חלק מפצה.
שבת קסומה לכולם... אצלנו נעצרה סוף כל סוף הרוח המזרחית המטורפת שמורידה את הטמפ. בעוד כמה מעלות למטה... והאמת לא מתרגלת לקור גם אחרי עשרות שנים על ההר הזה..... מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
25/02/2012 05:10

אקורדיאון
אקורדיאון
כל כך נכון ,ללכת יחד ולהנות מהאווירה צריך להפנים וללמוד את התורה הזו .
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2012 18:42

קרולין
קרולין
מיכיק יקרה,
זה שאנחנו ב ד י א ט ה לא מספיק ועוצר את כל המסביב וטוב שכך.
תצאי תהני תבלי ותעשי את ה ב ח י ר ו ת שלך.
ב ה צ ל ח ה רבה בתהליך.
שבת שלום ומבורך
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2012 16:25

dany
dany
היי מיכיק
אני דווקא די אוהבת לצאת למסעדות או בתי קפה........ סתם בגלל האווירה, ואולי בכדי שישרתו אותי לשם שינוי.
האוכל דווקא בחוץ הוא לא ה"אישיו" שלי הבעייה שלי היא בבית עם עצמי...........
והנה אני רואה שגם את מוצאת את דרכך לא ליפול.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2012 11:45

שאפתנית
שאפתנית
היי מיכיק,
כמו שאת יודעת החיים המשפחתיים שלנו לא יכולים להעצר בגלל הדיאטה שלנו וגם אני, בעלי וילדי יצאנו למסעדה. הם הזמינו את המנות שלהם ואני הזמנתי סלט. נהנו מההווי המשפחתי, פינקנו את הילדים בקינוח (שלא נגעתי בו) וכולם חזרו שמחים ומאושרים. הרי אי אפשר להשאיר אותם בבית בגלל שאנחנו בדיאטה.
כתבת בעצמך שאת כבר לא מתרגשת ממסעדות אז קל וחומר לצלוח את הארוחות בהן.
שבת שלום!!
מיכיק כתב:
שלום לכולן כולם...
ושלומכן? וההכנות לשישי?
אז אתמול יום המשפחה בעלי הזמין אותי ליציאה... למסעדה.. וכדי לא להעכיר את האוירה הטובה נענתי בשמחה למרות שמסעדות כבר ממש לא עושות לי שום כלום.. בסיכומו של דבר לפני חמש אכלתי פירה עם בצל מטוגן ופילה חציל על האש. לא נהנתי אך למען שלום המשפחה.... היציאה ההתיפיפות האנשים מסביב על הכיפק. אך ההתעסקות באוכל.. לא מתאים לי והכל מדווח כי לולא הפקולטה לעניני החיים של מירי בלקין לבטח הייתי מרגישה אחרת לגבי האוכל, ולא בטוח שהיו איתי את אותן תובנות כל כך חשובות שאימצתי מדרשותיה של מירי
שבת שלום
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)
24/02/2012 11:31

מיכיק
מיכיק
שלום לכולן כולם...
ושלומכן? וההכנות לשישי?
אז אתמול יום המשפחה בעלי הזמין אותי ליציאה... למסעדה.. וכדי לא להעכיר את האוירה הטובה נענתי בשמחה למרות שמסעדות כבר ממש לא עושות לי שום כלום.. בסיכומו של דבר לפני חמש אכלתי פירה עם בצל מטוגן ופילה חציל על האש. לא נהנתי אך למען שלום המשפחה.... היציאה ההתיפיפות האנשים מסביב על הכיפק. אך ההתעסקות באוכל.. לא מתאים לי והכל מדווח כי לולא הפקולטה לעניני החיים של מירי בלקין לבטח הייתי מרגישה אחרת לגבי האוכל, ולא בטוח שהיו איתי את אותן תובנות כל כך חשובות שאימצתי מדרשותיה של מירי
שבת שלום
מיכל
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום המשפחה מהפקולטה של מירי....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!