24/02/2012 18:51
 קרולין Posts: 6651
|
תודה לכולכן על התגובות החמות, אתן מ ר ג ש ו ת מאד כמו תמיד. ולך אשירה יקרה, בראבו ענק על הרישום זה כלי נפלא וזה תמיד עובד!!!! שיהיה לך ים של ה צ ל ח ה בתהליך! את י כ ו ל ה !!! נשיקות לכולםםםםםם, אחלה סופ"ש, שבת שלום ומבורך! תהנו ,תבלו ותשמרו על עצמכם. אוהבת המון שלכם, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2012 17:13
 דרך המלך Posts: 5707
|
קרולין היקרה איזה כייף לקרוא את הפוסט שלך האנרגיות החיוביות כל כך מורגשות... שולחת לך ים של חיבוקים ושתהיה שבת שלום ומבורכת... סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2012 16:37
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אשירה כתב:
אז כמו תלמידה טובה החלטתי לשמוע לדברי המורה ורשמתי מהבוקר כל קלוריה שנכנסה, וכמה "מוזר" שעוד לפני ארוחת צהריים בלי להרגיש כבר השתמשתי בכ-600 עד 650 קלוריות מהקצובה היומית וזה הרבה וזה בכלל לא כלל דברים אסורים, זה כן כלל טעימות של בישולים. היום יש ארוחת צהריים אצל אחותי כי זה יום אזכרה לבעלה ואני מתכננת להקפיד, אבל כבר אני מרגישה שכאילו היום עוד לא התחיל ואיך אחזיק מעמד רק עם 1500 קלוריות. מסתבר שאתן צודקות ואין כמו רישום ואני אף פעם לא עשיתי זאת ממש ברצינות ולאורך זמן. אז תמיד יש פעם ראשונה ואני מקווה הפעם להתמיד ברישום. סוף שבוע נפלא לכולם,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2012 13:19
 אשירה Posts: 4292
|
אז כמו תלמידה טובה החלטתי לשמוע לדברי המורה ורשמתי מהבוקר כל קלוריה שנכנסה, וכמה "מוזר" שעוד לפני ארוחת צהריים בלי להרגיש כבר השתמשתי בכ-600 עד 650 קלוריות מהקצובה היומית וזה הרבה וזה בכלל לא כלל דברים אסורים, זה כן כלל טעימות של בישולים. היום יש ארוחת צהריים אצל אחותי כי זה יום אזכרה לבעלה ואני מתכננת להקפיד, אבל כבר אני מרגישה שכאילו היום עוד לא התחיל ואיך אחזיק מעמד רק עם 1500 קלוריות. מסתבר שאתן צודקות ואין כמו רישום ואני אף פעם לא עשיתי זאת ממש ברצינות ולאורך זמן. אז תמיד יש פעם ראשונה ואני מקווה הפעם להתמיד ברישום. סוף שבוע נפלא לכולם,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2012 06:01
 dany Posts: 19819
|
כוחה של מילה -נושא חזק ביותר!!!!!!!!!!!!!!! והטיפים להצלחה עד פסח , פשוט צריך ליישם. אכן קרולין הרצאה נפלאה. מאחלת לך שבת שלום וחיבוק חזק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/02/2012 04:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כרגיל קרולין כל מילה בסלע. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 20:45
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה תודה רבה על הפירגון את נהדרת שמחה בשמחתכם רק הנאה והמון נחת שבת שלום אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 16:17
 קרנושה Posts: 3420
|
לגמריי הרצאה מ ד ה י מ ה ומירי נראית פיגוז!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 15:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרולין יקרה, אמנם לא הייתי בהרצאה השבוע אבל בטוחה שהיא הרצאה מעלפת כמו כל שבוע... יום טוב נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 11:28
 רייצ'ל Posts: 1323
|
קרולין יקירתי, אכן הרצאה נפלאה של מירי במיוחד נושא ההרצאה "כוחה של מילה". קרולין יקרה, מזל טוב לאסתי אחותך היקרה ליום הולדתה. מי ייתן ותזכו לחגוג לה כל שנה בבריאות טובה. אוהבת המון רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 10:20
 queen Posts: 77
|
מזל טוב לאסתי ליום הולדתה מצטרפת להמלצה על רטטוי. מקום מקסים. קרולין כתב:
כוחה של מילה! תמיד נכון לשמוע אותה והיא תמיד מעלה את כולנו כתה. תודה מירי על ההרצאות המדהימות, המשובחות והמעצימות שלך. את נראית מיליון דולררררררררררררר! אין מחיר לרזון!!!! ואכן, אם את יכולה אחרי כ"כ הרבה שנים בדיאטה להמציא את עצמך כל פעם מחדששששש זאת ה צ ל ח ה ענקית, איכות חיים ואושר גדוללללללל.  אין כמוך!!! אתמול אחרי ההרצאה חגגנו לאסתי אחותי המדהימה יום הולדת במסעדת "רטטוי " במושב אמונים (ע"י אשדוד) מקום מקסיםםםםםם , אווירה נהדרתתתתתתתת ומסעדה מצויינת....ממליצה בחום. היה כיף גדול , נהננו מכל רגע וגם מכל ביס. מאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם יום מקסים ואחלה אחלה סופ"ש. אוהבת המון שלכם, קרולין. בנות האינטרנט היקרות, מחכה לכן ה ר צ א ה סוףףףףףףףףףףףףףף! ת ה נ ו !!! נשיקות וכל אהבתי.   
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 09:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
קרולין המקסימה, איזה מילים חמות, את כבר עושה לי חשק לצפות בהרצאה. שוב מזל טוב לאסתי ליום ההולדת. שתמיד תחגגו בשמחה במשפחתכם!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 08:23
 קרולין Posts: 6651
|
כוחה של מילה! תמיד נכון לשמוע אותה והיא תמיד מעלה את כולנו כתה. תודה מירי על ההרצאות המדהימות, המשובחות והמעצימות שלך. את נראית מיליון דולררררררררררררר! אין מחיר לרזון!!!! ואכן, אם את יכולה אחרי כ"כ הרבה שנים בדיאטה להמציא את עצמך כל פעם מחדששששש זאת ה צ ל ח ה ענקית, איכות חיים ואושר גדוללללללל. אין כמוך!!! אתמול אחרי ההרצאה חגגנו לאסתי אחותי המדהימה יום הולדת במסעדת "רטטוי " במושב אמונים (ע"י אשדוד) מקום מקסיםםםםםם , אווירה נהדרתתתתתתתת ומסעדה מצויינת....ממליצה בחום. היה כיף גדול , נהננו מכל רגע וגם מכל ביס. מאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם יום מקסים ואחלה אחלה סופ"ש. אוהבת המון שלכם, קרולין. בנות האינטרנט היקרות, מחכה לכן ה ר צ א ה סוףףףףףףףףףףףףףף! ת ה נ ו !!! נשיקות וכל אהבתי.

|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|