הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים


כינוי


סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מאמר נחמד מאת יהורם גאון..מתאים גם לנו..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/02/2012 05:00

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16382
רייצ'ל כתב:
כל כך נכון, השבוע חשבתי לעצמי
כמה אפשר לזכור סיסמאות, שם משתמש וכו'
באמת חבל שאין קוד כניסה למקרר אבל את זה בטוח היינו
כולנו זוכרים.....
רייצ'ל

חחחח ללא ספק ומבלי להתבלבל.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/02/2012 00:12

 אייריס
אייריס
Posts: 3744
מדהים ומצחיק כאחד וכמה נכון נהיינו מתוחכמים מדי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 23:23

 adish
adish
Posts: 342
צריך כבר שף עם כל הקודים והסיסמאות מרוב שאנחנו מוקפים בהן
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 20:09

 מיכל שרון
מיכל שרון
Posts: 1318
גדול!!! תודה אפי (:
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 12:09

 רייצ'ל
רייצ'ל
Posts: 1323
כל כך נכון, השבוע חשבתי לעצמי
כמה אפשר לזכור סיסמאות, שם משתמש וכו'
באמת חבל שאין קוד כניסה למקרר אבל את זה בטוח היינו
כולנו זוכרים.....
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 09:11

 queen
queen
Posts: 77
איזה יופי. להתחיל את הבוקר בחיוך (וכמה שזה נכון)
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 08:17

 שאפתנית
שאפתנית
Posts: 8392
מאמר ממש יפה, תודה אפי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 07:43

 אשירה
אשירה
Posts: 4292
מקסים ומצחיק וכמה אמיתי!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 04:58

 אקורדיאון
אקורדיאון
Posts: 16382
חחחח נהדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 04:55

 dany
dany
Posts: 19819
נדמה לי שכולנו נתחבר למאמר הזה wink
תודה אפוש על החיוך על הבוקר
edited by dany on 2/22/2012
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 22:26

 EFF
EFF
Posts: 6417
מאמר מצחיק של יהורם גאון

כשרציתי השבוע להיכנס לאתר של הבנק שלי, המחשב אמר לי שהסיסמה שלי שגויה. אז צלצלתי לבנק כדי לשאול מה התקלה. הם אמרו לי שמדי פעם אני חייב לשנות סיסמה, מטעמי בטיחות.
את הסיסמה שהיתה לי קודם, שהורכבה מהספרה הראשונה של תעודת הזהות שלי, ושלוש אותיות שמו של נכדי הראשון, שיניתי לשלוש ספרות ראשונות של תעודת הזהות שלי ואות ראשונה של שמו של הנכד הראשון, גם בתוספת אות אחרונה של שמו של נכדי השני.

ואז המחשב הודיע לי שכבר היתה לי פעם סיסמה כזו.
הלכתי לכיוון אחר, של המספר האישי הצבאי שלי, והאותיות הראשונות בשם של סבא שלי. זה עבד. עכשיו אני יכול להיכנס לחשבון שלי.

יותר ויותר אני מוצא את עצמי בזמן האחרון אפוף ומוקף בסיסמאות. מהרגע שאני מתעורר, אז אני מכבה את האזעקה בבית, שהסיסמה שלה היא שלושה מספרים ראשונים של ימי ההולדת של בני פלוס המספר השלישי ביום ההולדת שלי. אחר כך אני יוצא מהבית ומפעיל את האזעקה כמובן, אותה סיסמה של הכיבוי, רק שהסוף שונה.

ואז אני הולך לאוטו, שם הסיסמה היא בת ארבע ספרות, שם אמי, עליה השלום, ואות ראשונה בשמו של אבי עם שנת הולדתו של נכדי השלישי. אני עוצר בכספומט, מקליד סיסמה, שהיא תאריך הלידה של אתא-טורק, שבסופה הספרה שבע. אתם יודעים, למזל.

אני חוזר הביתה אל האינטרנט הנפתח בסיסמה של תאריך העצמאות של ניקראגואה, ושם, מול המחשב, טובע בים חדש של סיסמאות. שהרי לפייסבוק אני נכנס עם האותיות הראשונות של נכדיי אבל לפי סדר הפוך מהסיסמה ההיא של הבנק. בטוויטר זה כבר הולך עם שלוש הספרות האחרונות של תעודת הזהות שלי פלוס האותיות הראשונות בשמו של ראש העיר ירושלים.

יש לי גם סיסמה לקופת חולים, כדי לקבל תוצאות של בדיקות, שם זה הולך עם רמת הסוכר שהיתה לי בילדותי פלוס הערך הנוכחי של כדוריות הדם שלי.

מדי פעם אני מחליף סיסמאות כדי לבלבל את המסתננים, אבל אני חייב להודות שהמתבלבל הגדול מכולם זה אני. לא פעם קורה לי שאני משתמש בכספומט בסיסמה של האוטו, שום כסף לא יוצא לי, רק שהאוטו פתאום מדליק את האורות מאחורה ואני לא מבין למה.

לפעמים אני משתמש באוטו בסיסמה של קופת חולים, והאוטו לא נוסע. אני נכנס לפורום שלי באינטרנט עם הסיסמה של הבנק ושום פורום לא עולה, רק המילה המעצבנת "Error", שנשמעת כמו "טרור" ומודיעה לי שהשם שלי שגוי. השם שלי שגוי! השם שאני נושא מיום לידתי, שגוי! הבנתם? לא קלים החיים המוצפנים הללו.

אתמול הייתי רעב. הלכתי למקרר. אני עומד למולו ומנסה בכל כוחי לזכור את הסיסמה.
איך, איך פותחים את המתקן הזה שיש מאחורי דלתותיו אוכל? ניסיתי בלי סיסמה, והוא נפתח. דווקא המקום שהכי כדאי היה שיצטייד בסיסמה, כדי שאוכל אולי קצת פחות, נפתח בקלות כזאת. ******.

edited by EFF on 2/21/2012
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מאמר נחמד מאת יהורם גאון..מתאים גם לנו..




כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין
 

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת
 
מידע שימושי
 

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות
 
מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה
 
קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!