23/02/2012 10:44
 רעותה Posts: 869
|
בהצלחה היום בחוגים. תרגישי טוב ושיעבור בקלות . אל תכניסי שטוחים הביתה בסופ"ש..... רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 08:14
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה שלי, מקווה שאת מרגישה טוב. שמרי על עצמך. נשיקות וכל אהבתי קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש שימרי על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/02/2012 00:00
 אייריס Posts: 3744
|
יופי של רעיון אדיר, וכל הכבוד לך את מצליחה ובגדול ונראית מהמם. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 11:58
 רייצ'ל Posts: 1323
|
אני את השטוחים מסרתי לילדים כי איתם בחיים לא אהיה שטוחה.... בלונדה יקרה המשיכי לשמור רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 11:28
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב בנות יקרות, תודה רבה על התגובות החמות , מידי פעם בתהליך כל כך ארוך של אורח חיים מידי פעם צריך ניעורים. לשאלתכם מדוע יש לי אויבים בבית , זה קצת קשה להוציא אותם לגמריי כי בכל זאת יש בעל וילדה , הכמות של הדברים שנכנסים אליי הביתה הצטמצמה מאוד והשתנתה אבל אני לא יכולה להוציא לגמריי. הרגל קצת יותר טוב התחלתי לדרוך על הצד שלה אבל עדיין כואב ולא נוח. מה שמלחיץ אותי שיש לי מחר ויום שישי ארבע מסיבות יום המשפחה בגנים שאני עובדת עם ההורים . מקווה לשרוד את זה... מאחלת לכם המשך יום מלא שליטה והמון המון בריאות נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 09:15
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, קודם כל החלמה מהירה עם הרגל ואכן, לא להחזיק אוייבים בבית זה הכי טוב..בכל מקרה טוב שמדדת בגדים. ואני שמחה שהכל גדול. החלמה מהירה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 09:12
 הסמויה Posts: 2467
|
את אלופה שהלכת למדוד בגדים ואיזה כיף שהכל גדול את כל הבגדים הגדולים תתני לנצרכים כי לא תצטרכי אותם יותר מקווה שהיום תרגישי כבר טוב יותר שיהיה לך יום קסום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 08:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה כל הכבוד שעזבת את השטוחים ופנית לארון הבגדים, זה השתלם ובגדול גם קיבלת אנרגיות, פרופורציות של אכילה מתונה וכמובן לראות שכל הבגדים יושבים בצורה מושלמת על הגוף אז מי צריך שטוחים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 07:52
 אשירה Posts: 4292
|
איזה כיף לקצור את הפירות של המאמץ שעשית, כל הכבוד ובאמת זה שווה, ורחמים עצמיים בהחלט לא בבית ספרנו, רק עבודה ותוצאות!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 05:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש מקווה שהיום כבר חל שיפור מהותי . אין מחיר למדוד בגדים שהם המדד המדוייק להרזייה. יישר כח .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/02/2012 04:50
 dany Posts: 19819
|
הלוואי והשטוחים היו עושים את השם שלהם לאנשים.............. משטיחים אותם......... אך לדאבוננו הם מעגלים אותם ובגדוללללללללללללללל האמת אותם לא מכניסה הביתה כי זה ממש אסוןןןןןןןןןןןןןן ובנוגע לזריקת העידוד שלקחת לך......... מדידת בגדים, איזה כייף להיות במקום הזה שהכל או גדול או מונח פיקס. באמת זה מקום שאין מצב לאבד אותו. מתוקה את נראית מליון דולר, יפהפייה אמיתית וגוף פיגוז אז למה לקלקל??????????????? לא לוותר כי זה ממש לא כדאי. יום נפלא ומקווה שהיום כבר תרגישי טוב יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2012 23:37
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יקרה..... שמחה שאת מרגישה יותר טוב... למה יש בבית שטוחים..... להתראות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2012 21:38
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה מדהימה , אנחנו משדרות על אותו גל , גם אני ככה גמורה מטיפול בחולה הקטן / גדול שלי. וכשקיפלתי כביסה והכנסתי לארון , פתאום התחשק לי להוציא הכל ולראות איפה אני ואיפה הבגדים. אצלי עדיין זה לא כמו שאצלך , אבל זה תמיד נותן פרופורציות . שמחה שאת בשליטה . לילה טוב, תרגישי טוב, רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2012 20:33
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה אני רואה את האושר בעינייך כשהבגדים עולים בקלות ואפילו גדולים והטיפ הזה שנתת כאן לכולנו - ענק תרגישי טוב וקבלי חיבוק ענק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2012 20:19
 נינוש Posts: 1442
|
בלונדה יקרה, איזה רעיון!!!!! כל הכבוד!!!!!! תמשיכי כך ועד הקיץ זה כבר יהיה גדול גדול!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2012 19:33
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ערב טוב לכולם... עדיין מדדה עם הרגל, חייבת לשתף אתכם במשהו... הרי כבר סיפרתי לכם שביומיים האחרונים אני מתוסכלת וזה ישר מתבטא באוכל, גם היום אחרי ארוחת הצהריים שהכנתי הרגשתי מן שביזות ולאן פניתי????? לבייגלה שטוחים. ועכשיו אמרתי די!!! סטופ חייבת לעצור את כדור השלג ולהפסיק לרחם על עצמי. בעלי הלך עם הילדה לחוג מה שנתן לי 3/4 שעה חשיבה עם עצמי. חשבתי איך עוצרים את זה ואיך מפסיקים לרחם על עצמי ולאן הלכתי???? לארון בגדים !!! הפכתי את כל הארון...הוצאתי את כל דברי הקיץ, עלך החציות הקצרות והג'ינסים הקצרים והתחלתי עם חצי עמידה למדוד את הכל!!!!!!!!!!!!! 3/4 שעה אני רק מודדת בגדים והכל גדולללל!!! הכל מונח מושלם!!! זרוק !! לא צמוד!!! ולא מוציא שומן. בדיוק זריקת עידוד עצמי שהייתי צריכה. כיף גדול ישר אמרתי לעצמי אין מצב שאת הורסת... עליתי על כסא עם חצי רגל והתחלתי להוציא בגדים מהמדפים למעלה של לפני ההריון והכל גדול....אין דברים כאלה הייתי בשוק. קיפלתי את הכל חזרה , בעלי בא מהחוג ודבר ראשון זה מה שסיפרתי לו. הלכתי למטבח להכין לי פשטידת טונה לערב ואין הרגשה יותר טובה מזו. רחמים עצמיים לא בביתי יותר. אז כל מי שנמצאת במצב שהייתי עד לפני שעה. לכו למראה תדברו לעצמכם וקדימה לעבודה!!! יש לנו זמן עד לפסח!!! אוהבת אתכם אהבה אין סופית... נשיקות וערב טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|