הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתוסכלת....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/02/2012 05:08

אקורדיאון
אקורדיאון
את כבר אחרי ובאמת לא קרה כלום ,קדימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/02/2012 04:39

dany
dany
ממש לא נורא............. היה יכול להיות הרבה יותר גרוע............ ועוד יום ואת כבר חוזרת לתפקוד מלא!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 14:13

פיורנטינה
פיורנטינה
באמת נשמע מבאס, תתנחמי שאכלת מאכלים לא מאוד משמינים זה באמת יכל להיות הרבה יותר גרוע.
אני מאללת לך שמהר מאוד תעמדי על הרגליים.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 14:11

רבקה
רבקה
בלונדה מתוקה
אני כל כך שמחה שאת אחרי
כל יום ההרגשה תהיה טובה יותר
וכמובן אנו חוזרים שוב למשפט הידוע
אם אין אני לי מי לי
להיות מתוסכלת לא מוביל לשום מקום
רק לאכילה שגורמת לנו לייסורי מצפון
איחולי החלמה מהירה
ודאגי לעצמך עד כמה שניתן לשלוט באכילה
ובסוף ההצלחה והבריאות יהיו מנת חלקך
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 13:22

שאפתנית
שאפתנית
בלונדה אני קוראת את הפוסט שלך ומבינה שזה חוזר אצל כולנו. אמא שלי חולה, יש לה שפעת והיא בדיוק מתארת את מה שאת מתארת: אבא שלי נכנס אתמול בערב הביתה, אפילו לא שאל אותה אם היא אכלה ובטח לא הכין כלום, הוא היה כל כך עסוק במטלות הבית והקניות שאפילו לא הכין לה ארוחת ערב. היא קמה היום בבוקר, עדין חולה, אבל הכינה לעצמה סיר מרק כי אמרה לי אם אני לא יכין אז אין מי שיכין. אני צריכה לאכול משהו. והנה גם אצלך זה קורה אם את לא מכינה לעצמך אז אין מי שיכין.
אני מאחלת לך בריאות והחלמה מהירה כדי שבחיים לא תהיי תלויה באחרים. אנחנו טובות בלטפל באחרים אבל הם פשוט לא שמים לב, הם לא עושים בכוונה הם פשוט לא רואים את הדברים כמונו.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 13:17

queen
queen
אכן לא פשוט להיות תלויה באחרים
כל הכבוד שלמרות הכעסים והתסכול זה נגמר רק בתפוציפס ופופקורן. אצלי זה היה נגמר הרבה יותר גרוע
הרבה בריאות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 12:17

בלונדה....
בלונדה....
צהריים טובים לכולם...
אני יודעת שהכותרת קצת מבאסת אבל אני באמת מרגישה מתוסכלת.
אני מרגישה כמו נכה.
הרגל כואבת ואני מוצאת את עצמי מדדה ממקום למקום,חסרת סבלנות כלפי הסובבים אותי בקיצור מתוסכלת.
אתמול כל היום לא אכלתי כי בעלי החזיר אותי מהבית חולים והיה חייב לחזור לעבודה וברור שאני לא יעמוד ויכין לי אוכל בצהריים
אז מצאתי את עצמי אוכלת שקית תפוצ'יפס (מיני יש לציין) ואז אחר הצהריים בעלי הביא את הילדה מהגן והיה איתה עשה לה אוכל , מקלחת והשכבה
ואז טלפון שוב קריאה מהעבודה ושוב מצאתי את עצמי ב21:00 מורעבת ומרחמת על עצמי ומה אכלתי???? שקית פופקורן של המיקרו.
אח"כ הרגשתי כל כך לא טוב והבטן כאבה לי מהרעל הזה ונרדמתי על הספה בסלון רק באחת בלילה כשהוא חזר הוא העביר אותי לחדר.
היום קמתי בתחושה שאם אני לא יכין לי אוכל יש סיכוי גדול שאני יחזור על אותם חטיפים של אתמול.
לכן כבר היוגורט נאכל בבוקר ועכשיו לצהריים הכנתי לי אפונה עם שניצל טבעול , עוד מעט אני אדדה למטבח ויכין לי סלט קטן.
בקיצור לא פשוט העיניין להיות חסרת אונים ותלויה באחרים .
מקוווה שישתפר מיום ליום..
אוהבת אתכם ותודה על הדאגה.
נשיקות ובהצלחה לכל הנשקלים
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!