20/02/2012 23:46
 adish Posts: 342
|
פעם גם אני הייתי נפגעת היום למדתי שעל כאלו אנשים אני לא אשים אפילו חצי מבט תחייכי ותעני לה בשקט זה הכי יפוצץ אותה תהיי שלמה עם עצמך ומי שאת. את הייתי טובה מעל ומעבר וככה זה צריך להיות חבל שרק יש כאלו אנשים סבתא שלי אומרת : כול כלב ביג׳י יומו הכל יחזור אליה בסוף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 22:51
 tal_f Posts: 900
|
תודה על כל התגובות. לקח לי זמן להתנקות מהרוע. מייד חיפשתי שכן אחר ואכן מצאתי אחד שמוכן אפילו לחנות בחוץ כי הרכב שלו גדול מידי לחניה שלי. בכל מקרה המכולה הגיעה ואז השכן מלמטה התחיל להתלונן , בעלי דיבר איתו ונראה שהוא ויתר. מקווה שנסיים כמה שיותר מהר. אני גאה בעצמי שלא ויתרתי והשגתי את המטרה שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 16:30
 רבקה Posts: 8411
|
טל אני ראיתי אותך אך ורק במפגש המקסים שהיה ורואה אותך עכשיו מול עיני ושואלת איך אפשר לבחורה מקסימה כמוך לומר כך התנהגת בתבונה ולא כדי בכלל להתייחס לרוע שהגיע מצד השכנה את כבר בטח נרגעת השיפוצים ממשכיכים ובסוף תהני מהשינויים יש אנשים עם רוע אך הם לא מנת חלקינו ונרחיק אותם מסביבתינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 14:49
 אייריס Posts: 3744
|
עין צרה לאנשים קטנים, התעלמי כמו שמירי אומרת בהצלחה בשיפוצים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 13:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טל יקרה, יש לצערנו הרבה אנשים כמוה ..אטומים. אל תיכנסי לזה בכלל חבל לבזבז אנרגיה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 09:47
 queen Posts: 77
|
עזבי טל, לא שווה את הרוגז. כמה ששכנים יכולים לעשות דווקא ולהכעיס, אחד יכול לקלקל אוירה בבנין שלם... זו בחירה שלך אם לקחת ללב או לא. אותה כבר אי אפשר לשנות. תקופת שיפוצים היא תקופה לא פשוטה לכל המשפחה, פיזית ומנטלית. שיהיה בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 09:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טל יקרה את עוד צעירה, לומדים בדרך הקשה ששכנים לא בוחרים....הם נמצאים. מרע כזה פשוט להתעלם, לא להתייחס אליה, אויר..... תראי איך מיד שתחליטי יירד הלחץ.... תסתדרי בלעדיה.לדעתי היא חייבת להסכים, תבררי.... ואם היא חייבת פשוט תעשי מה שצריך. תהיי חזקה, ואסרטיבית. אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 08:58
 רעותה Posts: 869
|
טל יקרה , לזכותך שיש לך את האופציה לבחור להתעלם ממנה . אין צורך להכניס אנשים שליליים לחיינו. תמשיכי בשלך ותהני מהשיפוץ כי בסופו יהיה לך משהו חדש. יום טוב ורגוע. מקווה שבאת הבוקר לחוג להנות. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 08:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
לצערי הרב אין לנו שליטה על אחרים אך בהחלט יש לנו שליטה על הדרך שבה נבחר להגיב לדבריהם. אני שמחה שבחרת פשוט להתעלם ולא להכניס את הרעל שלה לראש שלך. שלא תעשה טובות. אני בטוחה שתסתדרי ורק תזכרי שכשהיא תצטרך ממך טובה את תחשבי מה את עושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 08:41
 קרולין Posts: 6651
|
טל יקירתי, מה לעשות יש גם אנשים כאלה..... בטל ומבוטל! לא נצליח לשנות אותםםםם. תמשיכי הלאה ותתרחקי מהרע. נשיקות וסי יו ברביעי.... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 05:32
 dany Posts: 19819
|
אכן יקירה עשי בטל ומבוטל ותנסי למצוא שכן עם נשמה טובה, מקווה שיש עדיין צדיק בסדום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 04:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חבל מאוד שיש גם כאלה אבל יש ועדיף לעשות בטל ומבוטל כי היא המסכנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 00:39
 EFF Posts: 6417
|
איך איך אפשר לדבר ככה אל אדם מקסים שכמוך..אני ממש ממש עצובה - כמה רוע יש אצל אנשים..מיום ליום כל הרוע הזה צף ועולה על פני השטח - מכער ומשחית את החברה והיחסים בין בני האדם. הרוע מתחיל בכבישים ולא נגמר..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 20:21
 1103 Posts: 5022
|
טלי יקירתי בדרך כלל אנשים טובים לא מאמינים שיש רוע וחוסר פירגון בעולמינו.ישנם אנשים חסרי חינוך שהדרך היחידה שלהם להגיד דברים אינה דרך נעימה, לצערך נתקלת בזה אצל אחת משכנותיך. תנסי לבקש מאחד השכנים האחרים שמקום החניה שלהם קרוב לחלונך,להתחלף זמנית במקומות החניה. אני מאמינה שלא כל השכנים הינם "נשמות טובות" ואחד מהם ילך לקראתך. ערב טוב נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 20:20
 נינוש Posts: 1442
|
טל יקרה, את כל כך צעירה ועדינה. לא יודעת מה זה צרות עין בדרך כלל מאפיין שכנות. תמשיכי הלאה, הכלבים נובחים והשיירה עוברת להתראות ביום רביעי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 19:45
 tal_f Posts: 900
|
כרגע קיבלתי טלפון עם רוע , פשוט לא יאמן.. אני משפצת ורציתי כדי שהליכלוך לא יהיה בחדר המדרגות להזמין מכולה ל3 ימים ועם שרוול להוציא את הפסולת דרך החלון. (זה עולה הרבה כסף...) הבעיה שהחניה שלי לא מתחת לחלון שלי ולכן השארתי פתק על הדלת של אחת השכנות כדי שהיא תיתן לי לשים מכולה אצלה. (אני אתן לה את החניה שלי בימקום...) היא כרגע התקשרה והתחילה לצעוק עלי שהיא לא מוכנה , אין לי בעיה עם התשובה אבל למה לצעוק עלי ? מרוב הלם לא עניתי לה ,רק אמרתי לה שהיא יכולה להגיד "לא" גם בנעימות ...בכל זאת היא תהיה שכנה שלי ... בא לי להתקלח להוריד את הרוע ממני. למה להגיד לא? אני כששיפצו את הביניין שלי נתתי למכולה להיות יותר משבוע והיה גשום ואני עם שני ילדים מחפשת חניה (כי לא היתה חניה נוספת...) אני לא מבינה באמת שלא .. כל כך רציתי לקלל אותה...אך כמובן שלא עשיתי זאת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|