20/02/2012 08:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
טל בוקר טוב, כל שנותר לי הוא לחזק את ידיך, לאחל לך שהתקופה הלחוצה תעבור במהרה. בהצלחה עם מציאת עובדת זרה טובה לסבתך וכמובן היד של ביתך תחלים במהרה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 08:45
 קרולין Posts: 6651
|
טל יקרה, שתעבירי הכל הכי קל שאפשר.... נשיקות חמותתת ורק טוב שיהיה לך/לכם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 08:09
 נינוש Posts: 1442
|
לטל יקרה, אני מקווה שאתם במכבי, אח שלי רווק , נפל ושבר את הירך, ומעל לכל הצרות גם חולה פוליו, בבית החולים זיהו שהוא חי לבד וסידרו לו מקום אומנם בבת ים (רחוק מרמת גן) מקום שקוראים לו מגדל הזהב. מעיין שיקום עם השגחה רפואית. תבררי אם מגיע לכם. ובהצלחה גם שיפוצים, גם ילדה עם גבס וגם סבתא.... אוי אוי אוי. הצרות באמת באות בשלשות. בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 05:40
 dany Posts: 19819
|
טלי תבררי באם לא מגיע לה עדיין עוד החלמה במסגרת המשך טיפול, ובאותה תקופה אפשר לנסות ולהשיג עובדת זרה. יש המון חברות כוח אדם אצל מישהו בוודאי תמצאי. בלי לחץ. תעמדי על כך שאין לך כרגע אפשרות לקחת אותה הביתה בגלל השיפוץ. ללחוץ על העובדת הסוציאלית. שלא תתפנק ותעשה את העבודה שלה. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 18:40
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טל יקרה, אכן יש תקופות בחיים יותר קלות ופחות קלות. העיקר שנדע לשמור על שפיות בין כל הבלאגן... בהצלחה עם הכל.. והחלמה מהירה לבתך וסבתך..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 18:14
 1103 Posts: 5022
|
טל יקרה אומרים שצרות באות בצרורות.אמנם חלק מהדברים שאת חייבת לטפל בהם אינן צרות אך הנטל כבד. קשה להאמין שהפוספרטי כל כך גדול עד שאין אף עובדת זרה פנויה.תבקשי מאחת מחברות כח-אדם, להביא לכם עובדת זרה חדשה ולא מהמאגר תאמרי להם שזה דחוף לך,בנתיים תפני לביטוח לאומי, אולי הם ישלחו אליך עובדת מטעמם. אני מקווה שהדברים יסדרו על הצד הטוב ביותר. שבוע טוב בריאות טובה לביתך. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 18:12
 דרך המלך Posts: 5707
|
טל יקרה יש תקופות בחיים שיש סביבנו המון לחץ... שיפוץ בבית זה לחץ כייפי כי בסוף תשבי רגל על רגל ותהני לך... לגבי סבתך הלוואי ויכולתי להיות לך לעזר אך לא מכירה את התחום הזה של המטפלות... תראי בזאת עזרה זמנית לסבתך ותהני מזה... לי אישית חסרה מאד סבתא(שגידלה אותי)...תעשי לעצמך סוג של דמיון מודרך ותגידי שיהיה בסדר... זה מה שאני עושה לעצמי לאחרונה... בהצלחה.. אנחנו כאן בשבילך תמיד. סיגל...ו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 18:07
 tal_f Posts: 900
|
אני בבעיה , סבתי משתחררת משיקום בבית החולים וביגלל שלא ידענו את התהליך עדיין לא מצאנו לה עובדת זרה.. (העובדת הסוציאלית בבית החולים מילמלה לנו "כן באמת שכחתי אותכם... ") אני מתקשרת לכל החברות של כוח אדם ואין אף עובדת... אני לא יודעת מה יהיה איך אטפל בה לבד בבית ... נ.ב אם יש למשהו עצה אני כמובן אשמח לקבל... בנוסף ביתי היקרה הלכה ברחוב נפלה ושברה את היד... שבועיים גבס ..(לא נורא...) חוץ מזה אני באמצע שיפוץ שזו חוויה כעקרון שמחה , אך דורשת המוןןןןןן סידורים שאין לי זמן אליהם... (אנו במגבלת זמן , זה לא מתבצע ב"כיף" כי אם בלחץ של זמן וכסף) וחוץ מזה כעת זוהי התקופה הכי קשה ולחוצה בעבודה.. זה מעכשיו עד סוף מרץ... מה שאני צריכה זה לנשום ... ולהגיד לעצמי שאני עושה את הכי טוב שאני יכולה... לשנן ולשנן שהכל יהיה בסדר... זהו... עכשיו אני אלך לאכול סלט וטונה... בהצלחה לכולן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|