הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - כולם רוצים לרזות בלי להתאמץ

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/02/2012 05:25

dany
dany
כאלופת הדיאטות וחיפושי דרך הקיצור אני מודיעה לכן קבל עם ועדה................. אין............ עוד לא המציאו.................וכל דרך קיצור מובילה לדרך ארוכה ומייגעת יותר..............
חבל על הנסיונות שבסופו של יום עושים נזק בלתי הפיך לגוף ולנפש.
רצוי להתמסר עד הסוף לשיטה ההגיונית, הטבעית , הנכונה והאמיתית. ואפילו אם היא לוקחת יותר זמן, יותר מאמצים, יותר הקרבה, יותר ויתור, והרבה יותר אומץ. זו הדרך ואין בילתה. דרך השפיות.
שיהיה לכולנו המון המון הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/02/2012 04:44

אקורדיאון
אקורדיאון
דרך המלך כתב:
יישר כח.. זו גדולתה של המסגרת עקביות והתמדה.... כל הכבוד!!!

אמת , לא יעזור עדיין לא הומצא כדור הפלא ולכן אנחנו נמשיך כאן בדרך הנכונה וכל מצטרף ירוויח.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 17:51

דרך המלך
דרך המלך
יישר כח.. זו גדולתה של המסגרת עקביות והתמדה.... כל הכבוד!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 17:49

Hotchick
Hotchick
תודה מירי, אפי וכולן על התגובות החמות והנהדרות.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 17:37

tal_f
tal_f
כל הכבוד על המודעות ! המשך שמירה קלה !
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 16:32

miribelkin
miribelkin
Administrator
כשכתבתי את הפוסט הת כוונתי גם לאפי היקרה וגם לhotchic
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 16:30

miribelkin
miribelkin
Administrator
יקירתי המתמידה והחכמה
אני מזכירה לחברות הפורום שאת איתי 24 שנים טובות בלי הפסקה
אנחנו מתבגרות ביחד, בנות אותו גיל ובזכות המסגרת ווהתמדה
שומרות על רוח ומראה צעיר.25 קילו פחות שומרת 24 שנים
אין לזה מחיר, את כמו יין טוב, שהולך ומשתבח עם השנים.....
גאה בך ואוהבת מאד, תמשיכי לשתף שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 15:12

EFF
EFF
אכן, אכן ..כל כך הרבה "שמנמודים" מחפשים את הדרך הקלה והמקוצרת...כמה שאני מסבירה לאנשים כאלו שאין דרכים לעקוף, אין שבילי קיצור - צריך לצעוד בדרך המלך ( או אצלנו "המלכה"...) וכך גם להגיע ליעד...

ובכלל יקירתי, איך זה שהחברות שלך שמסתכלות עלייך (בטח יש גם מקנאות..) לא מבינות שהדרך שבה את צועדת (ומדוושת....) היא הדרך הנכונה.

שבוע טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 14:06

Hotchick
Hotchick
בשבת קמתי, התלבשתי ויצאתי להליכה. היה מעורר וממריץ עם רוח קרה וחזקה, סוף שבוע שיכול בקלות להיהפך למלכודת לשמן. אך הכינותי מראש מצרכים לקדירת העוף המשובחת של מירי עם הגריסים והבצל, שהתבשלה לה מעדנות בעוד אני צופה בסרטים מוקלטים. כך נמנעתי מפיתויים מיותרים. מה גם שאחרי התבשיל הנ"ל אי אפשר אפילו לחשוב על ארוחת ערב.
ביום ששי נפגשתי לקפה עם חברות. תמיד שואלים אותי (כל מני חברות של חברות ומכרות חדשות) שאלות מעמיקות על דיאטה והרזייה, כמו "ומה את אוכלת?" "ומה את מבשלת לבעלך?""ומה עם גבינה צהובה?" "אני לא יכולה בלי שוקולד. מותר לכם שוקולד?" ו"באילו ימים יש לכם חוגים?" כאילו הן מיד רצות להירשם למירי בלקין. אך למעשה אין בכוונתן לעשות דבר. אני רואה ממה שהן מזמינות על הבוקר בבית הקפה - הפוך גדול, קרוסון או מאפה אחר, ארוחת בוקר זוגית, מיץ תפוזים וכולי וכולי.
ברור לגמרי מהמבט המזוגג שהן תולות בי שמוחן כבר מורה בחץ קטן על כל מילה שאני אומרת ועושה: מחק, מחק, מחק, גזור ואל תדביק!
כי ההתנגדות לבצע ולו שינוי קטן ביותר בהרגלי האכילה שלהן מושרשת כה עמוק שהן מתחלחלות מעצם המחשבה שיצטרכו לוותר על אהובי נפשן העוגות, השוקולד, שומני הטראנס, הקוגל והלזנייה. כמו מכור לסמים שמישהו מנסה לקחת לו את ה'פיקס' שלו.
ואז מתחילות השאלות על כל שיקויי הפלא ותרופות האינסטנט. וכשרוצים לרזות בלי להתאמץ, שמים את ההגיון על "המתן." (hold). הרי לו היה ספריי שעובד אז אפילו אודטה כבר היתה מרזה סוף-סןף, לא? שלא לדבר על כל הרופאים השמנים והאחיות הדבות. אבל מנחי התוכניות בטלוויזיה מוכנים להשתתף בהונאת הצופים - בעיקר עקרות בית נואשות לרזות - תמורת המחיר השמן שמשלשלים לידם כל נותני העצות הנוכלים שקונים ריאיון בטלוויזיה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מיומנה של מרזה - כולם רוצים לרזות בלי להתאמץ

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!