19/02/2012 00:04
 sivankatzav Posts: 91
|
אני בהתחייבות יחד איתך- ממחר חוזרת לשליטה!!! דוד שלי נפטר יום שני בלילה מוות פתאומי- דום לב ובשבעה אוכלים מה שיש על השולחן (גם מעייפות עקב חוסר שינה). יום שישי מהבוקר אני על הרגליים, בישלתי במקום אמא (שתזכה בעזרת ה' לחיים ארוכים) כיוון שהיא יושבת שבעה, אז תוך כדי הבישולים גם טעמתי... בקיצור שליטה לא היתה פה בכלל.
מקווה שמשפחתי וכולנו לא נדע יותר צער ומאחלת לדודי הצדיק והמושלם שנשמתו תהיה בגן עדן.
בכל אופן- בלי תירוצים, מתחייבת לחזור לשליטה מלאה.
סיון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 18:35
 חיה'לה Posts: 885
|
רעותה היקרה, שבתות חורפיות קרות עשויות להיות מכשול אמתי. אל תייסרי את עצמך!! פשוט מאוד, מהערב חזרי למשטר, תאכלי ארוחת ערב בלי פחממות, וממחר תתחילי שבוע חדש של דיאטה מאוזנת ומבוקרת. שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 17:12
 הסמויה Posts: 2467
|
רעותה יקירתי גם לי הסופ"ש הזה שיבש את השליטה הילדים והנכדים היו אצלינו והמון בישולים חורפיים ואכלתי לא בשליטה ולא בתוכנית אך מחר יום חדש ושבוע חדש ויהיה בסדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 15:14
 רעותה Posts: 869
|
איזה שבת ואיזה שליטה. לא יודעת , אבל פשוט חרגתי מהכללים. אתמול כבר היה אתמול .... והיום הייתי בארוחת בוקר יום הולדת אצל חברים . עם העייפות , הקור והפחמימות סלט שלם שהמשיך אחרי הארוע. אני אנצל את הפורום עבורי להתחייבות שנגמרו השטויות להיום ואקדים את הצפירה . חבל ומיותר. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|