19/02/2012 06:07
 dany Posts: 19819
|
תודה על ההסבר המלומד
222 כתב:
. . אכן מגבלה טכנית: לפעמים כשפותחים הודעה (בכל מיני אתרים שונים) ומקלידים פנימה טקסט ארוך, עלול להיות מצב ששידור ההודעה נכשל. זה יכול להיות, כי : א. יותר מידי טקסט ( ישנה בסופו של דבר, מגבלה של כמה שורות אפשר לשדר בפעם אחת) - זה אומר שבאמת היו מספר רב, משמעותית, של שורות טקסט. ב. שימוש בטעות באחד מקודי האתר (למשל / או \ או ~ או """ ) שהמחשב לא מבין. ג. עבר הרבה זמן בניסוח הכתיבה (זה למשל קורה כאשר משאירים את הדף פתוח מול חשבון בנק למשל) או הבקשה. ואז יש מגבלת זמן (של נגיד 10 דקות) - של כמה זמן המחשב ישאיר את הקשר בין הדף בו כותבים את ההודעה לבין השרת של המחשב בצורה פתוחה, או משאיר את החשבון פתוח. זה בכוונה כדי למנוע מצב שלמשל נכנסים לחשבון בנק או קופת חולים במחשב בעבודה, ואז משאירים פתוח ועוזבים את העמדה, שוכחים פתוח... ומישהו אחר יכנס וימשיך לשוטט בחשבון שלכם. אז אחרי כמה דקות המחשב סוגר אוטומטית את הקשר. ד. בדיוק נגמר הזכרון של המחשב עבור הדפדפן והוא פשוט מצמצם את עצמו, כלומר מבטל וסוגר דפים. זה יכול להיות כאשר המחשב פתוח זמן רב וגלשנו במספר גדול של אתרים זה אחרי זה מבלי לפתוח ולסגור מחדש את הדפדפן. . = היות וזה קרה לי מספר רב של פעמים, דווקא כאשר כתבתי דברים משמעותיים ביצירה ובהנאה רבה, ויצא טקסט ארוך כזה שלקח הרבה זמן לכתוב... אז למדתי תמיד לעשות לפני השידור העתקה של התוכן ל WORD כמו שהציעו כאן או ל NOTEPAD, כדי שלא יאבד התוכן. מאוד אפשרי במחשבים "ישנים" בני 2-3 שנים, שיש להם מעט זכרון לפעולה (כמו שלי). . בקיצור, באמת תופעה מעצבנת כי זה תמיד קורה בהודעות הכי חשובות.... שאחר כך אין כוח לשחזר אותן... ואני מסכם: מזל שזה רק מחשב - קופסת פח וכמה ג'וקים. . .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 06:06
 222 Posts: 87
|
. . אכן מגבלה טכנית: לפעמים כשפותחים הודעה (בכל מיני אתרים שונים) ומקלידים פנימה טקסט ארוך, עלול להיות מצב ששידור ההודעה נכשל. זה יכול להיות, כי : א. יותר מידי טקסט ( ישנה בסופו של דבר, מגבלה של כמה שורות אפשר לשדר בפעם אחת) - זה אומר שבאמת היו מספר רב, משמעותית, של שורות טקסט. ב. שימוש בטעות באחד מקודי האתר (למשל / או \ או ~ או """ ) שהמחשב לא מבין. ג. עבר הרבה זמן בניסוח הכתיבה (זה למשל קורה כאשר משאירים את הדף פתוח מול חשבון בנק למשל) או הבקשה. ואז יש מגבלת זמן (של נגיד 10 דקות) - של כמה זמן המחשב ישאיר את הקשר בין הדף בו כותבים את ההודעה לבין השרת של המחשב בצורה פתוחה, או משאיר את החשבון פתוח. זה בכוונה כדי למנוע מצב שלמשל נכנסים לחשבון בנק או קופת חולים במחשב בעבודה, ואז משאירים פתוח ועוזבים את העמדה, שוכחים פתוח... ומישהו אחר יכנס וימשיך לשוטט בחשבון שלכם. אז אחרי כמה דקות המחשב סוגר אוטומטית את הקשר. ד. בדיוק נגמר הזכרון של המחשב עבור הדפדפן והוא פשוט מצמצם את עצמו, כלומר מבטל וסוגר דפים. זה יכול להיות כאשר המחשב פתוח זמן רב וגלשנו במספר גדול של אתרים זה אחרי זה מבלי לפתוח ולסגור מחדש את הדפדפן. . = היות וזה קרה לי מספר רב של פעמים, דווקא כאשר כתבתי דברים משמעותיים ביצירה ובהנאה רבה, ויצא טקסט ארוך כזה שלקח הרבה זמן לכתוב... אז למדתי תמיד לעשות לפני השידור העתקה של התוכן ל WORD כמו שהציעו כאן או ל NOTEPAD, כדי שלא יאבד התוכן. מאוד אפשרי במחשבים "ישנים" בני 2-3 שנים, שיש להם מעט זכרון לפעולה (כמו שלי). . בקיצור, באמת תופעה מעצבנת כי זה תמיד קורה בהודעות הכי חשובות.... שאחר כך אין כוח לשחזר אותן... ואני מסכם: מזל שזה רק מחשב - קופסת פח וכמה ג'וקים. . .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 06:00
 dany Posts: 19819
|
מיכלי גם לי זה קורה לעיתים............... אולי בהזדמנות תכתבי לנו שוב את הפוסט הזה כי הפוסטים שלך מרתקים. חיוך לא כדאי להתעצבן בכללללללללללללללללל, זה לא בריא. (כאילו שאני מסוגלת, אבל לייעץ אפשר נכון?) בנוגע לסגירת כל מיני מעגלים בחיים????? כבר פתחנו את הנושא הזה פה והגענו למסקנה....... שחבל על כל יום שמבזבזים על מי שלא מגיע לו ושעושה לנו נזק. כל מי שמתייסרת וסובלת בגין ניתוק........... זה חלק מתהליך פרידה, אין מה לעשות מי שהיה איתנו לטוב או לרע שנים על גבי שנים הוא חלק ממאיתנו ושצריך להיפרד זה לא קל. אך ככל שמתבגרים מבינים שאין טעם לשמר יחסים עכורים או שקריים. ועם כל הכאב כדאי לעשות את הניתוק ולהמשיך הלאה.
9
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלי לא שווה להתעצבן את תתפני ותכתבי שוב. חיוך מהלב ,נכון שהתחושה הראשונית לא נעימה אבל עדיפה על עוגמת נפש לאורך שנים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 23:55
 מיכיק Posts: 159
|
לא עצבים אך מועקה.... היתה לי חברה מאד מאד טובה, כך האמנתי חלפו השנים עד שיום אחד נעלם העיוורון שלי, והיו לא מעט תמרורים שלא היה לי נוח לראות אותם בכלל...מכר משותף אמר לי לא פעם .. החברה שלך כל מה שאני עושה עבורך יש לה מה להגיד עליך.. עד ששמעתי אותה מקללת אותי כאלה קללות.. לא הבנתי בכלל איך זה הגיע.. במקום לעצור אותה ולומר בואי נפתח את הכעס הגדול שלך עלי, ונדבר... אמרתי לה שחבל, אך מרגע זה איני רואה אותה ממטר, וכך באחת הקשר נותק. והיא גם שכנה שלי,אין מצב שלא נחלוף אחת על פני השניה, כשאנחנו על המרפסת בעיניים שלה בתוך נשמתי... לא פשוט אך זו מציאות שאין לי יכולת, אומץ לשנות. עברו שנים רבות מאז והמשהו הלא פטור הזה מעיק. ולך "חיוך מהלב" נכדך נולד ביום הולדתי. שפו.בהפרש של שנתים שלוש....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 23:01
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קודם כל מיכלי אהובה העיקר שחשבת עלינו ורצית לשתף...... ולך חיוך מהלב, אני כבר מזמן......במסקנה שמי שלא מתאים לי, לא נמצא יותר בחיי, חבל על כל ביזבוז האנרגיה.אני מכירה אותך היטב, את אשה עם לב רחב ורגישה תקיפי את עצמך באנשים טובים ומפרגנים. שיהיה לכולנו שבוע נפלא ובשליטה......אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 21:03
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מאד משתדלת לא להתרגז מזוטות כאלה. יש לי החלטה פנימית להתרגז רק משני דברים בריאות ופרנסה. כל השאר לא שווה התרגזות במיוחד לא טיפשותם של אחרים. היום ניתקתי מגע סופית עם מישהי שהיתה "חברתי" מאז התיכון וזה הרבה שנים אחורה. כל כך הרבה פעמים נפגעתי ממנה ובכיתי ולא עשיתי דבר, היום אני לא מאמינה לאף מילה שהיא מוציאה מפיה, האנרגיות שלה לא טובות לי והחלטתי לוותר ולתת לקשר הזה מכת מוות. פשוט לא הודעתי לה על הולדת נכדי הקטן שנולד בשעה טובה ב-9.2.12. היא התקשרה. אמרתי לה "אני עסוקה מאד ואיני יכולה לדבר"... והיא הבינה מייד שאין לנו יותר על מה לדבר לעולם מבחינתי. חבל שנתתי לעצמי כל כך הרבה שנים לחכות, לוותר ולא לומר דברים כאשר נפגעתי, לא רציתי לקלקל יחסים כל כך ותיקים. אך אולי ממרום גילי נוח לי ואני רוצה רק להיות עם מי שראוי לי כלומר מישהו שאני תמיד אפרגן לו אבל יחד עם זאת ארגיש טוב איתו או איתה. אחרת חבל על זמני זו החלטה שבאה עם הגיל והיא נכונה לי. אשמח לשמוע גם את דעתכם בנושאים אלו... כי אני מאד מאד אוהבת בני אדם, מוכנה תמיד להאזין להעניק ובהחלט אני חברה מאד טובה לכל מי שאני יכולה.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 19:08
 EFF Posts: 6417
|
את מזכירה לי את מה שקורה אצלי..אני משתמשת על פי רוב באייפוד, חברי הטוב, אלא שהכל נמחק לפעמים אפילו בהינף ציפורן...כמה מעצבן באמת. בינתיים הלפטופ ממש מוזנח...כמה שחיינו משתנים מיום ליום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 18:58
 חיה'לה Posts: 885
|
מיכל היקרה, לפעמים זו באסה שאת כותבת וכותבת, ובסוף הכול הולך לאיבוד... העיקר שאת פה אתנו. שיהיה לך שבוע נפלא וגידול קל, באהבה גדולה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 13:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא נורא מיכלי, בפעם אחרת. לא יאמן אבל גם אני לפני כמה דקות התעצבנתי על המחשב, כיביתי אותו, הדלקתי שוב, התעצבנתי שוב, קמתי מהמחשב ועכשיו אחרי נשימה עמוקה חזרתי לכתוב. נראה לי שכולנו מרגישות אותו הדבר כלפי הגולם הזה כשהוא נתקע או דוחה את הפעולה שביצענו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 09:40
 קרנושה Posts: 3420
|
מיכליק, גם לי זה קרה כבר אז אם את יודעת מראש שאת מתכננת לכתוב לנו מעומק ליבך כך, תעלי את הכל על מסמך WORD ואחכ העתק הדבק לפורום...חבל על העצבים יקירה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 08:26
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כתבתי עכשיו פוסט שלם באורך הגלות.. שפכתי את ליבי מכאן ועד מחרתיים והוא לא עלה, המחשב העלה הודעת שגיאה!! איזה קריזה!!!! ועכשיו תומר כבר בוכה ואני לחייבת ללכת.. עצבים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|