20/02/2012 05:43
 dany Posts: 19819
|
צודקת 100 אחוזים. ואתמול תודה לאל היה יום כזה של שפיות.................... אמן גם היום!!!!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
דניאלוש פשוט אין לנו דרך אחרת. אנחנו חייבות לשמור על עצמנו ורק עם פלפל אדום נצליח כי המאכלים הפחממתיים לא עושים לנו טוב ובטח לא בערב. dany כתב: בנות אהובות אני מתעודדת ממה שאתן כותבות כי זה עוד ועוד מוכיח שאסור לוותר ואסור להתייאש, אחרי ימים קשים של סבל פיזי קשה שאז ברור שאין שום חשק להתמסר לפלפלים וקוטג' אלא לדברים מנחמים. אתן פותחות את השבוע בתקווה גדולה מאד. שיהיה לנו שבוע חדש ושונה (לי בכל אופן) נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 09:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן תמיד יש תקוה ותמיד מגיע הרגע שחוזרים לשפיות ומתחילים גם כשמסביב יהום הסער. כן זאת אני מאמינה בכל ליבי תודות להיותנו במסגרת. בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 08:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש פשוט אין לנו דרך אחרת. אנחנו חייבות לשמור על עצמנו ורק עם פלפל אדום נצליח כי המאכלים הפחממתיים לא עושים לנו טוב ובטח לא בערב. dany כתב:
בנות אהובות אני מתעודדת ממה שאתן כותבות כי זה עוד ועוד מוכיח שאסור לוותר ואסור להתייאש, אחרי ימים קשים של סבל פיזי קשה שאז ברור שאין שום חשק להתמסר לפלפלים וקוטג' אלא לדברים מנחמים. אתן פותחות את השבוע בתקווה גדולה מאד. שיהיה לנו שבוע חדש ושונה (לי בכל אופן) נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 07:45
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
בנות אהובות אני מתעודדת ממה שאתן כותבות כי זה עוד ועוד מוכיח שאסור לוותר ואסור להתייאש, אחרי ימים קשים של סבל פיזי קשה שאז ברור שאין שום חשק להתמסר לפלפלים וקוטג' אלא לדברים מנחמים. אתן פותחות את השבוע בתקווה גדולה מאד. שיהיה לנו שבוע חדש ושונה (לי בכל אופן) נשיבוקים
בהצלחה רבה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:48
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:04
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח,זה כוחה של המסגרת המופלאה שלנו. שבוע נפלא ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 18:21
 חיה'לה Posts: 885
|
רינת היקרה, כל הכבוד! את מחזקת גם אותי. הערב אני בלי פחממות משעה חמש, ואני מתכוונת להכין לעצמי ארוחת ערב שעיקה ביצה קשה, טונה, ירקות וגבינה. מודה שאכלתי אולי מעט יותר חמין, אך בערב אקזז ובוודאי שאהיה בלי פחממות. שיהיה שבוע נפלא ובשליטה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 17:33
 הסמויה Posts: 2467
|
רינת יקרה את הרי מחוננת וכל הכבוד לך שיהיה לך עוד יום מוצלח שיביא איתו שבוע מוצלח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 15:10
 רעותה Posts: 869
|
כל הכבוד על העשייה והנחישות לשליטה. אצלי היום ההיפך. אבל נראה לי שעוד מעט אקדים את הצפירה . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 13:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזה פוסט מדהים. אני לא סתם כתבתי לך בפוסט אחר שאת יודעת את התשובה ואת יודעת איך חוזרים בחזרה לעשיה. והנה, הוכחת את זה כאן שחור על גבי לבן. כל הכבוד לך והמשך הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 07:02
 המורה Posts: 374
|
את יודעת אני מאמצת את השיטה שלך " יום ועוד יום" רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 06:59
 בלונדה.... Posts: 3603
|
איזו גישה!!! אלופה כל הכבוד... המשך שבת נפלאה עם המון שליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 06:58
 המורה Posts: 374
|
בנות יקרות נכון לעכשיו סיימתי את חגיגות יום ההולדת. גיליתי שהדבר החזק ביותר שמחזיק אותי בשליטה זה הכניסה לפורום והשיחות המדהימות אתכן. ביממה האחרונה (לא יודעת אם שמתן לב?) חזרתי לפעילות מלאה בפורום. אתמול חזרתי הביתה בשעה 12:00 אחרי שהעוזרת כיבסה , בישלה , ניקתה ואני כל שנותר לי לצלול למיטה. ישנתי שינה מתוקה , עם הרבה מחשבות והרהורים איך ממשיכים. אפילו חלמתי שהמשקל מראה 3 ק"ג יותר. קמתי הכנתי את הסלמון האהוב עליי ובאמת ארוחת הערב עברה בשלום. היו קצת גניבות מטופשות של חלה... אני בכלל לא אוהבת לחם , אבל הרגשתי מעין "דווקא" כזה לעולם. הבוקר קמתי עם בטן אכן דבוקה לגב כמו שמירי מתארת , ישר לפורום עם כוס נס. אני כאן !!!! כשהתחלתי את התהליך אמרתי לעצמי : "אני הכי חשובה" . וזה מה שאעשה שוב. אדפיס את התפריט השבועי וכל יום אסמן במרקר מה אני אוכלת? רוצה להמשיך ולהצליח. יש לי את כל העזרים רק לעשות! (אתן יודעות העולם מתחלק לשניים אנשים שעושים ואנשים שמדברים ) אני כבר מרגישה יותר טוב ומקווה להתמכר לשיטה שוב. מאחלת לי ולכן הצלחה ענקית השבוע. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|