הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קרנושה הזכרת לי את עצמי..........

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/02/2012 06:06

dany
dany
מה שנאמר אין צדק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 13:06

שאפתנית
שאפתנית
כל אחד התברך בגוף אחר, חילוף חומרים אחר וכמובן באהבה לאוכל בצורה שונה. אנחנו שמנמודים מאוד אוהבים ומוקירים את האוכל. הרזים לא כמונו.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 12:59

tutit
tutit
קרנושה כתב:
צודקת לגמרי הדסי. חברתי הרזה נראית אפילו אנורקסית במבט ראשון אבל זה פשוט הטבע שלה..ואני פשוט אוהבת אותה כפי שהיא - עלה ברוחsmile

ממש עלה ברוח .....גם לה מעירים שצריכה להשמין ,ועוד היא אחרי לידה של תאומים חזרה לעצמה למשקל של 5 קילו פחות ממה שהיא אמורה לשקול..............
חבל שאי אפשר הייתי מלווה לה וככה שתינו היינו שמחות אוףףףףףףףףףףףsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 09:37

קרנושה
קרנושה
צודקת לגמרי הדסי. חברתי הרזה נראית אפילו אנורקסית במבט ראשון אבל זה פשוט הטבע שלה..ואני פשוט אוהבת אותה כפי שהיא - עלה ברוחsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 05:02

אקורדיאון
אקורדיאון
שבת שלום יקירתי טוב לראותך כאן.
אכן זה ההבדל בין ראש שמנמוד לרזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 00:33

אשירה
אשירה
כיף לראות אותך כאן, הדסי,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 00:32

אשירה
אשירה
הדס יקרה,
כן הרזים הרזים האלה שיכולים להרשות לעצמם............ אבל גם הם לא צריכים לאכול אוכל מגונה ולא בריא,
והמלווח עשוי באמת מרכיבים לא טובים, גם אם אוכלים הרבה עדיף אוכל שלא מזיק לבריאות.
edited by אשירה on 2/18/2012

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/02/2012 21:37

המורה
המורה
מצחיק עד טירוף.
אנו השמנדמודות, יכולות לתקוף 5000 קלוריות בדקה בלי לשים לב!
ואלה הרזות שעתיים ולפעמים משאירות בצלחת שאריות הם לא שמעו את השיר " ילד טוב משאיר צלחת ריקה".
0 קישור קבוע (Permalink)
17/02/2012 15:56

dany
dany
שבת שלום יקירה וכייף לקרוא אותך כאןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/02/2012 15:54

רבקה
רבקה
הדסי מה שלומך ????
כייף לראותך
שבת נעימה וחמימה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
17/02/2012 15:48

tutit
tutit
יש לי גם חברה שאני יושבת איתה מידי פעם בבתי קפה והיא מנסה לעשות דיאטת השמנה וממש קשה לה
היא טוחנת פיתות ומלא מתוק ולא משמינה גרם,ואני לעומתה רק מלהסתכל בתפריט כבר מעלה ......
היום לדוגמא היא הזמינה מלוואח פיצה שזה דבר שאף פעם לא הזמנתי מלחיץ ......זה גם מלוואח וגם פיצה אמאללללהההההה 5000 קלוריות זה נראה
פחדתי לטעום אבל מהסקרנות לקחתי חתיכה מהקצה ...(לא משהו בכלל)מרגישים מלא מרגרינה איכס....לא בשבילי אני אחרי דבר כזה כל היום עם צרבות
וחוץ מזה אני משתדלת לחזור בתשובה לאחרונה אחרי התדרדרות קלה שעלתה לי ב2 קילו......מאחר והפסקתי תקופה קצרה עם הפלפלים והנה חזרתי אליהם בשמחה
ואין יום שאני מוותרת גם בגלל הויטמין סי.....שמאוד חשוב עכשיו בחורף......בכל מקרה לקח לה חצי יום לסיים את המלאוווח זה לא יאומן..............איזה לאט היא אכלה.....
אני ב3 ביסים הייתי מסיימת ועוד נשארת רעבה.....הבנתם ???ללמוד מהרזים לאכול לאט לאט זה גם חלק מהסוד שלהם להשאר ככה.....smile
נשיקות לכל בנות הפורום אמנם לא כתבתי זמן מה אבל ראיתי את ההרצאות ומידי פעם קראתי בפורום לא יצא לי תמיד להגיב
אוהבת את כולכן♥♥♥שבת שלום ומבורך
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קרנושה הזכרת לי את עצמי..........

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!