19/02/2012 06:03
 dany Posts: 19819
|
העיקר שיום ראשון כבר פה ואפשר להתחיל מחדש
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 18:26
 חיה'לה Posts: 885
|
בלונדה היקרה, ארוחת שבת הם המכשול של כולנו, ויפה לקרוא איך את מתמודדת אתן בשיקול דעת. כל הכבוד!! השבת הייתי אצל הוריי בשבת, אחרי זמן רב שלא הייתי אצלם בשבתות אלא רק בימי חול. ומה אגיד? זה באמת לא קל!! החמין והעוגה של אימא שלי היו מכשול רציני, ואני מודה שאם הסתדרתי עוד איכשהו עם החמין, הרי שבעוגה לא שלטתי כמו שהייתי רוצה. למזלי, היו גם אורחים, כך שלא יכולתי להגזים, אך בהחלט אכליתי יותר מדיי. מקווה להתאפק הערב, ולאכול בלי פחממות. כל טוב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 17:32
 הסמויה Posts: 2467
|
בלונדה יקרה
שמרת כל כך יפה ואני בטוחה שלא קילקלת בענק בסופ"ש היה קשה הסופ"ש הזה גם לי אך מחר שבוע חדש ובטוח שיהיה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 15:17
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה אין עליך . תהנו והעיקר , שהנסיכה תהיה מרוצה . רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 13:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה תכניסי בהזדמנות את המתכון של הגמבות לפורום מתכונים, נשמע טעים. בלונדה.... כתב:
המורה כתב: בלונדה איזה ממולאים ? רינת רינת אמא שלי אוהבת שאני עושה ממולאים מגמבות(רק אורז וגזר ללא בשר) מבושלים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 07:03
 המורה Posts: 374
|
חשבתי עלי גפן וכאלה בלונדה.... כתב:
המורה כתב: בלונדה איזה ממולאים ? רינת רינת אמא שלי אוהבת שאני עושה ממולאים מגמבות(רק אורז וגזר ללא בשר) מבושלים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 06:58
 בלונדה.... Posts: 3603
|
המורה כתב:
בלונדה איזה ממולאים ? רינת
רינת אמא שלי אוהבת שאני עושה ממולאים מגמבות(רק אורז וגזר ללא בשר) מבושלים...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 06:43
 המורה Posts: 374
|
בלונדה איזה ממולאים ? רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 15:57
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 15:56
 רבקה Posts: 8411
|
תעשי חיים אך זיכרי לא מקלקלים מאחלת לך את מלוא ההנאה בשליטה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 15:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שבת מלאה כל טוב רק תהני מכל רגע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 13:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
הי בלונדה, נשמע שמצפה לך סוף שבוע מהנה ומענג במיוחד. אני סומכת עליך בכל הקשור לאוכל ומברכת אותך בשבת שלום ותהני בכל המפגשים. תהני מהאפיה עם הקטנה!!! ברכות על הקובה המוצלחת. שמחה שנהנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 10:48
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בפתח.... פורום אהוב ומדהים ...קודם כל בוקר טוב לכולם!! אז ככה לגביי הקובה אתמול יצא לי פשוט מדהים..ללקק את האצבעות. אכלתי בצהריים שלוש יחידות עם סלט ירקות קטן וליקקתי את האצבעות. מה שטוב שעשיתי כמות מדויקת ואת השאר הקפאתי כדי שלא יווצר מצב שארצה לאכול עוד. עשיתי חישוב כמה כל אחד אוכל . אז ככה סופ"ש עמוס לפניי ורק בדברים טובים ואמן ככה כל החיים. היום בערב אנחנו הולכים למסעדת דלל מי שמכיר בנווה צדק...חוגגים שם יום הולדת לחבר והאוכל שם מדהים. אני כבר הולכת בהרגשה שאני שומרת בלי לקלקל במיוחד שהשבוע אני לא יודעת אם אצליח להישקל. מחר אנחנו מוזמנים להוריי לארוחת צהריים (היא שאלה אותי מה אני מעדיפה צהריים או ערב וכמובן שהעדפתי צהריים בגלל הפחמימות). אני יודעת שיהיה מכל טוב אבל בארוחות כאלה מה שטוב שאין לי יותר מידי זנן לשבת ולהתענג עם האוכל כי אני בדר"כ דואגת שהנסיכה תאכל עוזרת להגיש וכמובן אח"כ כלים למדיח אז זה מצוין לי !! במקום להיות באוכל אני במסביב. אימי מאוד אוהבת את הממולאים שאני מכינה אז עוד מעט אתחיל בבישולים ואלך לעשות סיר ממולאים. ועוד דבר שאני רוצה לעשות מחר לארוחה זה לאפות חלות אישיות. הנסיכה הקטנה והיפה שלי ביקשה שנכין מחר לסבתא ביחד חלות- אני לא יכולה לסרב ולכן על מנת שלא יווצר מצב שאני יהיה יותר מידי שעות עם החלות בבית אני אעשה את זה ממש מחר לפני שאנחנו הולכים לארוחה. אני מאחלת לכולכם המון בריאות ושתמיד תמיד נזכה לדברים טובים משמחים ומאושרים. אוהבת אתכם מאודדדדדדד שבת שלום ומבורך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|