|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/02/2012 10:06
 קרנושה Posts: 3420
|
חיה יקרה, ראשית-החלמה מהירה, רפואה שלמה ובריאות! מאחלת לך שתקחי את הנקודה הזו לאן שכבר הבנת שאת יכולה.. כי בדיוק במשברים אני שואלת את עצמי את כל השאלות האלו של אולי אני צריכה להסיק מסקנות מזה? אולי שגיתי ועשיתי משהו לא נכון וכו' וכו' ואת יודעת מה?-ז ה השיעור של האדם, זה הרקע להתפכח ולהפנים. אז אני איתך במקום הזה ואני באמת מאחלת לך רפואה שלמה. תורידי הילוכים יקרה, כי החיים שלנו (עם כל הקשיים בהם) הם מתנה. החיים יפים. שמרי על עצמך ואני שולחת לך חיבוק לעידוד♥שבת שלום!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 08:08
 חיה'לה Posts: 885
|
תודה לך אקורדאון! את נהדרת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 05:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ראשית מאחלת לך החלמה מהירה . חבל שהנסיבות הללו הביאו אותך לעצור רגע ולעשות סדר בבלגן. זה באמת מה שנקרא המירוץ לחיים שלפעמים מעט מוגזם וראוי מעט להאט ולהכניס שינויים לטובה. בהצלחה רבה ושוב החלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 02:12
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד חברותיי היקרות והאהובות, ראשית סיפורי האישי: ביום שישי, בדיוק לפני שבועיים, טיילתי בנחל יבניאל, החלקתי, שברתי את שורש כף היד, ומאז החיים נעשו סרט... רופאים, צילומים, גבס, ולבסוף - ביום ראשון הקרב אתאשפז לניתוח. זוהי הסיבה שבגללה אינני כותבת, פשוט קשה לי פיסית וגם נפשית... ובכלל, בשבועיים האלה הייתי בטירוף מערכות של בירורים, סידורים, המון חברים שדאגו, וגם... אכילה ממש לא מאוזנת ובריאה. ואז הלילה, אצל הוריי (אהיה אצלם שבועיים מהיום, עד שאהיה מסוגלת לתפקד לבד אחרי הניתוח, אחרי שאכלתי מכל הבא ליד 0ולפה...), החלטתי לצפות בהרצאה של מירי. וכמו תמיד, מירי נראית מדהים, ההרצאה היא כולה חכמת חיים ומוסר השכל, ועוד המון המון טיפים, אבל עוד משהו קרה - פתאום הבנתי שמה שקה לי, והניתוח הצפוי, והשבועות של ההחלמה אחריו וההיעדרות מהעבודה וכו' - כל אלה הם הזדמנות ענקית בשבילי לעצור את מירוץ החיים המטורף שחייתי בו (אגב, רבים מחבריי טוענים שהחלקתי מפני שהייתי מותשת מעומס החיים), להתכנס לתוך עצמי, ולעשות טוב לגוף ולנפש. כבר אתנמול הסתפרתי והשתדרגתי, אבל כעת ברור לי שתהליך ההרזיה יהיה חלק מהשיקום, וגם ההתעמלות וההליכות ששנים רבות הם 'מחוץ לתחום' בעבורי. מירי דיברה על סוגים שונים של הצלחות, אבל נראה לי שההצלחה הגדולה שלי תהיה לעצור מהמירוץ הנוראי שהייתי נתונה בו אחרי כל הנאות החיים, המון החברים, שתי המקהלות שאני שרה בהן, הנסיעות מירושלים למרכז יום יום לעבודה ברכב שלי, עם המון טרמפיסטים, הדוקטורט ועוד, ובמקום כל אלה - להתכנס, להירגע, להתחבר למשפחה, להתפנק, והכי חשוב - לדאוג לאיכות החיים של הגוף שלי. אם אצליח לעצור ולשנות, ובעיקר לרזות - זה יהיה סיפור הצלחה ענק בעבורי. מירי היקרה, שוב תודה לך על הידע והחכמה, ואני אישית חושבת שגם את וגם הרצאותייך משתבחים משנה לשנה. לי ממש יכף אתך!!! זהו,אני מקלידה ביד אחת וכל היד והגב כואבים, אז אסיים בזאת, ואאחל למירי ולכולכם שבת נהדרת. נ"ב - מקווה שאוכל להמשיך ולהשתתף בפורם גם אם אסבול מכאבים אחרי הניתוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|