21/02/2012 14:39
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
כן כן לא קלה היא דרכנו.
אמת ויציב ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/02/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כן כן לא קלה היא דרכנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 23:52
 adish Posts: 342
|
adish כתב:
תודה לכולם והמשך הצלחות!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 23:52
 adish Posts: 342
|
מה שעוזר לי לא לגעת בשטויות זה שרגע לפני שאני נוגעת זה לחשוב על איך אני נראית עכשיו ואיך אני באמת רוצה להראות ואז המתוק או הפיתוי האחר לא משפיעים עלי כי אני כל כך רוצה להיות רזה יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 09:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
אבל את בדרך הנכונה וזה מה שחשוב. מתחילים בצעדים קטנים אבל מאוד מאוד בטוחים. אשירה כתב:
1103 כתב: אשירה כתב: רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודש  , רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה. ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה. אשירה יקירתי את כותבת שהקלוגרמים מסרבים לנשור אולי כדאי להגמל לגמרי מהמתוקים ולבדוק מה מונע מהקילוגרמים לנשור. שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי  תודה יקרה, אני משתדלת באמת להגמל מהמתוק אבל נופלת לדברים אחרים, עדיין לא מצליחה להיצמד באופן טוטלי לתפריט לאורך זמן על מנת לראות תוצאות משמעותיות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 05:34
 dany Posts: 19819
|
טלי כל כך נכון, לעיתים אני כל כך בסדר וממש ממש לא מתכוונת נוגעת במשהו שמדליק טריגר.............. ממש צריך לא לגעת.
tal_f כתב:
כל הכבוד , כל אחד יודע מה עושה לו את ההידרדרות.. ומה לא טוב לו... אם מצליחים לא לגעת בראשון אז ההרגשה היא מדהימה... הלוואי וזה תמיד היה מצליח לנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 19:36
 אשירה Posts: 4292
|
1103 כתב:
אשירה כתב: רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודש  , רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה. ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה. אשירה יקירתי את כותבת שהקלוגרמים מסרבים לנשור אולי כדאי להגמל לגמרי מהמתוקים ולבדוק מה מונע מהקילוגרמים לנשור. שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי 
תודה יקרה, אני משתדלת באמת להגמל מהמתוק אבל נופלת לדברים אחרים, עדיין לא מצליחה להיצמד באופן טוטלי לתפריט לאורך זמן על מנת לראות תוצאות משמעותיות.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 17:48
 דרך המלך Posts: 5707
|
תמיד יש פעם ראשונה.. כל הכבוד שימשיך ככה גם לפעמים הבאות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 17:42
 tal_f Posts: 900
|
כל הכבוד , כל אחד יודע מה עושה לו את ההידרדרות.. ומה לא טוב לו... אם מצליחים לא לגעת בראשון אז ההרגשה היא מדהימה... הלוואי וזה תמיד היה מצליח לנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 14:41
|
קווין יקרה מה שעולה מהר יורד מהר, תחזרי במהרה לתפריט מים מים בששון ושלום ולא להתראות לכל המתוקים!! queen כתב:
אוי המתוקים... כמה קשה להגמל מהם. כפי שכבר כתבתי הייתי עכשיו ב 3 שבועות של שכרון חושים וחוסר שמירה מוחלט! כולכן יודעות מה זה שמן שפורק כל עול.... אז נכון להבוקר זה עלה לי בעליה של 3 ק"ג ויותר גרוע מזה, בתחושת בחילה נוראה שמלווה אותי כל הזמן. כמה רע שזה עושה לי וכמה שאני אוהבת זאת.... מקווה שחזרתי לעצמי (לפחות חזרתי לפורום - גם משהו) מבטיחה לעצמי להשתדל ולדאוג לעצמי קצת יותר, כי אף אחד לא יעשה זאת בשבילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 14:16
 queen Posts: 77
|
אוי המתוקים... כמה קשה להגמל מהם. כפי שכבר כתבתי הייתי עכשיו ב 3 שבועות של שכרון חושים וחוסר שמירה מוחלט! כולכן יודעות מה זה שמן שפורק כל עול.... אז נכון להבוקר זה עלה לי בעליה של 3 ק"ג ויותר גרוע מזה, בתחושת בחילה נוראה שמלווה אותי כל הזמן. כמה רע שזה עושה לי וכמה שאני אוהבת זאת.... מקווה שחזרתי לעצמי (לפחות חזרתי לפורום - גם משהו) מבטיחה לעצמי להשתדל ולדאוג לעצמי קצת יותר, כי אף אחד לא יעשה זאת בשבילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 08:51
 1103 Posts: 5022
|
אשירה כתב:
רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודש  , רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה. ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה. אשירה יקירתי את כותבת שהקלוגרמים מסרבים לנשור אולי כדאי להגמל לגמרי מהמתוקים ולבדוק מה מונע מהקילוגרמים לנשור. שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 08:48
 רייצ'ל Posts: 1323
|
כל הכבוד על השליטה אני תמיד אומרת לעצמי הכל ענין של רצון שיהיה לנו שבוע בשליטה מלאה שבוע טוב ובשורות טובות רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 08:45
|
וזה מה שחשוב, את מצליחה לעשות שינוי, את ממעיטה במתוקים והאמיני לי שחשובה ההרגשה הטובה ולאחריה תגיע גם הירידה במשקל. העיקר שתשמרי על הבריאות ותעשי מה שטוב לגוף שלך. אשירה כתב:
רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודש  , רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה. ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 07:40
 אשירה Posts: 4292
|
רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודש , רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה. ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:33
|
מה אומר ומה אגיד שמישהו חזק אז הכל הופך לפימו...................
שאפתנית כתב:
כל הכבוד יקירתי, כמה שאת צודקת, מתעלמים מהמתוקים פעם אחת ואחר כך זה באמת נעשה יותר קל, כאילו שהם לא קיימים. המשיכי כך!!! אשירה כתב: אפרופו פעם ראשונה, אני לראשונה כבר מספר פעמים, בארוחות יום השישי אצל אחותי, אחרי שמסתיימת הארוחה ולפני הקינוחים עוברת לשבת בשולחן הסלוני, מקבלת שם את הקפה שלי ומתעלמת מכל המתוקים שמוגשים לשולחן. מפעם לפעם זה נעשה יותר קל וההרגשה טובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:32
|
כל הכבוד אשירוש שמחה לשמוע על כך!!!!!!!!!!!!!!!
אשירה כתב:
אפרופו פעם ראשונה, אני לראשונה כבר מספר פעמים, בארוחות יום השישי אצל אחותי, אחרי שמסתיימת הארוחה ולפני הקינוחים עוברת לשבת בשולחן הסלוני, מקבלת שם את הקפה שלי ומתעלמת מכל המתוקים שמוגשים לשולחן. מפעם לפעם זה נעשה יותר קל וההרגשה טובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד יקירתי, כמה שאת צודקת, מתעלמים מהמתוקים פעם אחת ואחר כך זה באמת נעשה יותר קל, כאילו שהם לא קיימים. המשיכי כך!!! אשירה כתב: אפרופו פעם ראשונה, אני לראשונה כבר מספר פעמים, בארוחות יום השישי אצל אחותי, אחרי שמסתיימת הארוחה ולפני הקינוחים עוברת לשבת בשולחן הסלוני, מקבלת שם את הקפה שלי ומתעלמת מכל המתוקים שמוגשים לשולחן. מפעם לפעם זה נעשה יותר קל וההרגשה טובה. שאפתניתי מפיך ל.... עוד לא קרה לי הנס ,כל כך קשה לי מול המתוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 13:09
|
כל הכבוד יקירתי, כמה שאת צודקת, מתעלמים מהמתוקים פעם אחת ואחר כך זה באמת נעשה יותר קל, כאילו שהם לא קיימים. המשיכי כך!!! אשירה כתב:
אפרופו פעם ראשונה, אני לראשונה כבר מספר פעמים, בארוחות יום השישי אצל אחותי, אחרי שמסתיימת הארוחה ולפני הקינוחים עוברת לשבת בשולחן הסלוני, מקבלת שם את הקפה שלי ומתעלמת מכל המתוקים שמוגשים לשולחן. מפעם לפעם זה נעשה יותר קל וההרגשה טובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 11:39
 קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד לך!! רק ככה מצליחים
|
|
0