הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פעם ראשונה בחיים!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/02/2012 14:39

רבקה
רבקה
אקורדיאון כתב:
כן כן לא קלה היא דרכנו.

אמת ויציב ♥♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
21/02/2012 05:20

אקורדיאון
אקורדיאון
כן כן לא קלה היא דרכנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/02/2012 23:52

adish
adish
adish כתב:
תודה לכולם והמשך הצלחות!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/02/2012 23:52

adish
adish
מה שעוזר לי לא לגעת בשטויות זה שרגע לפני שאני נוגעת זה לחשוב על איך אני נראית עכשיו ואיך אני באמת רוצה להראות
ואז המתוק או הפיתוי האחר לא משפיעים עלי כי אני כל כך רוצה להיות רזה יותר
0 קישור קבוע (Permalink)
20/02/2012 09:00

שאפתנית
שאפתנית
אבל את בדרך הנכונה וזה מה שחשוב. מתחילים בצעדים קטנים אבל מאוד מאוד בטוחים.
אשירה כתב:
1103 כתב:
אשירה כתב:
רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודשwink, רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה.
ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה.

אשירה יקירתי
את כותבת שהקלוגרמים מסרבים לנשור אולי כדאי להגמל לגמרי מהמתוקים ולבדוק מה מונע מהקילוגרמים לנשור.
שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה בהמשך התהליך
ניליsmile

תודה יקרה,
אני משתדלת באמת להגמל מהמתוק אבל נופלת לדברים אחרים, עדיין לא מצליחה להיצמד באופן טוטלי לתפריט לאורך זמן על מנת לראות תוצאות משמעותיות.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/02/2012 05:34

dany
dany
טלי כל כך נכון, לעיתים אני כל כך בסדר וממש ממש לא מתכוונת נוגעת במשהו שמדליק טריגר..............
ממש צריך לא לגעת.

tal_f כתב:
כל הכבוד , כל אחד יודע מה עושה לו את ההידרדרות.. ומה לא טוב לו...
אם מצליחים לא לגעת בראשון אז ההרגשה היא מדהימה...
הלוואי וזה תמיד היה מצליח לנו...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 19:36

אשירה
אשירה
1103 כתב:
אשירה כתב:
רגע רגע, רק שתבינו, ארוחה אצל אחותי היא רק פעם בחודשwink, רק שעד עכשיו גם את זה לא הייתי מצליחה.
ועכשיו ברצינות, הקילוגרמים עדיין מסרבים לנשור אבל אני כן מצליחה להמעיט במתוקים ובלי קשר למשקל ההרגשה הכללית יותר טובה.

אשירה יקירתי
את כותבת שהקלוגרמים מסרבים לנשור אולי כדאי להגמל לגמרי מהמתוקים ולבדוק מה מונע מהקילוגרמים לנשור.
ניליsmile

תודה יקרה,
אני משתדלת באמת להגמל מהמתוק אבל נופלת לדברים אחרים, עדיין לא מצליחה להיצמד באופן טוטלי לתפריט לאורך זמן על מנת לראות תוצאות משמעותיות.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 17:48

דרך המלך
דרך המלך
תמיד יש פעם ראשונה.. כל הכבוד שימשיך ככה גם לפעמים הבאות
סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 17:42

tal_f
tal_f
כל הכבוד , כל אחד יודע מה עושה לו את ההידרדרות.. ומה לא טוב לו...
אם מצליחים לא לגעת בראשון אז ההרגשה היא מדהימה...
הלוואי וזה תמיד היה מצליח לנו...
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 14:41

שאפתנית
שאפתנית
קווין יקרה מה שעולה מהר יורד מהר, תחזרי במהרה לתפריט מים מים בששון ושלום ולא להתראות לכל המתוקים!!
queen כתב:
אוי המתוקים... כמה קשה להגמל מהם.
כפי שכבר כתבתי הייתי עכשיו ב 3 שבועות של שכרון חושים וחוסר שמירה מוחלט! כולכן יודעות מה זה שמן שפורק כל עול....
אז נכון להבוקר זה עלה לי בעליה של 3 ק"ג ויותר גרוע מזה, בתחושת בחילה נוראה שמלווה אותי כל הזמן. כמה רע שזה עושה לי וכמה שאני אוהבת זאת....
מקווה שחזרתי לעצמי (לפחות חזרתי לפורום - גם משהו)
מבטיחה לעצמי להשתדל ולדאוג לעצמי קצת יותר, כי אף אחד לא יעשה זאת בשבילי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 14:16

queen
queen
אוי המתוקים... כמה קשה להגמל מהם.
כפי שכבר כתבתי הייתי עכשיו ב 3 שבועות של שכרון חושים וחוסר שמירה מוחלט! כולכן יודעות מה זה שמן שפורק כל עול....
אז נכון להבוקר זה עלה לי בעליה של 3 ק"ג ויותר גרוע מזה, בתחושת בחילה נוראה שמלווה אותי כל הזמן. כמה רע שזה עושה לי וכמה שאני אוהבת זאת....
מקווה שחזרתי לעצמי (לפחות חזרתי לפורום - גם משהו)
מבטיחה לעצמי להשתדל ולדאוג לעצמי קצת יותר, כי אף אחד לא יעשה זאת בשבילי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 08:51

1103
1103
אשירה כתב:

אשירה יקירתי
ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 08:48

רייצ'ל
רייצ'ל
כל הכבוד על השליטה
אני תמיד אומרת לעצמי הכל ענין של רצון
שיהיה לנו שבוע בשליטה מלאה
שבוע טוב ובשורות טובות
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 08:45

שאפתנית
שאפתנית
וזה מה שחשוב, את מצליחה לעשות שינוי, את ממעיטה במתוקים והאמיני לי שחשובה ההרגשה הטובה ולאחריה תגיע גם הירידה במשקל. העיקר שתשמרי על הבריאות ותעשי מה שטוב לגוף שלך.
אשירה כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 07:40

אשירה
אשירה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 05:33

dany
dany
מה אומר ומה אגיד שמישהו חזק אז הכל הופך לפימו...................

שאפתנית כתב:
כל הכבוד יקירתי,
כמה שאת צודקת, מתעלמים מהמתוקים פעם אחת ואחר כך זה באמת נעשה יותר קל, כאילו שהם לא קיימים.
המשיכי כך!!!
אשירה כתב:
אפרופו פעם ראשונה, אני לראשונה כבר מספר פעמים, בארוחות יום השישי אצל אחותי, אחרי שמסתיימת הארוחה ולפני הקינוחים עוברת לשבת בשולחן הסלוני, מקבלת שם את הקפה שלי ומתעלמת מכל המתוקים שמוגשים לשולחן.
מפעם לפעם זה נעשה יותר קל וההרגשה טובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 05:32

dany
dany
כל הכבוד אשירוש שמחה לשמוע על כך!!!!!!!!!!!!!!!

אשירה כתב:
אפרופו פעם ראשונה, אני לראשונה כבר מספר פעמים, בארוחות יום השישי אצל אחותי, אחרי שמסתיימת הארוחה ולפני הקינוחים עוברת לשבת בשולחן הסלוני, מקבלת שם את הקפה שלי ומתעלמת מכל המתוקים שמוגשים לשולחן.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/02/2012 05:09

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
כל הכבוד יקירתי,
כמה שאת צודקת, מתעלמים מהמתוקים פעם אחת ואחר כך זה באמת נעשה יותר קל, כאילו שהם לא קיימים.
המשיכי כך!!!
אשירה כתב:

שאפתניתי מפיך ל.... עוד לא קרה לי הנס ,כל כך קשה לי מול המתוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 13:09

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד יקירתי,
המשיכי כך!!!
אשירה כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
18/02/2012 11:39

קרולין
קרולין
כל הכבוד לך!! רק ככה מצליחיםsmile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » פעם ראשונה בחיים!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!