21/02/2012 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
Hotchick כתב:
אין שיטת פלא להרזיה שאינני מכירה והספריי שהוזכר בתוכנית של אודטה - אגב מאז חשפה כתבת תחקיר כמה רופאי האליל האלה משלמים לתוכנית האירוח בטלוויזיה כדי למכור את שיטות ההונאה שלהם - אכן ״עובד״ רק אם אוכלים 500 קלוריות ליום. הלו, מה, אנחנו מטומטמים? הרי מי שיאכל 500 קלוריות מזון ליום חרזה בכל מקרה ( ויעלה את הכול מחדש במהירות שיא ובריבית דריבית). אז למה לבזבז כסף על הספריי? את יודעת מה, תני לי חצי ממחיר הספריי הזה, אכלי רק 550 קלוריות מזון ביום ורדי במשקל בצ׳יק! לא עדיף? אני רק תמהה תמיד שוב ושוב איך מסכימים המארחים בתוכנית האירוח השונות לעבוד כך על הצופים ולהשתתף בהונאה הזאת. המסקנה היחידה היא שהם אינם אנשים ישרים. חוץ מזה, קצת הגיון. לו היה הספריי הזה עובד הרי אודטה בעצמה היתה משתמשת בו ומרזה כבר. שלא לדבר על כל הרופאיםמוהרוקחים השמנים שיכולים להשיג את מוצרי הבלוף האלה בקלות ובזול או חינם. אז מה, כל כך טוב להם להיות שמנים ומכוערים? מאז שהיתה אודטה אצל מירי היא אינה מצליחה לרדת במשקל ומחפשת פתרונות בזק - אם לא לה לפחות היא מנסה למכור אותם לצבא עקרות הבית הפותות הצופות בתוכנייתה המתחנחנת. קצת יושר הולך רחוק. הנה לדוגמא אופרה וינפרי נהגה בדיוק להיפך. היא המליצה למיליוני צופיה ומעריציה רק על דברים שניסתה על גופה ושיתפה אותם בתסכולים, והיו כאלה. מסכימה לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/02/2012 05:42
 dany Posts: 19819
|
כל מילה בסלע!!!!!!!!!!!!!
Hotchick כתב:
אין שיטת פלא להרזיה שאינני מכירה והספריי שהוזכר בתוכנית של אודטה - אגב מאז חשפה כתבת תחקיר כמה רופאי האליל האלה משלמים לתוכנית האירוח בטלוויזיה כדי למכור את שיטות ההונאה שלהם - אכן ״עובד״ רק אם אוכלים 500 קלוריות ליום. הלו, מה, אנחנו מטומטמים? הרי מי שיאכל 500 קלוריות מזון ליום חרזה בכל מקרה ( ויעלה את הכול מחדש במהירות שיא ובריבית דריבית). אז למה לבזבז כסף על הספריי? את יודעת מה, תני לי חצי ממחיר הספריי הזה, אכלי רק 550 קלוריות מזון ביום ורדי במשקל בצ׳יק! לא עדיף? אני רק תמהה תמיד שוב ושוב איך מסכימים המארחים בתוכנית האירוח השונות לעבוד כך על הצופים ולהשתתף בהונאה הזאת. המסקנה היחידה היא שהם אינם אנשים ישרים. חוץ מזה, קצת הגיון. לו היה הספריי הזה עובד הרי אודטה בעצמה היתה משתמשת בו ומרזה כבר. שלא לדבר על כל הרופאיםמוהרוקחים השמנים שיכולים להשיג את מוצרי הבלוף האלה בקלות ובזול או חינם. אז מה, כל כך טוב להם להיות שמנים ומכוערים? מאז שהיתה אודטה אצל מירי היא אינה מצליחה לרדת במשקל ומחפשת פתרונות בזק - אם לא לה לפחות היא מנסה למכור אותם לצבא עקרות הבית הפותות הצופות בתוכנייתה המתחנחנת. קצת יושר הולך רחוק. הנה לדוגמא אופרה וינפרי נהגה בדיוק להיפך. היא המליצה למיליוני צופיה ומעריציה רק על דברים שניסתה על גופה ושיתפה אותם בתסכולים, והיו כאלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 12:17
 Hotchick Posts: 40
|
אין שיטת פלא להרזיה שאינני מכירה והספריי שהוזכר בתוכנית של אודטה - אגב מאז חשפה כתבת תחקיר כמה רופאי האליל האלה משלמים לתוכנית האירוח בטלוויזיה כדי למכור את שיטות ההונאה שלהם - אכן ״עובד״ רק אם אוכלים 500 קלוריות ליום. הלו, מה, אנחנו מטומטמים? הרי מי שיאכל 500 קלוריות מזון ליום חרזה בכל מקרה ( ויעלה את הכול מחדש במהירות שיא ובריבית דריבית). אז למה לבזבז כסף על הספריי? את יודעת מה, תני לי חצי ממחיר הספריי הזה, אכלי רק 550 קלוריות מזון ביום ורדי במשקל בצ׳יק! לא עדיף? אני רק תמהה תמיד שוב ושוב איך מסכימים המארחים בתוכנית האירוח השונות לעבוד כך על הצופים ולהשתתף בהונאה הזאת. המסקנה היחידה היא שהם אינם אנשים ישרים. חוץ מזה, קצת הגיון. לו היה הספריי הזה עובד הרי אודטה בעצמה היתה משתמשת בו ומרזה כבר. שלא לדבר על כל הרופאיםמוהרוקחים השמנים שיכולים להשיג את מוצרי הבלוף האלה בקלות ובזול או חינם. אז מה, כל כך טוב להם להיות שמנים ומכוערים? מאז שהיתה אודטה אצל מירי היא אינה מצליחה לרדת במשקל ומחפשת פתרונות בזק - אם לא לה לפחות היא מנסה למכור אותם לצבא עקרות הבית הפותות הצופות בתוכנייתה המתחנחנת. קצת יושר הולך רחוק. הנה לדוגמא אופרה וינפרי נהגה בדיוק להיפך. היא המליצה למיליוני צופיה ומעריציה רק על דברים שניסתה על גופה ושיתפה אותם בתסכולים, והיו כאלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 10:56
 הסמויה Posts: 2467
|
מה שבטו - אין קיצורי דרך... ואין ספק שאנחנו במקום הנכון ונמשיך בדרך הזו לעד כי אין לנו דרך אחרת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 09:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
נראה לי שהמוח רעב עד שהוא אוכל את עצמו ונמק... dany כתב:
נו ועכשיו ראיתי מחקר חדש............ פעמיים בשבוע לאכול 500 קלוריות וכנראה זה ימנע אלצהיימר.... כי המוח חריף יותר ברעב, חוזר לימים של הצייד של אבותינו הקדמוניים שהיו רעבים ושמרו על ערנות בכדי לצוד. עם כל הכבוד הם לא חיו עד גיל 80+ מקסימום 25...........חחחחחחחחחחחחחחחח edited by שאפתנית on 2/19/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 09:19
|
dany כתב:
נו ועכשיו ראיתי מחקר חדש............ פעמיים בשבוע לאכול 500 קלוריות וכנראה זה ימנע אלצהיימר.... כי המוח חריף יותר ברעב, חוזר לימים של הצייד של אבותינו הקדמוניים שהיו רעבים ושמרו על ערנות בכדי לצוד. עם כל הכבוד הם לא חיו עד גיל 80+ מקסימום 25...........חחחחחחחחחחחחחחחח חחחח כן ממש צחקתי,מנסיון מה שקורה זה נשירת שיער מטורפת חוסר באבות המזון . אנחנו ממשיכות כאן ומשפרות את איכות החיים באמת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:38
|
נו ועכשיו ראיתי מחקר חדש............ פעמיים בשבוע לאכול 500 קלוריות וכנראה זה ימנע אלצהיימר.... כי המוח חריף יותר ברעב, חוזר לימים של הצייד של אבותינו הקדמוניים שהיו רעבים ושמרו על ערנות בכדי לצוד. עם כל הכבוד הם לא חיו עד גיל 80+ מקסימום 25...........חחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 05:06
|
המורה כתב:
אני מכירה ספריי יחיד שהייתי נושמת אותו , וזה היה הספריי של אמי לשיער. בצבע זהב ותכלת . כל פעם שאמי הייה מתיפייפת לאירוע והייתי דבוקה לה לרגל , הייתי נושמת את הספריי הזה. תגיד ו לי מה זה השטויות האלה. אנשים מתפרנסים על חשבון הכמיהה שלנו השמנמודים לרדת במשקל. edited by המורה on 2/18/2012 אמת ויציב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 13:12
|
אין ספק שעם 500 קלוריות ביום לא רק שיורדים במשקל בלי שום ספריי אלא שגם נעלמים מהעולם וגם בשביל זה לא צריך ספריי. אשירה כתב:
היום גם פרופ' קרסו בתוכניתו ברדיו ענה לשאלה בנושא ההורמון ושלל את זה על הסף. גם הוא כמובן אמר שעם 500 קלוריות ביום לא צריך בנוסף שום הורמון כדי לרזות, אבל הוא לא פיתח את הנושא ולא התיחס לעובדה שכלל לא בריא לעשות דיאטות כל כך קיצוניות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 07:11
 המורה Posts: 374
|
אני מכירה ספריי יחיד שהייתי נושמת אותו , וזה היה הספריי של אמי לשיער. בצבע זהב ותכלת . כל פעם שאמי הייה מתיפייפת לאירוע והייתי דבוקה לה לרגל , הייתי נושמת את הספריי הזה. תגיד ו לי מה זה השטויות האלה. אנשים מתפרנסים על חשבון הכמיהה שלנו השמנמודים לרדת במשקל. edited by המורה on 2/18/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 07:06
 המורה Posts: 374
|
דני צודקת . גרמת לי לצחוק בבוקר. dany כתב:
שמעתי על השיטה הזו............. נראה לי זוועה. ואודטה לא נראית צנומה ביותר!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: אתמול הלכתי לחוג התכשיטים שלי וצוות הנהלת המקום ניסה לשכנע אותי להצטרף למועדון מאה שעורים שנותנת אי אילו הטבות. הבהרתי להן שכרגע איני מעוניינת ונראה בעתיד.מכיוון שהן יודעות שאני למעלה מעשרים שנה אצל מירי בלקין אחת מהן זרקה לי "הנה את פיתחת תלות ומתמידה מידי שבוע ללכת למירי ,למה לא כאן?האמת שהמשפט פשוט הדליק אותי על ההשוואה ולכן קיבלו ממני הרצאה שעיקרה היה לולא המסגרת של מירי בלקין גם כאן לא הייתי כי אין לי ספק שהייתי עולה במשקל ומכאן המעגל הסגור של חוסר מוטיבציה להרבה עשייה בחיים כך שאיכות חיי ובריאותי תלויים במסגרת של מירי,להפתעתי בעלת העסק היא זו שהעלתה בארץ את התזת הספריי שאודטה פירסמה ובזכותו ירדה.היא היתה קצת יותר חכמה ואמנם סיפרה לי איך זה "עובד" אבל אמרה לי שלא העלתה בפני את הנושא כי הבינה שמבחינתי אין תחליף למסגרת שלי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/02/2012 00:06
 אשירה Posts: 4292
|
היום גם פרופ' קרסו בתוכניתו ברדיו ענה לשאלה בנושא ההורמון ושלל את זה על הסף. גם הוא כמובן אמר שעם 500 קלוריות ביום לא צריך בנוסף שום הורמון כדי לרזות, אבל הוא לא פיתח את הנושא ולא התיחס לעובדה שכלל לא בריא לעשות דיאטות כל כך קיצוניות.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 15:58
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 15:39
|
שאפתנית כתב:
בחיים לא הייתי מנסה דיאטה כזו, איך מירי אומרת בהרצאה זה שאנחנו שמנים לא אומר שאנחנו מטומטמים. ואני לא מטומטמת ובטח לא עובדת על עצמי בעניים בחיים לא הייתי מחזיקה מעמד ומתפקדת עם 500 קלוריות ליום. זה נשמע יותר גרוע מהזוי. אמת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 13:42
|
בחיים לא הייתי מנסה דיאטה כזו, איך מירי אומרת בהרצאה זה שאנחנו שמנים לא אומר שאנחנו מטומטמים. ואני לא מטומטמת ובטח לא עובדת על עצמי בעניים בחיים לא הייתי מחזיקה מעמד ומתפקדת עם 500 קלוריות ליום. זה נשמע יותר גרוע מהזוי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/02/2012 05:16
|
מירי ללא שום ש ספק,כל מילה בסלע ולכן אנחנו כאן ואיתך כל כך הרבה שנים ולכל אחת קבלות להצלחה והתמדה בדרך חיים בריאה ומביאה לאיכות חיים מה שאין בשום שיטה אחרת של זבנג וגמרנו. האמיני לי שלא מפתה שום שיטה נהפוך הוא אני ומשוכנעת שכולנו מבינות היטב שאין נסים ונפלאות אלא מסגרת ,תמיכה עידוד,נחישות והתמדה וכמובן תפריט מאוזן . נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2012 23:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה ובנות יקרות דיברתי על זה באריכות השבוע בהרצאה.... תקשיבו טוב. אני מדברת ממקום של ניסיון ואחריות אין שום דרך נכונה לרזות בבריאות...ולשמור על ההישג באריכות ימים חוץ מהשיטה הרגילה.... תזונה מאוזנת מגוונת של לפחות 1200 קלוריות ואפשר גם לרזות יפה ב1500 לשתות מים לצעוד ברגל ולהתמיד..... בשיטה שלי בלי פחמימות משעה 5 יותר קל לשלוט....וזה קל יותר פשוט אין את הרעב הליילי. אני מבטיחה לכן, שאם אני יכולה כולכן יכולים. לא להתפתות לדיאטות כסאח, זה הגוף היחידי שלכן, שימרו עליו. שיהיה סוף שבוע נפלא ובשליטה. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2012 22:44
 adish Posts: 342
|
אין תחליף למסגרת אני הייתי עד לפני 5 שנים אצל מירי ומסיבות שונות לא יכולתי להשאר עליתי את כל מה שירדתי ויותר עכשיו שוב מלחמה על הגזרה והפעם לא "אשחרר״ את מירי גם אם אצטרך לוותר על המון דברים ואין על מירי והיא שווה כל שקל וכל אגורה!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2012 19:27
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון, גם אני לא מאמינה בשום "פלא" אלא רק התמדה במסגרת. אבל לפעמים אני גם מופתעת. היום הייתי אצל הרופא משפחה שלי לכל מיני עניינים שוטפים לא משהו חריג תודה לאל. אמרתי לו שלצערי עליתי במשקל בערך 2 ק"ג בחורף הזה. הסתכל עלי ואמר. את נאבקת כל כך הרבה שנים. מספיק פשוט תאכלי מה שצריך ואל תאבקי במשקל. הייתי מאד מופתעת. נכון, הוא רופא צעיר ובעל גיזרה מצויינת ואולי לא מבין את המאבק שיש לי במשקל. הורי היו שניהם חביות מהלכות ואם תשאלו אותי הם גם הלכו מן העולם הזה בשורה התחתונה בעיקר בשל משקל עודף ולא מחלות קשות. התפלאתי מאד על תגובתו. הוא יודע שאם אני יותר רזה והייתי כבר כזו ב-2004 אזי כל המצב שלי יותר טוב. יודע עד כמה קשה לי. במקום לעודד אותי התפלא שאני מדברת שוב על הנושא. יודע שאני מתעמלת וגם צועדת לפחות 6 ימים בשבוע. מה אומר לכם? פשוט לא האמנתי. כמובן שאין ערובה לכך שאם אני רזה אזי אחיה עד 120 אבל כל מצב רפואי חס וחלילה לדעתי וגם לדעת רופאים רבים נעשה יותר מסובך כשיש משקל עודף ולצערי יש לי עוד כזה בכמות לא מבוטלת. שלא לדבר על כך שאם אני קלה יותר אזי כל החיים נראים אחרת לחלוטין. בקיצור לפעמים רופאים גם אומרים דברים מוזרים בעיני ותאמינו לי הוא רופא מעולה ויש לי המון הערכה אליו וכמובן מקצועי ביותר ונוסף לכך שהוא רופא פנימי, הוא גם עוסק ברפואה סינית מה שנותן לו נקודת ראות רחבה אף יותר מ"סתם" רופא רגיל. יש דברים שאפשר לפתור בדיקור סיני וגם בצורת אכילה נכונה והוא יודע יותר מרופא רגיל. טוב עלי להמשיך בדרך ולקוות לטוב. תחזיקו לי אצבעות לסופשבוע זה.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2012 15:31
 1103 Posts: 5022
|
אני מסכימה עם כל מה שנכתב כאן.כל הפטנטים ההזויים הינם אשליה לזמן קצר שלא נדבר על הנזק שניגרם מהם ולפעמים הוא בלתי הפיך, יכול להיות שיורדים במשקל,ותוצאת המשקל לא נשמרת לאורך זמן אלה העליה לא מאחרת לבוא. אך לא לעולם חוסן ואין מצב להתמיד לאורך כל החיים בעזרת כל התכשירים היוצאים לחניות אחת לבקרים. מי שמרוויח מכל זה הם רק היצרנים,הספקים והמוכרים.אנחנו מזמן נמצאים במקום אחר ובמציאות אחרת. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|