15/02/2012 09:11
 הסמויה Posts: 2467
|
נפלא שאת בשליטה וכבוד שרקדת ריקודי עם למרות הכאב בכף הרגל והניתוח...יעבור כהרף עין , כמו שדני אמרה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 09:05
 המורה Posts: 374
|
בלונדה, מאחלת לך הצלחה ביום שני. וכשאת שם בעצומו של התהליך פשוט תחייכי ותחשבי חיובי, בלי מחשבות שליליות זה לא מוסיף!!! אני זוכרת את הלידה האחרונה שלי, צחקתי חייכתי ושרתי , בעוד שהמצב היה קשה וכלום לא זז. רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 08:58
 dany Posts: 19819
|
הכל יעבור בהרף עין. הצלחה יקירה ואל תפחדי. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 08:48
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב יום רביעי!!!! איזה כיף ...הסופ"ש כבר ממש בפתח. החורף הזה חייב להסתיים...אני לא בנויה בשביל חורף. כבר יומיים משתעלת ומאתמול צינון נראה לי שוב מחלה בפתח. לא יצא לי לספר לכם פה אבל ביום שני הקרוב אני צריכה לעבור ניתוחון בכף הרגל. לפני כמה חודשים נכנסה לי חתיכת זכוכית קטנה לכף הרגל מכוס שנשברה(מזל שזה נכנס לי ולא לילדה) וכל החודשים האלה היא פשוט מסרבת לצאת. ניסיתי לחיות איתה בשלום ולאמץ אותה אך היא מציקה לי ברמות ואפילו כואבת היות ואני כל הזמן על הרגליים כי זאת העבודה שלי והתנועות שאני עושה אני בעיקר עומדת על הכריות של כף הרגל אז בכלל אני רואה כוכבים כל פעם. בקיצור אין ברירה להוציא את זה בתל השומר בניתוח. מפחדת פחד שאין דברים כאלה . אני מפחדת מזריקות ומקווה שאני לא יתעלף שם. יש לי בעיה רצינית עם הדברים האלה. מקווה שיעבור בשלום ואני אוכל לחזור למסלול . זה אומר עוד שבוע סביב לחץ, בינתיים הלוע סתום ואני ממש מקווה שגם הוא ישאר ככה ומה שחידש לי את כוחות השמירה שוב זה מדידת הג'ינסים. בכל.מקרה אני מאחלת לכולם יום מקסים מקסים.מקסים לפני הסערה שבדרך. לשמור על שפיות ושליטה יש עוד להגיע למטרה. אוהבת אתכם ...נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|