15/02/2012 06:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב סמויה, אני כבר שנים עושה ספינינג ומידי פעם שיש מרתון אני לא מפספסת ומתייצבת. עברו אתמול שעתיים של כייף ואדרנלין זרם בגוף כמו מיים. עכשיו נותר לחכות לשיעור ביום שישי. הסמויה כתב:
מקווה שעל כולכן עבר יום נפלא היה כיף לקרוא את הפוסט הזה ולראות את התמונות המהממות שהעלתן בלונה - אין עלייך ושאפתנית ...2 של ספינינג ??? אווו , את בטח בכושר מדהים מקנאה בכן...קנאה חיובית ערב טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש שתמיד תרגישי על גג העולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:04
 הסמויה Posts: 2467
|
מקווה שעל כולכן עבר יום נפלא היה כיף לקרוא את הפוסט הזה ולראות את התמונות המהממות שהעלתן בלונה - אין עלייך ושאפתנית ...2 של ספינינג ??? אווו , את בטח בכושר מדהים מקנאה בכן...קנאה חיובית ערב טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:03
 בלונדה.... Posts: 3603
|
קרולין כתב:
בלונדה יפה שלי, איזה אנרגיות מדהימות על הבוקר....כיף שאת איתנו, סוחפת כן את כולנו.... יום א ה ב ה שמח לך וכולםםםםםםםםםםםםםםםםם. אוהבת קרולין
תודה קרולין... זה הולך לשני הכיוונים. אתן סוחפות אותי ואני אתכן..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:02
|
dany כתב:
יום יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם לך דנילה... מקווה שעבר לך יום שפוי מלא שליטה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:02
|
רבקה כתב:
בלונדה מתוקה ראיתי אתמול בפלאפון של אקורדיון שתי תמונות של הדוגמנית- בלונדה המהממת- אך זה היה מאוד בקטן ובכל זאת היופי המקסים שלך תמיד רואים בכל מצב כל הכבוד לך על הכ  על ההתמדה, ההרקדה , האנרגיות החיוביות והמוטיבציה העלאית חיזקי ואימצי , הידד
תודה רבקוש... נשיקותתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:01
|
EFF כתב:
נו בטח בלונדה יקרה, מי כמוני יודעת כמה נפלא בהרקדה, ובטח כאשר יורדים במשקל ונראים טוב...

היה כיף כיף כיףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:01
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב בלונדה, איזה כייף לפתוח את הבוקר בכאלו אנרגיות טובות. אני הולכת היום בערב למרתון שעתיים ספינינג ואני ממתינה כבר בחוסר סבלנות שיהיה ערב. אני מאחלת לך המשך יום טוב ושתמיד תהיי מוקפת באהבה!! 
תודה שאפתנית... תהנייי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 19:55
 EFF Posts: 6417
|
נו בטח בלונדה יקרה, מי כמוני יודעת כמה נפלא בהרקדה, ובטח כאשר יורדים במשקל ונראים טוב...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 17:11
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה ראיתי אתמול בפלאפון של אקורדיון שתי תמונות של הדוגמנית- בלונדה המהממת- אך זה היה מאוד בקטן ובכל זאת היופי המקסים שלך תמיד רואים בכל מצב כל הכבוד לך על הכ על ההתמדה, ההרקדה , האנרגיות החיוביות והמוטיבציה העלאית חיזקי ואימצי , הידד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 09:52
 dany Posts: 19819
|
יום יום נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:49
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יפה שלי, איזה אנרגיות מדהימות על הבוקר....כיף שאת איתנו, סוחפת כן את כולנו.... יום א ה ב ה שמח לך וכולםםםםםםםםםםםםםםםםם. אוהבת קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, איזה כייף לפתוח את הבוקר בכאלו אנרגיות טובות. אני הולכת היום בערב למרתון שעתיים ספינינג ואני ממתינה כבר בחוסר סבלנות שיהיה ערב. אני מאחלת לך המשך יום טוב ושתמיד תהיי מוקפת באהבה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:42
|
בוקר טוב ויום אהבה שמח!!! אני כל כך עייפההה... חזרתי אתמול ב02:00 מההרקדה וההה לי כיף כיף כיף!! אתן לא מתארות לעצמכן איזה כיף זה קודם כל הלהתלבש לפני... כשאני מתלבשת גם אם זה להרקדה אני לא לובשת ג'ינס וטישרט אני משקיעה כדי להרגיש טוב ובדר"כ ההכנה של הבגדים היתה מראש כשבערך חצי מחולצות והמכנסיים בחוץ אבל אתמול כלוםםם בחירה ראשונה אחת ג'ינס +חולצה+נעלי ריקוד ..התלבשתי תוך חמש דקות בלי להחליף אלף פעם את הביגוד. הרגשה אלוהית!!! אח"כ איפור ויאלה לרקוד. רקדתי בלי הפסקה צמצמתי פערים של כמה חודשים שלא הייתי והמחמאות זרמו כמו נהר. חזרתי עייפה אך מרוצה ותנחשו מה גם לא אכלתי ארוחת ערב...כי לא היה זמן והשד לא נורא בכלל כי ללכת לרקוד על בטן מלאה זה לא לעיניין גם אם זו ביצה קשה ...לאכול אחרי ב02:00 בלילה זה כבר לא רלוונטי כי אין אפילו רעב עם אדרנלין שכזה ...וככה עף.לו עוד יום מלא מלא שליטה! אני מאחלת לכם בהזדמנות זאת יום אהבה שמח!!!!! שתמיד תקיפו עצמכם באנשים אוהבים ואהובים!!!! אוהבת אתכם מאוד!!!! נשיקות ויום טוב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|