16/02/2012 05:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
1103 כתב:
אקורדיאון כתב: 1103 כתב: אקורדיאון כתב: האהבה כמובן תמיד איתי יום יום שעה שעה לסובבי רק שוב לא ברור לי מה קרה לנו יש לנו חג אהבה טו באב פתאום התחלנו לחגוג וולנטיין די,אם זו סיבה למסיבה ,נו שיהיה. אנחנו נמשיך לאהוב ולתמוך ולפרגן בשיגרת חיינו. אקו יקירתי בעקבות הפוסט שכתבת הכנסתי פוסט המסביר מהו יום האהבה.זהו יום נוצרי לחלוטין שנקרא ולנטיין די, ע"ש קדוש נוצרי בשם ולנטין. כדברי השיר מה צריך סך הכל בן-אדם......... ואהבה אהבה כל הזמן ואהבה כל הזמן. זה מה שקורה אצלינו בפורום. נילי  נילוש מכיוון שאני יודעת מה מהות החג כתבתי,אנחנו חתנים על כל חגיגה שייכת או לא אז זו סיבה למסיבה ואיש לא מאמץ את החגיגות שלנו. לאהוב זה דבר נפלא יום יום ולחגוג אם כבר את טו באב הידוע. אנחנו קצת יוצאים מפרופורציה. אקו"לה יקירתי אני לגמרי מסכימה עם דברייך.לצערי הרבה מאוד אנשים לא יודעים מה מקור השם "ולנטיין די".אני שמחה שבארץ קוראים ליום הזה -"יום האהבה" אין טוב מאהבה בכל יום בכל זמן וכל סיבה טובה למסיבה. אני חושבת שפחות שמים דגש על חג האהבה בטו באב - זה שלנו ובלעדי לנו. יום נהדר נילי שוב מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 10:48
 1103 Posts: 5022
|
אקורדיאון כתב:
1103 כתב: אקורדיאון כתב: האהבה כמובן תמיד איתי יום יום שעה שעה לסובבי רק שוב לא ברור לי מה קרה לנו יש לנו חג אהבה טו באב פתאום התחלנו לחגוג וולנטיין די,אם זו סיבה למסיבה ,נו שיהיה. אנחנו נמשיך לאהוב ולתמוך ולפרגן בשיגרת חיינו. אקו יקירתי בעקבות הפוסט שכתבת הכנסתי פוסט המסביר מהו יום האהבה.זהו יום נוצרי לחלוטין שנקרא ולנטיין די, ע"ש קדוש נוצרי בשם ולנטין. כדברי השיר מה צריך סך הכל בן-אדם......... ואהבה אהבה כל הזמן ואהבה כל הזמן. זה מה שקורה אצלינו בפורום. נילי  נילוש מכיוון שאני יודעת מה מהות החג כתבתי,אנחנו חתנים על כל חגיגה שייכת או לא אז זו סיבה למסיבה ואיש לא מאמץ את החגיגות שלנו. לאהוב זה דבר נפלא יום יום ולחגוג אם כבר את טו באב הידוע. אנחנו קצת יוצאים מפרופורציה. אקו"לה יקירתי אני לגמרי מסכימה עם דברייך.לצערי הרבה מאוד אנשים לא יודעים מה מקור השם "ולנטיין די".אני שמחה שבארץ קוראים ליום הזה -"יום האהבה" אין טוב מאהבה בכל יום בכל זמן וכל סיבה טובה למסיבה. אני חושבת שפחות שמים דגש על חג האהבה בטו באב - זה שלנו ובלעדי לנו. יום נהדר נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 05:13
|
1103 כתב:
אקורדיאון כתב: האהבה כמובן תמיד איתי יום יום שעה שעה לסובבי רק שוב לא ברור לי מה קרה לנו יש לנו חג אהבה טו באב פתאום התחלנו לחגוג וולנטיין די,אם זו סיבה למסיבה ,נו שיהיה. אנחנו נמשיך לאהוב ולתמוך ולפרגן בשיגרת חיינו. אקו יקירתי בעקבות הפוסט שכתבת הכנסתי פוסט המסביר מהו יום האהבה.זהו יום נוצרי לחלוטין שנקרא ולנטיין די, ע"ש קדוש נוצרי בשם ולנטין. כדברי השיר מה צריך סך הכל בן-אדם......... ואהבה אהבה כל הזמן ואהבה כל הזמן. זה מה שקורה אצלינו בפורום. נילי  נילוש מכיוון שאני יודעת מה מהות החג כתבתי,אנחנו חתנים על כל חגיגה שייכת או לא אז זו סיבה למסיבה ואיש לא מאמץ את החגיגות שלנו. לאהוב זה דבר נפלא יום יום ולחגוג אם כבר את טו באב הידוע. אנחנו קצת יוצאים מפרופורציה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:05
 הסמויה Posts: 2467
|
איזה כיף זה להרגיש מאוהבת ואהובה ולהיות מוקפים באנשים אוהבים ונאהבים וכיף בפורום האוהב הזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 21:04
 בלונדה.... Posts: 3603
|
גם אנייי!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 19:18
 1103 Posts: 5022
|
אקורדיאון כתב:
האהבה כמובן תמיד איתי יום יום שעה שעה לסובבי רק שוב לא ברור לי מה קרה לנו יש לנו חג אהבה טו באב פתאום התחלנו לחגוג וולנטיין די,אם זו סיבה למסיבה ,נו שיהיה. אנחנו נמשיך לאהוב ולתמוך ולפרגן בשיגרת חיינו. אקו יקירתי בעקבות הפוסט שכתבת הכנסתי פוסט המסביר מהו יום האהבה.זהו יום נוצרי לחלוטין שנקרא ולנטיין די, ע"ש קדוש נוצרי בשם ולנטין. כדברי השיר מה צריך סך הכל בן-אדם......... ואהבה אהבה כל הזמן ואהבה כל הזמן. זה מה שקורה אצלינו בפורום. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
אמן ואמן על כולנו הסמויה כתב:
שיהיה לכולנו יום מלא באהבה , צחוק ושמחה מאחלת לכן רק דברים טובים ודברים שישמחו אתכן ו...הרבה הרבה בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:55
 הסמויה Posts: 2467
|
שיהיה לכולנו יום מלא באהבה , צחוק ושמחה מאחלת לכן רק דברים טובים ודברים שישמחו אתכן ו...הרבה הרבה בריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
לשמחתנו אנחנו אוהבים כל השנה אחרת איזה טעם היה לחיינו?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:53
 קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה, לאהוב זה כל הזמן ול השנה ות מ י ד. ובכל זאת, יום א ה ב ה שמח לך ולכולנו..... קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:02
|
האהבה כמובן תמיד איתי יום יום שעה שעה לסובבי רק שוב לא ברור לי מה קרה לנו יש לנו חג אהבה טו באב פתאום התחלנו לחגוג וולנטיין די,אם זו סיבה למסיבה ,נו שיהיה. אנחנו נמשיך לאהוב ולתמוך ולפרגן בשיגרת חיינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 05:18
 dany Posts: 19819
|
ובכלל כאן אהבה היא מילת המפתח
|
|
0