הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היי לכולם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/02/2012 09:11

המורה
המורה
מדהים!!!
איזה נחישות!
כל הכבוד על השלושים וחמישה בהצלחה בהמשך.
רינת
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2012 06:38

שאפתנית
שאפתנית
מובן בהחלט.
לאה לה כתב:
תודה על התייחסותכן אתן ממש נשמות טובות-לגבי יאללה מלחמה לא התכוונתי לכל האפקטים של מלחמה כי הדיאטה היא אורח חיים שלי פשוט לשים לב יותר לחטיפים לביסים כי הם המשמינות אותי הדבר הטוב בהרזיית 35קג זה הבריאות איכות החיים והשמחה-הדבר הרע ששקיות השומן לא נעלמו הן שם מחכות ומכווצות וכל אכילה קטנה ולא נכונה פותחת אותן ומשמינות אותי אז יאללה מלחמה בקטע של התנגדות לטעימות.....המשך יום טוב!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/02/2012 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
לאה לה כתב:
תודה על התייחסותכן אתן ממש נשמות טובות-לגבי יאללה מלחמה לא התכוונתי לכל האפקטים של מלחמה כי הדיאטה היא אורח חיים שלי פשוט לשים לב יותר לחטיפים לביסים כי הם המשמינות אותי הדבר הטוב בהרזיית 35קג זה הבריאות איכות החיים והשמחה-הדבר הרע ששקיות השומן לא נעלמו הן שם מחכות ומכווצות וכל אכילה קטנה ולא נכונה פותחת אותן ומשמינות אותי אז יאללה מלחמה בקטע של התנגדות לטעימות.....המשך יום טוב!!!!!!!!

בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2012 07:22

לאה לה
לאה לה
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2012 06:51

שאפתנית
שאפתנית
לאה לה ירידה מרשימה לכל הדעות - 35 קילו זה נפלא!!
ברכות על הירידות השבועיות ואת בהחלט מוזמנת לכתוב בפורום ולהגיב.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2012 06:42

קרולין
קרולין
לאה יקרה,
בראבו על ה- 35 קילו פחות,
על ההתמדה וההשקעה בתהליך.
שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך....
יום מקסיםםםם
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2012 06:14

אקורדיאון
אקורדיאון
יישר כח על הירידה בשבועיים האחרונים וזה המון לספר ולשתף.
כן זה קורה לכולנו,לאחר ירידה כל כך משמעותית אבל לכן אנחנו כאן וגם לצוף לזמן מה ולחזור
זה מצויין וללא ספק בזכות זה שאנחנו כאן.
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2012 06:09

דרך המלך
דרך המלך
לאהלה
נעלמת?כנסי... רוצים לשמוע ממך אלופה ירדת 35קילו אין עלייך
0 קישור קבוע (Permalink)
14/02/2012 05:04

dany
dany
כמובן שיש ימים שיש בהם יותר מה לכתוב וכאלו שאין מה ובכלל גם אין חשק, אך נכנסים לזה וזו גם סוג של התמכרות הרבה יותר נעימה וטובה מאשר ההתמכרות לאוכל.
ומוצאים כל יום משהו קטן לכתוב אותו.
לעבור על הפוסטים ולענות, להתעניין, לשתף, לדבר על דברים מעבר לדיאטה, כמובן רק אם את רוצה,
אני מוצאת בפורום הזה חברת נשים מקסימה שכייף לי להיות איתן למרות שזה וירטואלי לחלוטין.
אז מקווה שגם לך זה יקרה, כי זה כייף אמיתי.
ברכות לירידות, וכפי שמירי אמרה זו היא דרך חיים ,
בהצלחההההההההההההההההההה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 23:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
לאהלה יקרה יופי שנכנסת לשתף.....
כאחת שירדה 35 קילו ואת ממש מתמידה ומחוננת,
תביני שזה לא מלחמה זה אורח חיים, וזה טוב לנו....
לכן מכריזים, יאללה דיאטה באהבה ובהצלחה....
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 23:25

יולי
יולי
היי,
כל הכבוד על ההתמדה אכן הפלפל האדום עוזר מאוד
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 22:04

רעותה
רעותה
לאה לה ,
הסתכלתי היום באמצע הרצאה לראות איפה ישבת וליד מי.
כולנו איתך , אחרי שאכלנו ודגרנו עם המשקל .
אז מה אומרת? ברור שנצליח .
שבוע מקסים וקל.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 18:32

בלונדה....
בלונדה....
לאהלה יקרה
לא ידעתי שירדת כבר 35 קילו זה המון!!!
כל הכבוד לך!!!
גם אני אומרת שאת.צריכה להיכנס כל יום!! גם אם אין הרבה מה לרשום רק עדכני אותנו וזה יזרום...
אלופה את.תמשיכי עם הירידות הנפלאות...
המשך שבוע טוב...
וההצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 17:34

הסמויה
הסמויה
לאה לה
את נהדרת , מחוננת , אין דברים כאלה
לשמור על 35 ק"ג פחות ושוב להתחיל לרדת
את נפלאה
ובהחלט תתרמי בפורום בכל מה שתכתבי ותתייחסי
אנחנו זקוקות לך
בהצלחה בהמשך הדרך
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 17:33

1103
1103
לאה לה כתב:
מירי אומרת שאינני נכנסת לפורום ואני עונה לה שאין לי מה לכתוב אז חשבתי לעצמי במה אוכל לחדש לכם?ובכן ירדתי חצי קג השבוע אחרי קג ירידה בשבוע שעבר-כן נכון יש פה מגמתיות במסגרת אם מירי יכולה גם אני יכולה...וזה משמח כי אני תקופה ארוכה דוגרת במקום...טוב ירדתי כבר 35 קג אז נחתי לי קצת על זרי הדפנה...מקווה- בעצם מכריזה בזאת על מלחמה מחודשת בכפלי השומן!!!לוקחת ככלי נשק את הירקות 2 פירות קטניות בצהרים וןאת חברי הטוב הפלפל האדום!!!!וכמובן מ1700 הפסקת פחמימות!יאללא מ ל ח מ ה!!!!!!!!!

לאה"לה יקרה מאוד
שאפו ענק לקילו וחצי שירדת בשבועיים האחרונים.אמרת לי שאין לך מה לכתוב בפורום ומה עניתי לך?שאת יכולה לכתוב כל דבר כגון בוקר טוב וכו".
מתחילים בקטן וממשיכים לזרום.הפורום מושך ומאדגר וכפי שמירי אמרה לפפריקה,להכנס לפורום ולו רק בקטע של הנתינה.
מאחלת לך המשך שבוע מדהים במגמת ירידה
ניליApplause

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 17:16

דרך המלך
דרך המלך
לאה לה יקרה
תמיד מה יש לרשום... להגיב לפוסטים של אחרים.. לתת עצות לפרגן... לשתף... כמו שעשית עכשיו.. שיצפתשירדת חצי קילו זה מעולה!!!!!עוד חצי ועוד חצי ואת על המסלול....חחח
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 17:10

לאה לה
לאה לה
מירי אומרת שאינני נכנסת לפורום ואני עונה לה שאין לי מה לכתוב אז חשבתי לעצמי במה אוכל לחדש לכם?ובכן ירדתי חצי קג השבוע אחרי קג ירידה בשבוע שעבר-כן נכון יש פה מגמתיות במסגרת אם מירי יכולה גם אני יכולה...וזה משמח כי אני תקופה ארוכה דוגרת במקום...טוב ירדתי כבר 35 קג אז נחתי לי קצת על זרי הדפנה...מקווה- בעצם מכריזה בזאת על מלחמה מחודשת בכפלי השומן!!!לוקחת ככלי נשק את הירקות 2 פירות קטניות בצהרים וןאת חברי הטוב הפלפל האדום!!!!וכמובן מ1700 הפסקת פחמימות!יאללא מ ל ח מ ה!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!