הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בעיה במחזור

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/02/2012 13:45

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושי יקרה אנחנו לא עונים לשאלות כאלה בפורום.
הפורום מיועד לאשי מירי בלקין. אם את מעונינת בפרטים
תבקשי שאמא תתקשר אלי. 0505308185
בהצלחה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 13:17

קרנושי
קרנושי
שלום קוראים לי קרן ואני בת 14 וחצי..
לפני בערך חצי שנה התחלתי להיות מודעת למה שאני אוכלת ולהקפיד לאכול ארוחות מסודרות ובריאות.
כמו כן,התחלתי לעשות ספורט,אני גרה בקומה 10,אז לפני בערך חודש התחלתי לעלות במדרגות.אני עולה את ה10 קומות 10 פעמים,זה לוקח שעה.
הצלחתי לעשות זאת במשך חמישה ימים ואחר כך אני עושה את זה בערך פעמים בשבוע.
אבל יש לי בעיה,אני כבר לא קיבלתי מחזור הרבה זמן,4 חודשים.בהתחלה הבנתי שזה עקב הירידה במשקל ושזה יחזור(בעבר כשהייתי בכיתה ו אז גם רזיתי המחזור הפסיק לחודש וחזר)אבל הוא לא חוזרת ואני דואגת..
אני יודעת שאני אוכלת ממש טוב(כזה בבוקר דיסת קווקור או סולת,או דגני ברנפלקס,בבית ספר אני אוכלת שני פרוסת מקח מלא וגבינה לבנה פלוס אייזה שהוא פרי,בבית כשאני חוזרת אני אוכלת קינוא או בורגול או אורז עם אפונה וגז או שועית או אדשים או בטטות וכאלה ובערך 4 פעמים בשבוע עוף או בשר.לארוחת ערב אני אוכל סלט או מרק עם ביצה וגבינות ולפעמים טונה).הבעיה היא שאני שומרת לא לאכול הרבה ממתקים ואז נגיד שאני אוכלת כבר משהו מתוק או ממש משמין אני אוכלת בכמויות למרות שאני שבעה ממזמן.
אז ההרזיה שלי יכולה לפגוע במחזור באופן כזה?אני צריכה להיות לחוצה?תודה רבה!
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!