13/02/2012 13:17
 קרנושי Posts: 1
|
שלום קוראים לי קרן ואני בת 14 וחצי.. לפני בערך חצי שנה התחלתי להיות מודעת למה שאני אוכלת ולהקפיד לאכול ארוחות מסודרות ובריאות. כמו כן,התחלתי לעשות ספורט,אני גרה בקומה 10,אז לפני בערך חודש התחלתי לעלות במדרגות.אני עולה את ה10 קומות 10 פעמים,זה לוקח שעה. הצלחתי לעשות זאת במשך חמישה ימים ואחר כך אני עושה את זה בערך פעמים בשבוע. אבל יש לי בעיה,אני כבר לא קיבלתי מחזור הרבה זמן,4 חודשים.בהתחלה הבנתי שזה עקב הירידה במשקל ושזה יחזור(בעבר כשהייתי בכיתה ו אז גם רזיתי המחזור הפסיק לחודש וחזר)אבל הוא לא חוזרת ואני דואגת.. אני יודעת שאני אוכלת ממש טוב(כזה בבוקר דיסת קווקור או סולת,או דגני ברנפלקס,בבית ספר אני אוכלת שני פרוסת מקח מלא וגבינה לבנה פלוס אייזה שהוא פרי,בבית כשאני חוזרת אני אוכלת קינוא או בורגול או אורז עם אפונה וגז או שועית או אדשים או בטטות וכאלה ובערך 4 פעמים בשבוע עוף או בשר.לארוחת ערב אני אוכל סלט או מרק עם ביצה וגבינות ולפעמים טונה).הבעיה היא שאני שומרת לא לאכול הרבה ממתקים ואז נגיד שאני אוכלת כבר משהו מתוק או ממש משמין אני אוכלת בכמויות למרות שאני שבעה ממזמן. אז ההרזיה שלי יכולה לפגוע במחזור באופן כזה?אני צריכה להיות לחוצה?תודה רבה!
|