13/02/2012 15:31
 דרך המלך Posts: 5707
|
תודה סמויה יקרה, לא קלה היא לא קלה דרכנו.... אכלתי בלעתי שילמתי אין תרופות קסם.... ואין את מי להאשים מלבד את עצמי.. הסמויה כתב:
סיגל יקרה עברת שבוע לא פשוט ואני בטוחה שהשבוע כבר תשמרי ותתחילי להחזיר חובות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:31
|
תודה טל... איזה כייף לכתוב למישהו שכבר ראינו לא?! יום נפלא tal_f כתב:
סיגל... כמו שאמרת ... החזר חובות המיר וחד ! בטוח שאם ישר תכנסי לתלם מה שעלה ירד..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:30
|
תודה שאפתנית מייחלת לכך מאוד.. וכמו שמירי אמרה היום בהרצאה אם אין אני לי מי לי... רק אני אוכל לעזור לעצמי ויפה שעה אחת קודם... שאפתנית כתב:
סיגלי מה שעולה מהר יורד מהר ולכן אני בטוחה ששבוע הבא תגיע ירידה גדולה. המשך הצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:29
|
יולי יקרה תודה רבה על המחמאות... כן שיער פזור יפה לי אבל אין לי סבלנות להנדס אותו כל בוקר כי הידיים די כואבות לי ואני זקוקה להן בסידור השיער.... שיהיה שבוע נפלא ובלי קשקשת יולי כתב:
היי סיגל, קורה, אבל קודם כל תרגישי טוב ותהיי בריאה, שמעתי את הצרידות בקולך..חוצמיזה עשית משהו מאוד יפה בשיער מין צבע וגוונים שמאוד הולמים אותך וגם שיער פזור נראה עלייך מעולה, בקיצור, יפה לך פזור. לגבי העלייה- קורה ותזכרי מה שעולה מהר יורד מהר רק בלי לחץ. חיזרי לשיטה של בלי פחמימות מחמש, חיזרי לתפוח ולקווקר, אל תשכחי לשתות מים ותה צמחים וזה כבר יירד לבד. יום מקסים ורפואה שלמה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:28
|
תודה נילי יקרה... מקווה מאוד להתאפס על עצמי אחרת קילו ועוד קילו זה עשרות קילוגרמים לא?! כל הכבוד לך על הירידה רשמתי לך בפוסט שלך.. יום נפלא סיגל 1103 כתב:
דרך המלך כתב: זה מה שקורה למי שלא שומר -עליתי 2קילו!!!שבוע הבא חייבת להחזיר חובות בגדול.... מירי תודה רבה על המחמאות גרמת לי להסמיק.. בלונדה ורעות נילי אתן אלופות כייף לראות אתכן מאחלת שבוע מבורך לכולם נשיקות סיגל סיגל יקירתי שמחתי לפגושך היום רק חבל שכמעת אינך יכולה לדבר. תודה על המחמאה.את שני הקילוגרמים שעלית אני בטוחה שתשילי מעליך בהקדם. העיקר הבריאות באהבה  נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:11
 1103 Posts: 5022
|
דרך המלך כתב:
זה מה שקורה למי שלא שומר -עליתי 2קילו!!!שבוע הבא חייבת להחזיר חובות בגדול.... מירי תודה רבה על המחמאות גרמת לי להסמיק.. בלונדה ורעות נילי אתן אלופות כייף לראות אתכן מאחלת שבוע מבורך לכולם נשיקות סיגל סיגל יקירתי שמחתי לפגושך היום רק חבל שכמעת אינך יכולה לדבר. תודה על המחמאה.את שני הקילוגרמים שעלית אני בטוחה שתשילי מעליך בהקדם. העיקר הבריאות באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 14:16
 יולי Posts: 754
|
היי סיגל, קורה, אבל קודם כל תרגישי טוב ותהיי בריאה, שמעתי את הצרידות בקולך..חוצמיזה עשית משהו מאוד יפה בשיער מין צבע וגוונים שמאוד הולמים אותך וגם שיער פזור נראה עלייך מעולה, בקיצור, יפה לך פזור. לגבי העלייה- קורה ותזכרי מה שעולה מהר יורד מהר רק בלי לחץ. חיזרי לשיטה של בלי פחמימות מחמש, חיזרי לתפוח ולקווקר, אל תשכחי לשתות מים ותה צמחים וזה כבר יירד לבד. יום מקסים ורפואה שלמה, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 14:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיגלי מה שעולה מהר יורד מהר ולכן אני בטוחה ששבוע הבא תגיע ירידה גדולה. המשך הצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 12:53
 tal_f Posts: 900
|
סיגל... כמו שאמרת ... החזר חובות המיר וחד ! בטוח שאם ישר תכנסי לתלם מה שעלה ירד..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 12:24
 הסמויה Posts: 2467
|
סיגל יקרה עברת שבוע לא פשוט ואני בטוחה שהשבוע כבר תשמרי ותתחילי להחזיר חובות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 12:22
|
זה מה שקורה למי שלא שומר -עליתי 2קילו!!!שבוע הבא חייבת להחזיר חובות בגדול.... מירי תודה רבה על המחמאות גרמת לי להסמיק.. בלונדה ורעות נילי אתן אלופות כייף לראות אתכן מאחלת שבוע מבורך לכולם נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|