|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/02/2012 17:47
 הסמויה Posts: 2467
|
ואוווווווווו בלונדה איזה שיתוף את פשוט מדהימה כיף לך, אני בטוחה שיצאו תמונות הורסות ולגבי האוכל , חבל שלא יצאת מהבית מצויידת כי זה לא חוכמה לא לאכול כל היום בהצלחה בהמשך היום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 17:45
 דרך המלך Posts: 5707
|
אלופה!!!!שמחה שנהינת והיה לך כייף אל תשכחי להראות תמונות..... כל הכבוד על השמירה באוכל!!!!! נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 17:40
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טוב אז אחר הצהריים טובים לכולם. וואי יום מלא ריגושים וחששות אך חוויה מהממת. אני כותבת מלכה בפעם השנייה כי הפעם הראשונה היתה ביום החתונה. אז ככה הגעתי בשעה 09:30 לסטודיו ביפו וזה נראה ממש כמו אצל גיא פינס שיש כתבות מאחורי הקלעים של צילומים. דירה ישנה,מלאה מצלמות,פנסים ,חברה צעירים ו...עוגות,קרואסונים..... התחילו איתי עם השיער עשו לי תסרוקת מן מריל מונרו ,שמו לי תוספות וכל השיער גלי הצידה ומן גל בפוני,איפור מהמםם עם אודם אדום ולבוש מ ה מ םםםםםם. הלבישו אותי במחוך לבן כמו של כלה אבל לא,עם חצאית שחורה נופלת(מן כפלים כזאת) ארוכה ונשפכת עד למטה והיא גם די גבוה עד הפופיק ועל זה חגורה שחורה עבה ומן פפיון מאחורה גדול בקיצור מהמם. ואז לידי שתי בנות שדופות אפילו לא מידה 34 רזות ,רזות ,רזות -הרגשתי די לא נוח . אבל אמרתי לעצמי כל הזמן אם לא היו רוצים לא היית כאן. עליתי לסט כשהרקע שחור מהמםםם הרגשתי מיליון דולר. גיליתי שצד ימין שלי הוא הצד שמצטלם יותר טוב(בעולם הצלמים) ואז פשוט הצלם התחיל לכוון אותי. זרמתי איתו והרגשתי מהממת... אחרי זה החלפתי לבוש הרימו לי את השיער הצידה,קצת שינוי באיפור ואז....צילומים. בקיצור תוך כדי רואים הלייב את הצילומים עולים למחשב התמונות יצאו יפות -זה מה שאמרו מסביב,לי יש קצת בעיה לתת חוות דעת על עצמי כי אני קשה מאוד עם עצמי,אמרתי למאפרת שהיא גם בחרה אותי שאני מרגישה כאילו יצאתי שמנה בתמונות והיא ענתה"תפסיקי לבלבל את המוח!" אז סתמתי והלכתי להחליף בגדים ולהוריד את האיפור. כשחזרתי כולם יצאו להפסקת צהריים ובתפריט:פיצות!!!! נעלתי נעליים אמרתי יפה תודה ושאני לא יכולה לשבת לאכול כי אני ממהרת לעבודה . לסיכום:היה כיף וחוויה . מבחינת האוכל לא הכנסתי כלום לפה היום עד עכשיו אני הייתי עם שני נס קפה,עכשיו אכלתי פלפל אדום עם קוטג'. מאחלת לכם המשך ערב נפלאאא ומלא שליטה נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|