14/02/2012 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
יולי ברכות על חצי הקילו שירד!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:48
 קרולין Posts: 6651
|
בלונד יקרה את באמת מ ל כ ה! שמחה ומאושרת בשבילך. תהני מכל רגע , זאת חוויה נהדרת ומי יודע לאן זה יוביל....השמיים הם רק ההתחלה....שיהיה לך הכי טוב שיש בעולם.זה מגיע לך! נשיקות וכל אהבתי. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי יישר כח איזו ירידה. בהצלחההההה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:05
|
בלונדוש יקירה את פשוט מדהימה , פיצחי בקריירה שנייה. הראתי אתמול לרבקוש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:05
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני צודקת בהחלט... תרשמי ישר את הבשורה שירדת זה הכי כייף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 05:17
 dany Posts: 19819
|
יולי כבוד על הירידה, ולמה את מכניסה את זה עמוק בתוך הפוסט תתחילי עם הידיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגיע לך מחמאות.
יולי כתב:
היי בלונדה, אני בשוק לגבי השדופה שבדיאטה לי זה נשמע כמו הפרעת אכילה....לא זה שהיא סרבה לקרואסון זה ממילא לא בריא אבל למה שדופה בכלל צריכה דיאטה? בכל מקרה אני חושבת שלהיות שדופה זה לא מחמיא לאף אחת וגם לא נראה יפה בכלל. חבל שתעשיית האופנה מעודדת במרכאות נשים למידות בלתי אפשריות כמו 32 או 34 שזה בכלל מידות של ילדות ולא של נשים בוגרות. בעיניי 38 קודם כל זה ממש מידה חתיכית, ו40-42 זה עדיין לא מידות גדולות למרות שבחלק מחנויות הבגדים (הקטנים במיוחד) יהיה קשה למצוא 42 בתואנה שזה מידה גדולה...רוב הנשים הממוצעות , אפילו קצת מלאות בכלל בטווח המידות של 40-42 ו- 40 לחלק מהנשים היותר רחבות במבנה זה גם אפילו לא מידה גדולה. אישית, אני במידה 42 במכנס ויודעת שאני שמנמודה אבל יש לי עודף משקל לא היסטרי, אני ירדתי היום עוד חצי. כלומר שכבר ירדתי 2.5 קילו רק בגלל ארוחת הבוקר עם התפוח...אני צריכה לרדת עוד 7-7.5 קילו, זה עודף משקל אבל לא ענק..ועם ארוחת הבוקר שלנו עם התפוח אני ארד את זה ממש בכיף. פשוט קיבלתי מרץ לעשייה כזה מאז שככה התחלתי לראות תוצאות ולהאמין בעצמי שוב. איזה כיף שיש לנו את החוג הזה ממש איכות חיים. אגב, מחכים לי גם בבית כמה מכנסיים יפות במידה 40 שרק מחכים שאוריד 7.5 קילו כדי ללבוש אותם שוב...וגם אני מחכה להם, היום הזה יגיע מתישהו..  ואת בלונדה כמובן נותנת השראה שהכל אפשרי נ.ב בלונדה, אני מזמינה אותך לשלוח לי חברות בפייסבוק גם שמי YAEL FELDMAN ZENO בפייסבוק. חוצמיזה אשמח לראות גם את התמונות נשמע ממש נחמד. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 21:35
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מלכה זה לא מילה!!! איזו מדהימה את!!! את ההוכחה החיה לכולן כאן שאין כמו כוח רצון.. שאין דבר כזה "לא יכולה" יש רק "לא רוצה". אני ממש גאה בך, מתרגשת ונפעמת בשבילך.. מתה לראות את התמונות המדהימות שלך.. נשמע מאוד חווייתי.. מסוג הדברים שעושים לך שינוי וגורמים לך לראות את עצמך באור שונה לחלוטין ועוזרים לשמר את המקום הטוב הזה בדיאטה ובשינוי באורח החיים ובהרגלי האכילה.
את באמת מלכה יקירתי.. ואני מעריצה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:07
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה.... כתב:
תודה בנות!! היה לי באמת כיף וזרמתי, לשאלתך יולי בבוקר כשהיה את העוגות והקרואסונים ובדיוק אני ישבתי בסידור שיער אז המפיקה ככה עברה אחת אחת ושאלה מה להביא לה מהנישנושים ותנחשו מה השדופה אמרה??? אני בדיאטה!!! נו באמת???? אני והספרית פשוט הסתכלנו אחת על השניה כדי להבין מאיפה הבחורה הזאת נחתה!!! כאילו זה משהו שקשה לי להעריך תגידי לא תודה אני מעדיפה לא לאכול את כל הבצקים והשומנים האלה , אבל להגיד שאת בדיאטה?? נראה לי פתטי. לעיניננו.... היה מדהים שלחו לי כמה תמונות לפלאפון אתמול בערב ...
אחשוב כל דרך להראות לכם או ברגע שאני אעלה אותם לפייס אעדכן אתכן... נשיקותתתת edited by בלונדה.... on 2/13/2012 בלונדה כל אחד היום משתמש במילה דיאטה למרות שאינם מבינים דבר וחצי דבר בנושא. מירי את יכולה להוסיף אותי כחברה בפייסבוק הייתי מאוד רוצה לראות את התמונות יש אפשרות שאני אוסיף אותך אך תני לי את שמך כפי שמופיע בפייסבוק. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 15:04
|
יולי כתב:
היי בלונדה, אני בשוק לגבי השדופה שבדיאטה לי זה נשמע כמו הפרעת אכילה....לא זה שהיא סרבה לקרואסון זה ממילא לא בריא אבל למה שדופה בכלל צריכה דיאטה? בכל מקרה אני חושבת שלהיות שדופה זה לא מחמיא לאף אחת וגם לא נראה יפה בכלל. חבל שתעשיית האופנה מעודדת במרכאות נשים למידות בלתי אפשריות כמו 32 או 34 שזה בכלל מידות של ילדות ולא של נשים בוגרות. בעיניי 38 קודם כל זה ממש מידה חתיכית, ו40-42 זה עדיין לא מידות גדולות למרות שבחלק מחנויות הבגדים (הקטנים במיוחד) יהיה קשה למצוא 42 בתואנה שזה מידה גדולה...רוב הנשים הממוצעות , אפילו קצת מלאות בכלל בטווח המידות של 40-42 ו- 40 לחלק מהנשים היותר רחבות במבנה זה גם אפילו לא מידה גדולה. אישית, אני במידה 42 במכנס ויודעת שאני שמנמודה אבל יש לי עודף משקל לא היסטרי, אני ירדתי היום עוד חצי. כלומר שכבר ירדתי 2.5 קילו רק בגלל ארוחת הבוקר עם התפוח...אני צריכה לרדת עוד 7-7.5 קילו, זה עודף משקל אבל לא ענק..ועם ארוחת הבוקר שלנו עם התפוח אני ארד את זה ממש בכיף. פשוט קיבלתי מרץ לעשייה כזה מאז שככה התחלתי לראות תוצאות ולהאמין בעצמי שוב. איזה כיף שיש לנו את החוג הזה ממש איכות חיים. אגב, מחכים לי גם בבית כמה מכנסיים יפות במידה 40 שרק מחכים שאוריד 7.5 קילו כדי ללבוש אותם שוב...וגם אני מחכה להם, היום הזה יגיע מתישהו..  ואת בלונדה כמובן נותנת השראה שהכל אפשרי נ.ב בלונדה, אני מזמינה אותך לשלוח לי חברות בפייסבוק גם שמי YAEL FELDMAN ZENO בפייסבוק. חוצמיזה אשמח לראות גם את התמונות נשמע ממש נחמד. יום קסום, יולי יולי חמודה ברכות על חצי פחות את מוזמנת לבקש ממני חברות בפייסבוק vanili43@walla .comלפי כתובתי או לפי שמי נילי וסרהולץ נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 14:31
 יולי Posts: 754
|
היי בלונדה, אני בשוק לגבי השדופה שבדיאטה לי זה נשמע כמו הפרעת אכילה....לא זה שהיא סרבה לקרואסון זה ממילא לא בריא אבל למה שדופה בכלל צריכה דיאטה? בכל מקרה אני חושבת שלהיות שדופה זה לא מחמיא לאף אחת וגם לא נראה יפה בכלל. חבל שתעשיית האופנה מעודדת במרכאות נשים למידות בלתי אפשריות כמו 32 או 34 שזה בכלל מידות של ילדות ולא של נשים בוגרות. בעיניי 38 קודם כל זה ממש מידה חתיכית, ו40-42 זה עדיין לא מידות גדולות למרות שבחלק מחנויות הבגדים (הקטנים במיוחד) יהיה קשה למצוא 42 בתואנה שזה מידה גדולה...רוב הנשים הממוצעות , אפילו קצת מלאות בכלל בטווח המידות של 40-42 ו- 40 לחלק מהנשים היותר רחבות במבנה זה גם אפילו לא מידה גדולה. אישית, אני במידה 42 במכנס ויודעת שאני שמנמודה אבל יש לי עודף משקל לא היסטרי, אני ירדתי היום עוד חצי. כלומר שכבר ירדתי 2.5 קילו רק בגלל ארוחת הבוקר עם התפוח...אני צריכה לרדת עוד 7-7.5 קילו, זה עודף משקל אבל לא ענק..ועם ארוחת הבוקר שלנו עם התפוח אני ארד את זה ממש בכיף. פשוט קיבלתי מרץ לעשייה כזה מאז שככה התחלתי לראות תוצאות ולהאמין בעצמי שוב. איזה כיף שיש לנו את החוג הזה ממש איכות חיים. אגב, מחכים לי גם בבית כמה מכנסיים יפות במידה 40 שרק מחכים שאוריד 7.5 קילו כדי ללבוש אותם שוב...וגם אני מחכה להם, היום הזה יגיע מתישהו.. ואת בלונדה כמובן נותנת השראה שהכל אפשרי נ.ב בלונדה, אני מזמינה אותך לשלוח לי חברות בפייסבוק גם שמי YAEL FELDMAN ZENO בפייסבוק. חוצמיזה אשמח לראות גם את התמונות נשמע ממש נחמד. יום קסום, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 12:54
 tal_f Posts: 900
|
איזה כיף... זה משהו שרציתי לעשות לעצמי כמתנה ... נשמע ממש מדהים ומיוחד בטוחה שנהנת ושיצאת מדהים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 11:39
|
בלונדה חמודה אנחנו לא חברות בפייס אז בבקשה תבקשי ממני חברות Daniella Maoz
בלונדה.... כתב:
תודה בנות!! היה לי באמת כיף וזרמתי, לשאלתך יולי בבוקר כשהיה את העוגות והקרואסונים ובדיוק אני ישבתי בסידור שיער אז המפיקה ככה עברה אחת אחת ושאלה מה להביא לה מהנישנושים ותנחשו מה השדופה אמרה??? אני בדיאטה!!! נו באמת???? אני והספרית פשוט הסתכלנו אחת על השניה כדי להבין מאיפה הבחורה הזאת נחתה!!! כאילו זה משהו שקשה לי להעריך תגידי לא תודה אני מעדיפה לא לאכול את כל הבצקים והשומנים האלה , אבל להגיד שאת בדיאטה?? נראה לי פתטי. לעיניננו.... היה מדהים שלחו לי כמה תמונות לפלאפון אתמול בערב ... אחשוב כל דרך להראות לכם או ברגע שאני אעלה אותם לפייס אעדכן אתכן... נשיקותתתת edited by בלונדה.... on 2/13/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 06:50
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה בנות!! היה לי באמת כיף וזרמתי, לשאלתך יולי בבוקר כשהיה את העוגות והקרואסונים ובדיוק אני ישבתי בסידור שיער אז המפיקה ככה עברה אחת אחת ושאלה מה להביא לה מהנישנושים ותנחשו מה השדופה אמרה??? אני בדיאטה!!! נו באמת???? אני והספרית פשוט הסתכלנו אחת על השניה כדי להבין מאיפה הבחורה הזאת נחתה!!! כאילו זה משהו שקשה לי להעריך תגידי לא תודה אני מעדיפה לא לאכול את כל הבצקים והשומנים האלה , אבל להגיד שאת בדיאטה?? נראה לי פתטי. לעיניננו.... היה מדהים שלחו לי כמה תמונות לפלאפון אתמול בערב ... אחשוב כל דרך להראות לכם או ברגע שאני אעלה אותם לפייס אעדכן אתכן... נשיקותתתת edited by בלונדה.... on 2/13/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
איזו חוויה מעצימה לתהליך שאנו עוברות. אני בטוחה שנהנית ואני מרגישה את זה מהפוסט שלך. שמחה בשמחתך ואם יהיה אפשר לראות תמונות אשמח מאוד. שיהיה לך יום מקסים והמשך הצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 05:29
|
ממש התרגשתי לקרוא את הפוסט, איזה יופי, אני בטוחה שיצאת מליון דולר בתמונות. ושגם את כזאת במציאות. טוב שלא התביישת והלכת ומימשת את האפשרות הזו. מקווה שתוכלי להעביר לנו תמונות באיזו דרך. סקרנית לראות. והכי הכי מלכה שסיימת והלכת ולא התפתית לשטויות. פשוט נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 04:54
|
איזו התרגשות את באמת מלכה ונהפוך הוא ,מה את רואה בשדופות??. את ממש מליון דולר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 00:10
 EFF Posts: 6417
|
איזה יופי..יש לנו כוכבת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 22:48
 יולי Posts: 754
|
בלונדה, נשמע ממש חוויה, אני שמחה בשבילך שהגעת ונהנית. שיהיו תמונות..תראי לנו בחוג..אני, סקרנית במיוחד בגלל האיפור כי פעם (שהשתחררתי מהצבא) בעוונותיי למדתי איפור מקצועי למרות שלא עשיתי עם זה כלום ...זה בגדר תחביב כזה, אני לפעמים מתאפרת קצת יותר בעיניים (ואז הן אדומות...הסנדלר הולך יחף..) בסגנונות שונים...לפי מה שמתחשק. כמובן, כל הסטיילינג והבגדים גם מעניין...אני שמחה גם שיצאת ולא נשארת לפיצות.ואני תוהה לעצמי האם הדוגמניות השדופות כמו אילו שראית אוכלות קרואסונים ופיצות? הכצעקתה? ואם כן...איך הן שדופות? מוזר ביותר....טוב, לא חשוב, הפיצות לא בבית ספרינו ואוכל אמיתי הרבה יותר טעים ושווה מבצקים משומנים ולא בריאים, שלא מרגיעים ומשביעין אלא חבר מביא חבר. שמחתי לקרוא שנהנית...ואני בטוחה שיצאת נהדר בתמונות. חוצמיזה אני חושבת שאישה שדופה (כמו הדוגמניות שתיארת) זה ממש לא מחמיא...אבל זו דעתי, ולא בגלל שאני שמנמודה אלא בגלל שזה נראה נערי ולא נשי. לילה טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 19:59
 נינוש Posts: 1442
|
כל הכבוד בלונדה כולנו גאים בך ומשתתפים בחויה רק דבר אחד, תכניסי תמונה למשבצת המתאימה כדי שכולם ידעו על איזה יפיפיה מדובר....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 18:48
|
בלונדה אולי הגיע הזמן לעשות הסבה מקצועית לדוגמנית צילום? חחחח איזה כייף .היה לך היום יום מטריף וחוויה יוצאת דופן שלא כל יום מזדמנת. אולי יפלו לידיך עוד הזדמנויות בעתיד על סמך הצילומים שצולמו היום. אגב ישנה מגמה היום להעלות את מראה הדוגמניות ממראה שדוף למראה בריא יותר, כך שגם לבחורות פחות רזות יש סיכוי להצליח, לדוגמא נועה תשבי היא די בחורה מלאה אך מאוד סקסית. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|