הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך הרבה לספר...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/02/2012 05:06

dany
dany
אוי הביס הראשון כמה נזקים הוא מביא.....................upset

אקורדיאון כתב:
רבקה כתב:
רינתי כל הכבוד על החזרה מיד לתלם
וזה סוד ההצלחה
לפעמים אכילת פחמימות כמו שתיארת לא נעצרת
ונסחפת הלאה ללא גבולות
וגדולתינו היא בכוחה של המסגרת הנפלאה שבה אנו נמצאים
שיהיה לך שבוע קל בשליטה

אכן,הן תמיד בתמימות של ביס גורמות לאבד שליטה אז עדיף ללא הביס הראשון.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/02/2012 05:04

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
וזה סוד ההצלחה
ונסחפת הלאה ללא גבולות
שיהיה לך שבוע קל בשליטה

אכן,הן תמיד בתמימות של ביס גורמות לאבד שליטה אז עדיף ללא הביס הראשון.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 14:47

רבקה
רבקה
וזה סוד ההצלחה
ונסחפת הלאה ללא גבולות
שיהיה לך שבוע קל בשליטה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 10:39

רייצ'ל
רייצ'ל
רינת יקרה,
יש עליות ויש ירידות בתהליך ההרזיה
יום ראשון היום שבוע חדש התארגנת עם אוכל בקופסאות-כל הכבוד
זיכרי מה שעולה מהר יורד מהר
חזרה לשיגרה
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 10:39

רעותה
רעותה
הי רינת ,
שבוע חדש הצחלה חדשה.
זה תמיד נופל על הפחמימות .
כולנו חוזרים לשביל המוטב.
שבוע מקסים.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 09:22

יולי
יולי
הי רינת,
אני מקווה שהבולמוס עבר חלף לו. אני מבינה שהתארגנת עם פשטידת קישואים ומרק ברוקולי כך שאת נשמעת מוכנה להתמודד חזרה עם האתגר של כולנו.
וכמובן לחזור לשיטה ובלי פחמימות מחמש. אני ממליצה גם על כוס תה צמחים או נענע כי זה תמיד מרגיע.
ותזכרי. מה שהיה - היה ועכשיו הזמן לחזור לשיגרה. תתחדשי על הבגדים החדשים. הבנתי שירדת יפה אז חבל לקלקל. בפעם הבאה שהשכנה רוצה רק להביא לך קוסקוס אולי כדאי
שתדברי איתה (מראש) אם אתן חברות טובות ותגידי לה שאת עכשיו מאוד שומרת ואם אפשר לא להביא לך מעדנים הבייתה כי זה קצת מחבל לך במאמצים שלך לרזות. כמובן, תהיי אסרטיבית , ובלי לפגוע. פשוט להסביר ברוח טובה...כדי שלא תיפלי שוב על הפחמימות. אולי עדיף לפני שהיא תביא לך. פשוט לתפוס אותה לשיחה קטנה ככה על הדרך אגב, ולהודות לה על הקוסקוס הטעים אבל...שאת כרגע מאוד שומרת וזה קצת מוציא אותך מהשיגרה של הדיאטה. אם היא חברה טובה , השכנה, אני בטוחה שהיא תבין ולא תיעלב...ולביית- תבשלי אוכל קצת אחר, כזה שגם את יכולה לאכול. תפו"א , אורז בסמטי,תירס או אפונה.. לא פסטה ולא קוסקוס. כי אחרת זה יוכל לשאוב אותך למעגל הפחמימות. אני פשוט כותבת מהנסיון שלי. אם אני מבשלת לבעלי משהו שאני לא אמורה לאכול זה סתם מפתה אותי ואני בסוף אוכלת. לכן, אני מבשלת קודם כל, מה שמתאים לי לאכול ואז גם מה שבעלי אוהב, רק לא מה שאותי מפתה וככה כולם שמחים ומרוצים (כמעט, אבל, אני חושבת שאין מחיר להרזייה, ושלאט לאט כדאי להכניס הרגלי אכילה בריאים גם בדלת האחורית לבני הבית, למרות שזה לא קל אבל אם עושים זאת בעדינות באסרטיביות ובנחישות אז גם בני הבית מתרגלים, ככה, כל פעם שינוי בריאותי קטן, ולא הכל בבת אחת). זהו, האמת זוהי הנוסחה להצלחה לדעתי, את יכולה לעשות זאת, את מרזה מאוד יפה לפי מה שכתבת את גם מצליחה לשמור יפה, אז תמשיכי בשיגרה לפי השיטה של בלי פחמימות מחמש והכל יסתדר.
יום טוב,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 08:45

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב, את מתחילה שבוע חדש וקראתי שהתארגנת עם האוכל אז לא צפויה נפילה.
לעיתים קורא לנו שאנחנו "מזריקות" לגופנו מנת פחמימות שכנראה היתה חסרה לו כי היינו ילדות טובות וזה בסדר, זה נגמר ועבר ועכשיו שבוע חדש.
תהני מהבגדים החדשים שקנית וכמובן מהמחמאות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 08:45

בלונדה....
בלונדה....
רינת טוב שחזרת לעצמך!!!
בטוחה שתצליחי..
שבוע טוב והמון הצלחה...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 08:33

קרולין
קרולין
רינת יקרה,
פחמימות זאת האהבה של כולנו...ואיך מירי שלנו אומרת: "אני לא מכירה בולמוס של חסה"..wink...
שיהיה לך שבוע מוצלח ובשליטה...הכי חשוב זה להמשיך ה ל א ה ולחזור למסלול ולשיטה.
ב ה צ ל ח ה רבה.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 04:52

אקורדיאון
אקורדיאון
שבוע חדש אנרגיות מחודשות ,אין מנוס זה חלק בלתי נפרד מהתהליך ושוב מזל גדול שאנחנו כאן כדי לחזור לשפיות ולשיגרה.
בהצלחה השבוע.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/02/2012 03:43

dany
dany
שבוע נפלא יקירה...........מילאת את מיכסת הפחמימות החודשית..........חחחחחחחחחחחחח זהו לחזור לתלם!!!!!!!!!! הרי את לא רוצה להפסיד את המחמאות.............נכון?????????????
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
11/02/2012 23:07

EFF
EFF
אחרי עומס של פחמימות, הקיבה בטח "מתחננת" להפוגה - אז זהו יש למלא את בקשתה..wink.שבוע נפלא ושליטה נעימה..
0 קישור קבוע (Permalink)
11/02/2012 22:41

miribelkin
miribelkin
Administrator
שבוע מדהים לך יקרה ותודה שאת כנה ומשתפת.....
פחמימות, הם עקב אכילס שלנו......זהירות. בלעת שילמת...
לעומת זאת כל מה שעולה מהר יורד מהר....
להתראות אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/02/2012 22:25

המורה
המורה
פחמימה הביאה פחמימה - ביום שישי השכנה הציעה לי קוסקוס , חשבתי שאוכל רק את הירקות אך מהר מאד התחסלה לה צלחת פחמימה שפוצצה אותי לגמרי. אח"כ הכנתי לילדים ספגטי וגם שם אכלתי כף אחר כף ועוד ישר מהסיר !! איזה חוצפה!!! אפיתי עוגה וייישרתי אותה מהצדדים.... בקיצור הלכתי לישון כמו בלו הדוב . היום תודה לאל, עבר מצויין , רוב היום הייתי לבדי הילדים נסעו עם בעלי לסינמטה סיטי וזה אפשר לי להרהר ולחשוב מה אני רוצה?
טוב אז אפיתי הערב פשטידת קישואים, הכנתי מרק ברוקולי והכל כבר מוכן בקופסאות ליומיים. החלטתי השבוע קצת יותר להיצמד. נכון עבר עליי שבוע מטורף של שיכרון חושים המחמאות לא מפסיקות לזרום, קניתי לעצמי בגדים חדשים ועוד חזרתי לקנות בחנות מעצבים. הסתפרתי , משהו חדש מרענן שמהווה עבורי סמל לשינוי. אמנם ירדתי בשבועות האחרונים כל שבוע חצי ק"ג , מכמובן שאני מרוצה , אבל בכל זאת מעדיפה להיות יותר כאן. בכל המובנים.
אני כותבת וברקע השיר של אדל " מישהו כמוך" הפסנתר שם ממיס אותי. בקיצור לא רוצה לצאת בהצהרות, אבל מקווה להיות כאן יותר. הוספנו עוד מחשב לבית אז גם יהיה יותר קל עכשיו.
מאחלת לכל חברותיי שבוע קסום.
רינת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל כך הרבה לספר...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!