12/02/2012 15:32
 רבקה Posts: 8411
|
מיכל יקירה אין ספק שחיבוק חם מכל הלב ממירי שלנו עוזר מאוד לתהליך ומאחלת לך ולבתך הצלחה ונשמח להכירכן במפגש הבא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 05:00
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן עם גישה כזו ההצלחה מובטחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 20:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכיק מדהימה וחתיכה נהניתי מאד מביקורך המקסים. תודה על הפירגון והאהבה.... את מוזמנת כמובן שוב....מזל טוב ושנה נהדרת לך, כי מגיע לך. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 20:06
 dany Posts: 19819
|
מיכיק יקרה שותפה לתחושה שלך שחבל מאד שאי אפשר להשתתף בפגישות השבועיות עם מירי מחמת המרחק. מקווה לפגוש אותך בפגישה הבאה. או אולי שאת נוסעת שוב לת"א ומתכוונת להגיע לקבוצה תוכלי לאסוף גם אותי בדרך.......... יהיה כייף. שבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 19:52
 קרולין Posts: 6651
|
מיכיק יקרה, כיף לקרוא אותך. מירי שלנו והחוג הם ה בית החם של כולנו וזה כבר מזמן הרבה הרבה מעבר לדיאטה. זה חוג איכות החיים שלנו. שיהיה לך ובתך היקרה ים של הצלחה בהמשך תודה על השיתוף. שבוע טוב ומבורך קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 19:48
 EFF Posts: 6417
|
איזה יופי של פירגון והכרת תודה....עם גישה כזו אין מצב שלא להצליח..בהצלחה רבה מאוד!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 19:23
 מיכיק Posts: 159
|
שלום ושבוע קסום לכל באי הפורום ולך מירי יקרה. ראשית תודות על הברכות ליום הולדתי. זה מרגש מחמם לב וכן,לא מובן מאליו. עברו עלי ימים קסומים בתל אביב בשפיות מוחלטת בסיפוק גדול מהכל כן, גם מהאוכל שהיה מאד שפוי בלי פרצי מתוק ואיבוד שליטה. כפי שדווחתי ,שאהיה בתל אביב ברביעי ואצטרף לחוג בוקר של מירי עם ביתי, תוכנן ובוצע. היה קסום מירי כל כך מכילה ומחבקת שמנה כזו לוריד שווה המון. הלואי והייתי יכולה להגיע למפגשים שבועיים בת"א. יש בפגישות האלה המון עוצמה ולי זה עשה המון. ראשית המחמאות מהכוהנת הגדולה.... איזה כף. אני באמת מרגישה נפלא עם איך שאני נראית. יכולה להראות יותר טוב אך בהתחשב בנסיבות (גיל קמטים, אולי הם רק תרוץ?) הכל בסדדר. ולקבל את האישור של מירי למה שאני מרגישה זה סיפוק שאין לו תחליף עבורי. אז תודה לך מירי. בחוג שהצטרפתי שאלו אותי הנשים תגידי כמה ירדת. עניתי שמבחינתי זה לא חשוב. התהליך , המשהו המאד חזק אישי כל כך ומשותף וכולנו כל כך, הגניבות של המתוק. האיבוד שליטה שאחר כך כל כך כבד בלב, שבעצם יש דברים שהם מאד שלך, שלא מדברים עליהם עם אף אחד, ומירי חושפת אותם ונותנת לגיטימציה לשדים האלה ואפשר להזדקף , ולהשתדל לחיות איתם בשלום . זו הרגשה שזר לא יבין אותה. ושוב נשים יקרות תודה על איחוליכן לי, ומירי היה מרגש לפגוש אותך . מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|