10/02/2012 22:43
 יולי Posts: 754
|
היי, אתמול בלילה היו לי תופעות קשות בקיצור וירוס נוראי של הקאות כל הלילה (מצטערת על הפירוט) ולא ישנתי כל הלילה. אכלתי כל היום בחמישי רגיל , וכנראה שנדבקתי אולי מאחד התלמידים שלי, כי אני מלמדת גם ילדים, ככה נראה לי, כי קרה לי גם פעם אחת בשנה שעברה. בקיצור, אפילו מיים לא הצלחתי לשתות . וחיכיתי לבוקר ואז ב- עשר בבוקר הלכתי למוקד של קופ"ח ושם ראיתי רופא והייתי שעתיים עם אינפוזיה ופארמין נגד התופעות הנ"ל. כמובן, לא אכלתי היום כמעט כלום חוץ מטוסטעים מיים מינרליים ותה בבונג (קמומיל) . אבל בגלל שעד שש בערב לא אכלתי כלום, אז אכלתי 12 פרוסות של טוסטעים (סה"כ 450 קלוריות של פחמימות וזהו בעצם, כל היום, רק בערב) אני לא מודאגת, במקרה שלי, כי חוץ מזה כלום לא נכנס לי לפה, פשוט לא יכולתי לאכול ועד שש בערב פשוט ל לא היה לי שום תיאבון (וזה נדיר אצלי, חוץ ממקרים כאלו). גם את הטוסטים האלו לא אכלתי בבת אחת אלא בפעמיים כל פעם שש . כמובן לא יכולתי למרוח עליהן כלום כי אסור לי. אמרו לי שמותר בננות ורסק תפוחים, טוסטים ואורז. אז ככה- רסק תפוחים קצת מגעיל אותי אז לא קניתי כי זה לא נראה טוב. בננות אני גם ככה לא אוכלת, תפוחים יש לי ולא בא לי לרסק אותם מאותה סיבה שלא קניתי רסק תפוחים. אז נשארתי רק עם הטוסטים. ואני לא נהנית מזה כי שזה הדבר והיחיד שנשאר לי לאכול (שמותר ואני מסכימה לאכול אותו..) זה מרגיש לי קצת כמו נסורת בגלל הפירורים. אני רוצה לחזור כבר לאכול נורמלי עם התפוח והקווקר ועוף בצהריים אבל אני לא יכולה. איזה בעסה. לפחות כבר לא כואבת לי הבטן, אז יש פה נקודת אור. חוץ מזה מחר אני אבשל אורז עם קצת מלח לצהריים כדי לשנות קצת את המתכון היומי האפרורי שלי.... . אני חושבת שאני כבר אחרי כי אני מרגישה כבר יותר טוב. זה לא פייר, למה יש וירוסים בעולם, ולמה דווקא אני? מקווה שמחר יהיה טוב יותר, לילה טוב, יולי
|