13/02/2012 05:16
 dany Posts: 19819
|
העיקר שאת כבר חשה טוב יותר
יולי כתב:
היי, תודה לכולן על הדאגה, אני כבר מרגישה יותר טוב . עד אתמול אכלתי בעיקר טוסטעים ואורז ואני לא חושבת שזה טעים בכלל... אני כבר לא יכולה לראות טוסטים ובטח לא אורז בגלל שרק את זה אכלתי ואין לזה טעם מי יודע מה. זה הרגיש לי אוכל יבש כזה...וכבר הייתי בטוחה שהעיניים שלי יהיו מלוכסנות בקרוב (שמה אהפוך לסינית מן המניין)... אני אמורה לאכול היום רגיל לפי דעתי , כבר שתיתי קפה עם קצת חלב אתמול אבל....אני מפחדת (קצת) לאכול רגיל אחרי מה שעברתי.... לא רוצה שיחזור לי כל הבלאגן.... ומצד שני...לא יכולה לאכול טוסטים (זה כבר ממש איכסי בעיניי). הרופא בקופת חולים אמר לי לא לאכול מוצרי חלב (נכון ליום שישי בבוקר, לא לכל החיים) וכמובן..רק עד יעבור זעם...אני כבר רוצה לחזור לתפוח ולקווקר, משום מה לא מרגישה רעב בינתיים רק שתיתי קפה...(אני אוכל אח"כ...) וכמובן, אני מוכרחה כבר לעבוד היום, כי אני כבר מרגישה בסדר בלי כאבים או משהו אז אין לי סיבה שלא. אתמול וביום שישי השלמתי שעות שינה כי ביום חמישי בליילה בכלל לא ישנתי... ואוכל לא מאוד עניין אותי. למרות שאתמול כבר אכלתי יותר כי התיאבון יותר חזר לי. זהו..נראה לי שעוד מעט אני אוכל את התפוח והקווקר עם היוגורט. בכ"ז אי אפשר לאכול טוסטים לנצח...וגם...אף אחד לא נשאר חולה לנצח, זה היה רק וירוס מעצבן שהחליט לבוא לבקר אותי ולהרוס לי את הסופ"ש... אז אחרי שהסתיימו התלונות וה"בכיות" אני בסה"כ בסדר. ומחר אגיע לחוג. (אני רק מקווה שלא יהיו שביתות באוטובוסים כי אני מגיעה באוטובוס) יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן אין מחיר לשיגרה . יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 22:58
 יולי Posts: 754
|
היי, אז היום אכלתי כבר רגיל, את התפוח והקווקר. בכלל שתיתי נס קפה בשמונה, ואכלתי תפוח וקווקר רק ב10:00 כי לא הייתי רעבה. ואז ניקיתי את כל הבית שלי עם אקונומיקה (אתן בטח חושבות שאני חולת ניקיון) אבל זה מרגיש ממש נקי...אז לבית שלי יש ריח של בריכה...טוב, נו אני עובדת מהבית ובאים אליי אז נורא חשוב לי שתמיד יהיה נקי ומסודר, יש לי תירוץ. אז, עכשיו הידיים שלי התייבשו כי אני שונאת כפפות...ואני שמתי כבר כמה פעמים קרם ידיים. בהמשך, אכלתי צהריים ממש נורמלית רק ב- 13:30 עם עוף ותפו"א, וקצת סלט ירקות...כמה שהתגעגעתי לאוכל נורמלי וכמה שאני לא אוהבת טוסטים.....וגם לא אורז... ובערב, סלט וחביתת ירק וקצת קוטג'. ותה צמחים...בקיצור, אני יודעת שאני חופרת אבל אני פשוט שמחה שאני בריאה כבר ושכאבי הבטן נעלמו..כאילו לא היה כלום. ושמתי לב עד כמה האוכל שלנו טעים ומגוון..ועד כמה לחם (טוסטים, למקרים הקשים) בכלל לא טעים..סתם יבש ומייבש..אני לא יודעת , אולי ביום הראשון שחזרתי לאכול אחרי חצי יום שלא אכלתי אז עוד היה לי טעים, אבל ביום שישי הטוסטים כבר נמאסו עליי וגם האורז ורק רציתי כבר להבריא... אני אגב, לא אכלתי הרבה, מבחינת קלוריות בשישי שבת, אבל הכל היה פחמימות אז אני מקווה שאין לי צבירת נוזלים מזה...אבל, לא הייתה לי ברירה כי היו לי תופעות טבע לא מוסברות... בקיצור, כמה כיף לחזור לשיגרה. ועוד דבר- שמתי לב שמקשיבים לגוף ולא אוכלים מיד שקמים ארוחת בוקר, אלאאוכלים כמו הרזים, רק ב- 10:00 או שרעבים, אז כל היום לא מחפשים כלום בין הארוחות ואין שום תיאבון מוגבר. משהו שבמקרה למדתי היום. ועד היום לא ממש יישמתי. לילה טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 13:36
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקירתי שיהיה לך שבוע טוב מלא בריאות שמחה שאת חוזרת לעצמך ורק בשורות טובות ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 10:41
 רעותה Posts: 869
|
יולי יקרה , יופי שעידכנת ושאת חוזרת למיטבך . שבוע נפלא. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 10:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
שמחה לשמוע שאת מרגישה טוב יותר. ברוך מרפא חולים!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 09:02
|
היי, תודה לכולן על הדאגה, אני כבר מרגישה יותר טוב . עד אתמול אכלתי בעיקר טוסטעים ואורז ואני לא חושבת שזה טעים בכלל... אני כבר לא יכולה לראות טוסטים ובטח לא אורז בגלל שרק את זה אכלתי ואין לזה טעם מי יודע מה. זה הרגיש לי אוכל יבש כזה...וכבר הייתי בטוחה שהעיניים שלי יהיו מלוכסנות בקרוב (שמה אהפוך לסינית מן המניין)... אני אמורה לאכול היום רגיל לפי דעתי , כבר שתיתי קפה עם קצת חלב אתמול אבל....אני מפחדת (קצת) לאכול רגיל אחרי מה שעברתי.... לא רוצה שיחזור לי כל הבלאגן.... ומצד שני...לא יכולה לאכול טוסטים (זה כבר ממש איכסי בעיניי). הרופא בקופת חולים אמר לי לא לאכול מוצרי חלב (נכון ליום שישי בבוקר, לא לכל החיים) וכמובן..רק עד יעבור זעם...אני כבר רוצה לחזור לתפוח ולקווקר, משום מה לא מרגישה רעב בינתיים רק שתיתי קפה...(אני אוכל אח"כ...) וכמובן, אני מוכרחה כבר לעבוד היום, כי אני כבר מרגישה בסדר בלי כאבים או משהו אז אין לי סיבה שלא. אתמול וביום שישי השלמתי שעות שינה כי ביום חמישי בליילה בכלל לא ישנתי... ואוכל לא מאוד עניין אותי. למרות שאתמול כבר אכלתי יותר כי התיאבון יותר חזר לי. זהו..נראה לי שעוד מעט אני אוכל את התפוח והקווקר עם היוגורט. בכ"ז אי אפשר לאכול טוסטים לנצח...וגם...אף אחד לא נשאר חולה לנצח, זה היה רק וירוס מעצבן שהחליט לבוא לבקר אותי ולהרוס לי את הסופ"ש... אז אחרי שהסתיימו התלונות וה"בכיות" אני בסה"כ בסדר. ומחר אגיע לחוג. (אני רק מקווה שלא יהיו שביתות באוטובוסים כי אני מגיעה באוטובוס) יום טוב, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 08:27
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה החלמה מהירה מקווה שהוטב לך ולו במעט.. סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 07:38
 אשירה Posts: 4292
|
החלמה שלמה ומהירה!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
בנות מה קורה לכן? אתן יותר מידי חולות! יולי, תרגישי טוב וחזרי במהרה לשגרה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 12:48
 הסמויה Posts: 2467
|
מאחלת לך החלמה מהירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 09:13
 קרולין Posts: 6651
|
יולי יקרה, בריאות שלמה שתהיה לך. תרגיש טוב ותשמרי על עצמך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 08:33
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תרגישי טוב יולי...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 07:32
 המורה Posts: 374
|
היי אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב. תנוחי בשבת וזה יעזור. חוצמזה התגעגעתי רינת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 06:50
 דרך המלך Posts: 5707
|
יולי יקרה תרגישי טוב.. והלוואי והצרות שלנו יגמרו בויירוס של יום יומיים.... שמרי על עצמך ותנוחי סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 06:45
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
החלמה מהירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 22:54
 1103 Posts: 5022
|
יולי תחזרי לעצמך במהרה החלמה מהירה ובריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 22:49
|
היי רעותה,
תודה רבה
אני אעדכן, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 22:46
 רעותה Posts: 869
|
יולי יקרה , תרגישי טוב והחלמה מהירה. וזה קורה לכל אחד . תעדכני בהמשך השבת איך את מרגישה , אני בטוחה שיבוא שיפור. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|