12/02/2012 12:46
 1103 Posts: 5022
|
רבקה כתב:
נילי יקירתי ולי נותר לומר שיהיה טעים ובתיאבון ♥♥♥ רבקה"לה תודה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 12:45
 1103 Posts: 5022
|
רעותה כתב:
נילי , משום מה כתבתי וההודעה נמחקה. תחפשי באינטרנט את המתכון של אהרוני - של בשר טחון ערמונים ופירה. הכנתי אותו בעבר וזה די מרשים ונחמד , כרגיל אצלו. אני מאוד אוהבת חיטה - אפשר גם בחמין ובצלי עוף עם תפ"א , כמו הצלי שמירי הכתיבה לנו עם הגריסים , שאותו החלפתי בחיטה. שבוע טוב . מקווה שאספיק להגיע מחר ( לעודד יש רופאת שיניים בבוקר ). רעותה רעותה חמודה תודה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 12:45
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית כתב:
אין בעד מה. הכנתי אתמול לארוחת הצהריים תבשיל של בשר וחיטה יצא מדהים. הילדים אכלו ואני הרגשתי שובע שעות רבות. החיטה הרבה יותר משביעה מהאורז. שווה נסיון. 1103 כתב: שאפתנית כתב: אני מבשלת את החיטה בתבשילי קדרה מבלי להשרותה קודם. בישול רגיל כמו שמתנהלים עם אורז רק מוסיפים עוד 10 דקות בישול והטעם מעדן. משביע ומחמם. אפשר לתבל איך שאוהבים. שאפתנית יקירתי תודה על המידע יום נפלא נילי שאפתנית יקירתי אולי תכניסי המתכון לפורום מתכונים? תודה מראש נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 11:42
 רבקה Posts: 8411
|
נילי יקירתי ולי נותר לומר שיהיה טעים ובתיאבון ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 10:45
 רעותה Posts: 869
|
נילי , משום מה כתבתי וההודעה נמחקה. תחפשי באינטרנט את המתכון של אהרוני - של בשר טחון ערמונים ופירה. הכנתי אותו בעבר וזה די מרשים ונחמד , כרגיל אצלו. אני מאוד אוהבת חיטה - אפשר גם בחמין ובצלי עוף עם תפ"א , כמו הצלי שמירי הכתיבה לנו עם הגריסים , שאותו החלפתי בחיטה. שבוע טוב . מקווה שאספיק להגיע מחר ( לעודד יש רופאת שיניים בבוקר ). רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין בעד מה. הכנתי אתמול לארוחת הצהריים תבשיל של בשר וחיטה יצא מדהים. הילדים אכלו ואני הרגשתי שובע שעות רבות. החיטה הרבה יותר משביעה מהאורז. שווה נסיון. 1103 כתב:
שאפתנית כתב: אני מבשלת את החיטה בתבשילי קדרה מבלי להשרותה קודם. בישול רגיל כמו שמתנהלים עם אורז רק מוסיפים עוד 10 דקות בישול והטעם מעדן. משביע ומחמם. אפשר לתבל איך שאוהבים. שאפתנית יקירתי תודה על המידע יום נפלא נילי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 08:39
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית כתב:
אני מבשלת את החיטה בתבשילי קדרה מבלי להשרותה קודם. בישול רגיל כמו שמתנהלים עם אורז רק מוסיפים עוד 10 דקות בישול והטעם מעדן. משביע ומחמם. אפשר לתבל איך שאוהבים. שאפתנית יקירתי תודה על המידע יום נפלא נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 08:38
 1103 Posts: 5022
|
EFF כתב:
נילי, הכנסתי 3 מתכונים.עקרונית החיטה היא פחמימה מורכבת ומשמשת מרכיב בסלט טאבולה למשל. אפשר גם לאכולהאותה חמה כחלק מארוחת צהרים במקום פחמימה עם קציצות או רבע עוף כאשר מבשלים אותה במים ומתבלים לאחר הבישול. משרים כמה שעות ומבשלים במים עם מעט מלח עד לריכוך. הערמונים עשירים מאוד בפחמימות (מיכל תוציא קלוריות) אפשר להשתמש בהם כמרכיב פחמימתי (במקום תפוחי אדמה למשל) בצלי עוף , צלי בקר... אפי מקסימה תודה על התשובה המפורטת את חברה נפלאה באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 06:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מבשלת את החיטה בתבשילי קדרה מבלי להשרותה קודם. בישול רגיל כמו שמתנהלים עם אורז רק מוסיפים עוד 10 דקות בישול והטעם מעדן. משביע ומחמם. אפשר לתבל איך שאוהבים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 23:28
 EFF Posts: 6417
|
נילי, הכנסתי 3 מתכונים.עקרונית החיטה היא פחמימה מורכבת ומשמשת מרכיב בסלט טאבולה למשל. אפשר גם לאכולהאותה חמה כחלק מארוחת צהרים במקום פחמימה עם קציצות או רבע עוף כאשר מבשלים אותה במים ומתבלים לאחר הבישול. משרים כמה שעות ומבשלים במים עם מעט מלח עד לריכוך. הערמונים עשירים מאוד בפחמימות (מיכל תוציא קלוריות) אפשר להשתמש בהם כמרכיב פחמימתי (במקום תפוחי אדמה למשל) בצלי עוף , צלי בקר...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 20:00
 1103 Posts: 5022
|
תודה אפי. תמיד אפשר לסמוך עליך נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 19:37
 EFF Posts: 6417
|
נילי, אני אכניס מתכונים מאוחר יותר כשאחזור הביתה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 18:05
 1103 Posts: 5022
|
אקורדיאון כתב:
יש לי חברה שמכניסה אותם לחמין. תודה אקו.נאמר לי שאפשר להכים החיטה כמו שמכינים אורז אך רני לא סגורה על כך. אני לא נוהגת להוסיף החיטה לחמין כיוון שבני משפחתי לא אוהבים שינויים וחריגות בתבשילים. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 04:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יש לי חברה שמכניסה אותם לחמין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 18:12
 1103 Posts: 5022
|
נינוש כתב:
נילי יקרה אני משלבת ערמונים בבשר צלי הכוונה לערמונים מקולפים שקונים בחבילות מהסופר שמה עם צלי בשר ותפוחי אדמה, נותן טעם נפלא!!!! בקשר לחיטה אני לא משתמשת שבת שלום. נינושקה יקירתי בדיוק לערמונים הללו אני מתכוונת.אנסה להוסיפם לתבשיל צלי הבשר. תודה שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 18:07
 נינוש Posts: 1442
|
נילי יקרה אני משלבת ערמונים בבשר צלי הכוונה לערמונים מקולפים שקונים בחבילות מהסופר שמה עם צלי בשר ותפוחי אדמה, נותן טעם נפלא!!!! בקשר לחיטה אני לא משתמשת שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 17:47
 1103 Posts: 5022
|
1} איך מכינים חיטה? 2}באיזה תבשילים אפשר לשלב ערמונים? תודה מראש שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|