16/02/2012 05:46
 dany Posts: 19819
|
נחושה אנא הכנסי ולו לרגע קט
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2012 05:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
נחושה ובנות יקרות, זאת גדולתו של הפורום והבנות היקרות כאן שמקבלות ומחבקות בכל מצב ולכן גם אם עושים הפסקה קטנה אנו יודעות שיש לאן לחזור. ואני מדברת מתוך עצמי שלאחרונה מרגישה שקצת התדלדל מעיין הכתיבה ולפעמים זה נראה לי קצת מאולץ, אבל אני לא שוכחת ימים אחרים שהכל זרם בשמחה והתלהבות ומקווה שהימים האלה ישובו. בינתיים אני על אש קטנה, ממשיכה להשתדל בדיאטה, לפחות לא לעלות, ואף פעם לא מתיאשת. אוהבת אתכן, edited by אשירה on 2/15/2012 אשירש מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/02/2012 00:25
 רעותה Posts: 869
|
נחושתי אהובה , המון נחת והקלה . חיבוק ענקי !!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך והעשייה שלך מדהימה, להוקיר אותך בכל רגע - אין דברים כאלו. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 10:12
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה ובנות יקרות, זאת גדולתו של הפורום והבנות היקרות כאן שמקבלות ומחבקות בכל מצב ולכן גם אם עושים הפסקה קטנה אנו יודעות שיש לאן לחזור. ואני מדברת מתוך עצמי שלאחרונה מרגישה שקצת התדלדל מעיין הכתיבה ולפעמים זה נראה לי קצת מאולץ, אבל אני לא שוכחת ימים אחרים שהכל זרם בשמחה והתלהבות ומקווה שהימים האלה ישובו. בינתיים אני על אש קטנה, ממשיכה להשתדל בדיאטה, לפחות לא לעלות, ואף פעם לא מתיאשת. אוהבת אתכן, edited by אשירה on 2/15/2012
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 09:14
 המורה Posts: 374
|
נחושה יקרה. לפעמים אני פשוט מרגישה כאילו כולנו כאן עוברות אותו הדבר. אין מה לעשות גם אני נגעתי קצת בפירות היבשים , במקרר של השכבה. למרות שידעתי שזה מלא צבעי מאכל, והשאריות נשארו לשמנמודים.... חלק מהתהליך, המשיכי הלאה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 05:17
|
נחושתי בוקר טוב, דורשת לשלומך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 05:16
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות, אני קוראת את הפוסטים שלכן, את נחושה שעברה שבוע לא קל, פזלה קצת לכיוון המתוקים ושוב התרוממה. את דניאלוש המדהימה שלא מרימה ידיים (וכך צריך להיות!) יודעת שיגיעו ימים טובים יותר של שליטה. אנחנו מוקפות כאן ממש כמו עובר ברחם, הפורום הזה מספק לנו את הביטחון, החום, האהבה והתמיכה לה אנו זקוקות ברגענו הקשים וברגענו המוצלחים. אני מחזקת את ידיכן חברותי היקרות לדרך ולעשייה ומאחלת שאכן יגיעו ימים טובים יותר בעיקר בבריאות וכמובן בעשייה. אנחנו כאן ביחד וזה מה שעושה את ההבדל, לא נאבקות לבד! אמתתתת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/02/2012 05:16
|
נחושה כתב:
אקורדיאון כתב: נחושתי טוב שאת כאן והשארי ,את יודעת שכולנו באותה סירה ורחמים עצמיים והעלמות לא בדיוק מועילים. קומי הבוקר ליום חדש ובחשיבה חיובית שאת יכולה להרים ראש ולומר מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט. מאחלת לך רק הצלחה. נשיבוקים. תודה יקירה, אין כמו תמיכת הפורום ונסיונן של הותיקות המחוננות שלנו  נכון ובבקשה ללמוד מהנסיון ולא להעלם יקירה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 16:46
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי לא משנה מה גם בתקופות הקשות ביותר שעוברות עלינו אסור להתחפר ולהעלם מהפורום,זה המקום שמקבלים כל אחד באהבה והבנה, וכשאחד מאיתנו נעלם אנו מתחילים לדאוג.ישנן תקופות שהעול והדאגות שרובצים עלינו מפילים אותנו לאכילה לא מבוקרת ואולי מנחמת רגעית, אך גורמת לנו רגשי אשמה. ראשית, אני מאמינה שחמך היקר נמצא בידיים טובות ומקבל את הטיפול הטוב ביותר ומאחלת לו החלמה מהירה ובריאות טובה. שנית אני מקווה שחזרת לאכול לפי הכללים. המשך שבוע נפלא בשליטה ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 13:13
 tal_f Posts: 900
|
לכולן , אלו שנאבקות ולא מוותרות, מאחלת המון המון הצלחה ! אין לנו ברירה... העיקר "לצוף"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 07:55
 נחושה Posts: 6982
|
אקורדיאון כתב:
נחושתי טוב שאת כאן והשארי ,את יודעת שכולנו באותה סירה ורחמים עצמיים והעלמות לא בדיוק מועילים. קומי הבוקר ליום חדש ובחשיבה חיובית שאת יכולה להרים ראש ולומר מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט. מאחלת לך רק הצלחה. נשיבוקים.
תודה יקירה, אין כמו תמיכת הפורום ונסיונן של הותיקות המחוננות שלנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 07:53
|
dany כתב:
נחושתי אני כבר כמעט שנה באותו הבור ולא יוצאת ממנו אלא לעיתים לאיזה יום יומיים ושוב חוזרת למעטה האפל. אך אני יודעת ובטוחה כי גם ימים אלו יעברו.....יודעת!!!!!!!!!!!!! ולא מפסיקה להיות כאן כי זה המקום הכי בטוח שלי בעולם. כאן אין ביקורת אלא רק תמיכה ואהבה ורצון שאצליח. אז לא לוותר עלינו גם בימים שהם לא ימי נצחונות. מקווה שחמך חש טוב יותר. וגם אמא נשיבוקים חזקים.
תודה יקירה, גם לכם...החלמה מהירה ובשורות טובות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 07:52
|
שאפתנית כתב:
בוקר טוב חברות יקרות, אני קוראת את הפוסטים שלכן, את נחושה שעברה שבוע לא קל, פזלה קצת לכיוון המתוקים ושוב התרוממה. את דניאלוש המדהימה שלא מרימה ידיים (וכך צריך להיות!) יודעת שיגיעו ימים טובים יותר של שליטה. אנחנו מוקפות כאן ממש כמו עובר ברחם, הפורום הזה מספק לנו את הביטחון, החום, האהבה והתמיכה לה אנו זקוקות ברגענו הקשים וברגענו המוצלחים. אני מחזקת את ידיכן חברותי היקרות לדרך ולעשייה ומאחלת שאכן יגיעו ימים טובים יותר בעיקר בבריאות וכמובן בעשייה. אנחנו כאן ביחד וזה מה שעושה את ההבדל, לא נאבקות לבד!
את מרגשתתתתתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 06:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב חברות יקרות, אני קוראת את הפוסטים שלכן, את נחושה שעברה שבוע לא קל, פזלה קצת לכיוון המתוקים ושוב התרוממה. את דניאלוש המדהימה שלא מרימה ידיים (וכך צריך להיות!) יודעת שיגיעו ימים טובים יותר של שליטה. אנחנו מוקפות כאן ממש כמו עובר ברחם, הפורום הזה מספק לנו את הביטחון, החום, האהבה והתמיכה לה אנו זקוקות ברגענו הקשים וברגענו המוצלחים. אני מחזקת את ידיכן חברותי היקרות לדרך ולעשייה ומאחלת שאכן יגיעו ימים טובים יותר בעיקר בבריאות וכמובן בעשייה. אנחנו כאן ביחד וזה מה שעושה את ההבדל, לא נאבקות לבד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 05:32
 dany Posts: 19819
|
נחושתי אני כבר כמעט שנה באותו הבור ולא יוצאת ממנו אלא לעיתים לאיזה יום יומיים ושוב חוזרת למעטה האפל. אך אני יודעת ובטוחה כי גם ימים אלו יעברו.....יודעת!!!!!!!!!!!!! ולא מפסיקה להיות כאן כי זה המקום הכי בטוח שלי בעולם. כאן אין ביקורת אלא רק תמיכה ואהבה ורצון שאצליח. אז לא לוותר עלינו גם בימים שהם לא ימי נצחונות. מקווה שחמך חש טוב יותר. וגם אמא נשיבוקים חזקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 04:51
|
נחושתי טוב שאת כאן והשארי ,את יודעת שכולנו באותה סירה ורחמים עצמיים והעלמות לא בדיוק מועילים. קומי הבוקר ליום חדש ובחשיבה חיובית שאת יכולה להרים ראש ולומר מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט. מאחלת לך רק הצלחה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 00:39
|
EFF כתב:
נחושקה אנחנו תמיד ממתינים לך כאן - גם כאשר ראשך במקרר ומעיינייך בשוקולד.....כמו שמירי אומרת "האסימון (זוכרת מה זה???) בסוף ישתלשל"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 00:32
 EFF Posts: 6417
|
נחושקה אנחנו תמיד ממתינים לך כאן - גם כאשר ראשך במקרר ומעיינייך בשוקולד.....כמו שמירי אומרת "האסימון (זוכרת מה זה???) בסוף ישתלשל"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 00:20
|
לילה טוב פורום יקר, סיימתי כעת לשבת על עבודה שקשורה בעבודה, לא הייתי שבוע בדיוק, הייתי קצת חולה וקצת ברחמים עצמיים וכשהתרוממתי חמי האהוב אושפז על טרום דלקת ריאות והבית והריצות הרגילות... והאמת כשאת חזק בפירות היבשים ובעוגות ומתוקים אין כל כך במה לשתף אבל גם בשביל זה התכנסנו כאן. אז תודה על המתנתכם בסבלנות לשובי והחיבוק הגדול שמחמם את ליבי. היום לא נשקלתי והגעתי מבית החולים לתחילת ההרצאה ומירי מדהימה ומפרגנת, נראית מליון דולר ונתנה הרצאה משובחת על הצלחה ולמרות שאספתי את עצמי והארוחת הערב היתה תיקנית ובלי מתוקים, נפלתי אליהם בקטנה לפני כשעה כתירוץ לפינוק כשכל בני הבית ישנים. האמת חבל, אבל ניגבתי פירורים וכיביתי את האור במטבח ונגמר. לילה טוב יקרים, מתנצלת שלא הגבתי ולא הייתי עמכם בשיתוף, בחיבוק ובתובנות, אשתדל מחר להיכנס ולהתעדכן שוב, לפחות לכמה דקות
 edited by נחושה on 2/13/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 09:23
 קרולין Posts: 6651
|
רעותה תודה על העידכון...אין כמוך! נחושתי יקירתי, כולנו כאן מחכות לך עם כל האהבה שלנו. נשיקות וחיבוקים. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|