14/02/2012 09:44
 dany Posts: 19819
|
תודה יקרה וגם לך בריאות
דרך המלך כתב:
דני יקרה מאחלת לך ולבעלך בריאות טובה ולל יקירה שולחת כוחות ונשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 06:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה מאחלת לך ולבעלך בריאות טובה ולל יקירה שולחת כוחות ונשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/02/2012 05:23
|
תודות מקרב לב
tal_f כתב:
מקווה שתצאו מהמעגל הזה של טיפולים ויהיה לכם כבר שקט !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 12:56
 tal_f Posts: 900
|
מקווה שתצאו מהמעגל הזה של טיפולים ויהיה לכם כבר שקט !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 11:37
|
תודה יקירה אמן ואמן
שאפתנית כתב:
אני מאחלת לכם שהתרופה באמת תעזור ליוסי אישך ושהכאבים ברגלך יעברו. שכל יום תרגישו טוב יותר ותתחזקו!!! dany כתב: אז ככה עושה רושם שיש שיפור מבחינת הגרד............. טוב עם כמות הקורטיזון והאנטי היסטמינים אוי ואבוי אם לא היינו רואים קצת שיפור....... רק מקווה שבעוד שבועיים שיסיים את הטיפול לא יחזור כל הסיפור . אין לנו מושג למה זה קרה ומאיפה זה בא. וברור שכל ההשפעה של החומרים הללו על הסכרת שלו שנמצאת עכשיו בשמיים ומזריקים אינסולין......... נו אולי נדבר על דברים שמחים???????? אצלי הרגל היתה ביום שבת ואתמול הרבה יותר טוב היום שוב קמתי עם כאבים ........... לא יודעת איך עובדת הזריקה שנתן לי הרופא האם היא עוזרת מיד או שיש לה טווח פעולה ארוך יותר. סיפור סיפור כי זה ממש הופך אותי למוגבלת, קשה לי לעשות דברים בבית צריכה לשבת או לשכב. נקווה לטוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מאחלת לכם שהתרופה באמת תעזור ליוסי אישך ושהכאבים ברגלך יעברו. שכל יום תרגישו טוב יותר ותתחזקו!!! dany כתב:
אז ככה עושה רושם שיש שיפור מבחינת הגרד............. טוב עם כמות הקורטיזון והאנטי היסטמינים אוי ואבוי אם לא היינו רואים קצת שיפור....... רק מקווה שבעוד שבועיים שיסיים את הטיפול לא יחזור כל הסיפור . אין לנו מושג למה זה קרה ומאיפה זה בא. וברור שכל ההשפעה של החומרים הללו על הסכרת שלו שנמצאת עכשיו בשמיים ומזריקים אינסולין......... נו אולי נדבר על דברים שמחים???????? אצלי הרגל היתה ביום שבת ואתמול הרבה יותר טוב היום שוב קמתי עם כאבים ........... לא יודעת איך עובדת הזריקה שנתן לי הרופא האם היא עוזרת מיד או שיש לה טווח פעולה ארוך יותר. סיפור סיפור כי זה ממש הופך אותי למוגבלת, קשה לי לעשות דברים בבית צריכה לשבת או לשכב. נקווה לטוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 05:11
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה צריכה ממש שינוי אווירה רק ירגיש קצת יותר טוב וחייבת איזה שינוי. אקורדיאון כתב: כן הקורטיזון זו התרופה היחידה לגרד אבל נכון מקפיץ את הסוכר לשמים מועיל כאן מזיק שם. מאחלת ליוסי שירגיש טוב ולך יקירה ,אולי שינויי מזג אוויר גם "עוזרים " לרגל. שימרי על עצמך. נשיבוקים. אמת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 05:10
|
תודה צריכה ממש שינוי אווירה רק ירגיש קצת יותר טוב וחייבת איזה שינוי.
אקורדיאון כתב:
כן הקורטיזון זו התרופה היחידה לגרד אבל נכון מקפיץ את הסוכר לשמים מועיל כאן מזיק שם. מאחלת ליוסי שירגיש טוב ולך יקירה ,אולי שינויי מזג אוויר גם "עוזרים " לרגל. שימרי על עצמך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 05:09
|
כן הקורטיזון זו התרופה היחידה לגרד אבל נכון מקפיץ את הסוכר לשמים מועיל כאן מזיק שם. מאחלת ליוסי שירגיש טוב ולך יקירה ,אולי שינויי מזג אוויר גם "עוזרים " לרגל. שימרי על עצמך. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 05:03
|
אז ככה עושה רושם שיש שיפור מבחינת הגרד............. טוב עם כמות הקורטיזון והאנטי היסטמינים אוי ואבוי אם לא היינו רואים קצת שיפור....... רק מקווה שבעוד שבועיים שיסיים את הטיפול לא יחזור כל הסיפור . אין לנו מושג למה זה קרה ומאיפה זה בא. וברור שכל ההשפעה של החומרים הללו על הסכרת שלו שנמצאת עכשיו בשמיים ומזריקים אינסולין......... נו אולי נדבר על דברים שמחים???????? אצלי הרגל היתה ביום שבת ואתמול הרבה יותר טוב היום שוב קמתי עם כאבים ........... לא יודעת איך עובדת הזריקה שנתן לי הרופא האם היא עוזרת מיד או שיש לה טווח פעולה ארוך יותר. סיפור סיפור כי זה ממש הופך אותי למוגבלת, קשה לי לעשות דברים בבית צריכה לשבת או לשכב. נקווה לטוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/02/2012 04:59
|
רבקה כתב:
דני'לה מה קורה אצליכם?? איך יוסי ומרגיש ?? והאם רגלך משתפרת?? חיבוק מצטרפת,מה קורה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 15:11
 רבקה Posts: 8411
|
דני'לה מה קורה אצליכם?? איך יוסי ומרגיש ?? והאם רגלך משתפרת?? חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/02/2012 06:52
|
דניאלוש בוקר טוב ושבוע טוב לך. מה שלומך הבוקר? איך מרגיש בעלך? dany כתב:
תודה יקירה אני באמת מאבדת תקווה כי דוחפים לו כל כך הרבה תרופות שנראה לי שרק הן לבד עושות נזק בלתי הפיך. אקורדיאון כתב: dany כתב: אמן לכולם , לי שוב יהיה סופ"ש שבוע לא רגוע בעלי שוב מאושפז  נקווה רק לטוב ושבאמת יתנו לו פתרון. חיבוק ענק לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 06:52
|
תודה יקירה אני באמת מאבדת תקווה כי דוחפים לו כל כך הרבה תרופות שנראה לי שרק הן לבד עושות נזק בלתי הפיך.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אמן לכולם , לי שוב יהיה סופ"ש שבוע לא רגוע בעלי שוב מאושפז  נקווה רק לטוב ושבאמת יתנו לו פתרון. חיבוק ענק לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 04:55
|
dany כתב:
אמן לכולם , לי שוב יהיה סופ"ש שבוע לא רגוע בעלי שוב מאושפז  נקווה רק לטוב ושבאמת יתנו לו פתרון. חיבוק ענק לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 19:36
|
תודה בנות גם אני מקווה שיהיה קצר, אך בבקשה יעיל כי אם שולחים אותו הביתה עם הבעיות זה מאד מאד קשה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 13:24
|
צר לי לקרוא שבעלך שוב מאושפז. מאני מאחלת לכם שהאישפוז יהיה קצר ותחזרו מהר הביתה. dany כתב:
אמן לכולם , לי שוב יהיה סופ"ש שבוע לא רגוע בעלי שוב מאושפז 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 11:52
 קרנושה Posts: 3420
|
אמן! סופ"ש חם ונעים לכולם!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 11:46
 רבקה Posts: 8411
|
אמן שכל משאלות ליבנו יתגשמו לבריאות והקלה מכל מחלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 07:22
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
אמן לכולם , לי שוב יהיה סופ"ש שבוע לא רגוע בעלי שוב מאושפז 
אוי דנילה אני מצטערת לשמוע... שולחת לכם המון חיזוקים .. שירגיש טוב...המון בריאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|