הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש לי ארוע - מחפשת חיזוקים והמלצות.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/02/2012 13:21

שאפתנית
שאפתנית
מחכות לעדכונים
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2012 12:24

רבקה
רבקה
רינתי עברת בשלום את האירוע ???????
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2012 05:31

dany
dany
גם אני רואה את הפוסט רק עכשיו אז מקווה שהמחמאות והבגדים עשו את שלהם........... והפה נשאר סגור!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/02/2012 04:49

אקורדיאון
אקורדיאון
מקווה שעברת את הארוע בשלום.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/02/2012 16:13

1103
1103
המורה כתב:
בערב אני מוזמנת לארוע של סגנית בית הספר שהיא גם חברתי לצעידות הבוקר וחברה טובה מעל 10 שנים. בקיצור כל חברותיי יהיו, קניתי בגדים מדהימים, וכולם מחמיאים ואז התוצאה : הרגשה בעננים ומקווה שלא תגרום לי לזלילה אינסופית. אם מישהי מכן יכולה לעזור אודה מאד.
בהערכה
רינת

רינת יקירתי
עצם העובדה שאת מרגישה בעננים בעקבות המחמאות שאת מקבלת,צריכה למנוע ממך לזלילה אין סופית.
לפני צאתך לאירוע את יכולה לאכול ביצה קשה,אולי שני חצאי פלפל אדום קטן ממולאים כל אחת בתלולית של קוטג".
באירוע עצמו תצמדי לכוס מים מינירליים.בקבלת הפנים אל תאכלי דבר ובאירוע עצמו תאכלי רק חלבון כגון גד או בשר או עוף
בתוספת סלט אך כמובן בלי פחממות תהני מהאוירה מחברת החברות,תרקדי תרגישי מליון דולר והחיים יפים.
בילוי נעים
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
09/02/2012 15:05

המורה
המורה
בערב אני מוזמנת לארוע של סגנית בית הספר שהיא גם חברתי לצעידות הבוקר וחברה טובה מעל 10 שנים. בקיצור כל חברותיי יהיו, קניתי בגדים מדהימים, וכולם מחמיאים ואז התוצאה : הרגשה בעננים ומקווה שלא תגרום לי לזלילה אינסופית. אם מישהי מכן יכולה לעזור אודה מאד.
בהערכה
רינת
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יש לי ארוע - מחפשת חיזוקים והמלצות.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!