11/02/2012 17:25
 dany Posts: 19819
|
הוא שוחרר הביתה עם טיפול בסטרואידים ועוד כל מיני תרופות.......... נקווה שירגיש מהר מהר יותר טוב,מחר שוב בית חולים ועירוי ברזל לוריד....... אני קיבלתי היום זריקה לברך כי ממש כבר לא יכולתי לדרוך עליה, יש קצת הקלה. את בשטח האוכל היום הולך יום מצויין............ מקווה להמשיך כך. נשיקות לכולם
v הסמויה כתב:
דני אהובה
מקווה שכבר חל שיפור במצבו תעדכני מה קורה האם הוא כבר השתחרר מבית חולים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 12:45
 הסמויה Posts: 2467
|
דני אהובה
מקווה שכבר חל שיפור במצבו תעדכני מה קורה האם הוא כבר השתחרר מבית חולים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 09:29
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה שלנו, מחזיקה לכם אצבעות ומתפללת לבריאות שלמה ליוסי בעלך היקר.שיהיו לכם רק בשורות טובות אמן. ואני בהחלט מסכימה שתמיד צריך וחייב לחפש כל דרך אפשרית ע"מ לשפר את המצב. (לצערי, לא מכירה את הד"ר שרשמת עליה בפוסט ) נשיקות וכל אהבתי, ובכלל רק ב ר י א ו ת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם. אמן. המשך שבת נהדרת ובשליטה. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 06:53
|
תודה
דרך המלך כתב:
דני יקרה מחזיקה אצבעות ומתפללת שהכל יהיה בסדר אצלכם ונשמע בשורות טובות... נדיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 06:52
 דרך המלך Posts: 5707
|
דני יקרה מחזיקה אצבעות ומתפללת שהכל יהיה בסדר אצלכם ונשמע בשורות טובות... נדיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 06:50
|
נכנסתי לכל מיני אתרים באינטרנט ונראה לי שהטיפול הקונבנציונאלי לא יעזור לו. אני מתחילה לשקול דרכים אחרות, לא יודעת באם הוא ישתף איתי פעולה כי הוא טיפוס אנטי. אך חייבים לנסות דרך אחרת עובדה שרק מוסיפים עוד ועוד כדורים ועוד ועוד רעלים לגוף במקום לנקות אותו. צריך להיות אמיצים ולנסות דרך אחרת. היום אתחיל לטפטף את הנושא........................ ייתכן שהוא מספיק מיואש בכדי להסכים איתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/02/2012 04:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה יקירותי בינתיים הוא בבית החולים, נשאר להשגחה כי מקבל תרופות נוגדות . אולי מחר באם ירגיש טוב יותר יצא............. אמן אמן נקווה שבאמת יקלו עליו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 19:39
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
תודה יקירותי בינתיים הוא בבית החולים, נשאר להשגחה כי מקבל תרופות נוגדות . אולי מחר באם ירגיש טוב יותר יצא............. אמן
דני'לה האם יש שיפור במצבו ????? ואיך מצב רגלך ????? שבת רגועה לכם יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 19:26
|
תודה יקירותי בינתיים הוא בבית החולים, נשאר להשגחה כי מקבל תרופות נוגדות . אולי מחר באם ירגיש טוב יותר יצא............. אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 13:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מחזיקה לכם אצבעות ומתפללת שתשובו במהרה הביתה ולשגרת חייכם בריאים ושלמים. dany כתב:
רינתי מה שלומך?????????????????????????????????? תודה בנות אהובות, אז אתמול אחרי שקיבלנו תור דחוף לרופא עור כי כבר הגיעו מים עד נפש.......ממש כך, והנ"ל שלחנו מיד מיד לבית חולים, מזל שלא שמענו שסגרו את המיון בבית חולים העמק כי לשם היינו צריכים להגיע.... קיבלו אותנו אחרי שעות רבות וסבל רב כי ידענו שנוסעים לבית חולים אז אפילו משחה להקלה לא לקחתי........ כן טעות. בכל אופן עזבתי אותו אתמול בלילה כבר אחרי שקיבל טיפול ומקווה שעבר לילה טוב. מה אספר לכם אני רגילה לבתי חולים על רמה, או פרטיים או כרמל שהוא בהחלט יפה ומודרני........ ובית חולים העמק בעפולה עדיין שייך למאה הקודמת לא יאומן, אפילו דברים קטנים כמו מזרקים הם עוד מהדור הקודם, שלא נדבר על המחלקה......... טוב אני מקווה שהוא יקבל את הטיפול והטיפול יעבוד מהר ונחזור הביתה.......... ונוסף לכל שבית החולים עובד במתכונת שביתה.......... פשוט לא עולם שלישי עולם חמישי......... בושה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 11:41
 רבקה Posts: 8411
|
כמה קשה להיות זקוקים לעזרת בתי חולים כששביתה שולטת במדינה דני'לה שולחת לך מכאן שתעברו את התקופה הקשה במהרה ואיחולי החלמה ליוסי בריאות , בריאות והרבה בריאות חיבוק לחיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 07:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
רינתי מה שלומך?????????????????????????????????? תודה בנות אהובות, אז אתמול אחרי שקיבלנו תור דחוף לרופא עור כי כבר הגיעו מים עד נפש.......ממש כך, והנ"ל שלחנו מיד מיד לבית חולים, מזל שלא שמענו שסגרו את המיון בבית חולים העמק כי לשם היינו צריכים להגיע.... קיבלו אותנו אחרי שעות רבות וסבל רב כי ידענו שנוסעים לבית חולים אז אפילו משחה להקלה לא לקחתי........ כן טעות. בכל אופן עזבתי אותו אתמול בלילה כבר אחרי שקיבל טיפול ומקווה שעבר לילה טוב. מה אספר לכם אני רגילה לבתי חולים על רמה, או פרטיים או כרמל שהוא בהחלט יפה ומודרני........ ובית חולים העמק בעפולה עדיין שייך למאה הקודמת לא יאומן, אפילו דברים קטנים כמו מזרקים הם עוד מהדור הקודם, שלא נדבר על המחלקה......... טוב אני מקווה שהוא יקבל את הטיפול והטיפול יעבוד מהר ונחזור הביתה.......... ונוסף לכל שבית החולים עובד במתכונת שביתה.......... פשוט לא עולם שלישי עולם חמישי......... בושה.
דנילה מקווה שבעלך יבריא במהרה... ותוכלו לחזור הביתה... לצערנו בכל המלחמות האלו של הממשלה אנחנו האזרחים נדפקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 06:31
|
מקווה שאחרי כל הבלגן הזה לפחות יקלו עליו. נשיבוקים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 05:38
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 04:47
|
בנות יקרות ,מאחלת בריאות לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 18:14
 המורה Posts: 374
|
דני יקירתי דורשת בשלומך רינת dany כתב:
רבקוש הרגל תודה לאל משתפרת........... לאיטה אך הצרות האחרות שלי ממש לא........................ נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 16:17
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
רבקוש הרגל תודה לאל משתפרת........... לאיטה  אך הצרות האחרות שלי ממש לא........................ נשיקות
דני יקרה משמח לקרוא שרגלך הולכת ומשתפרת אך עצוב לקרוא שהצרות האחרות עדיין לא. אני מאחלת לך שרגלך תשתפר לחלוטין ולבעלך בריאות טובה והחלמה מהירה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 15:01
 המורה Posts: 374
|
מה אף אחד לא שואל עליי?????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 14:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש, מחזקת את ידיך ושולחת חיבוק ענקי!!! dany כתב:
רבקוש הרגל תודה לאל משתפרת........... לאיטה אך הצרות האחרות שלי ממש לא........................ נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 12:08
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
דני יקרה, מאוד מזדהה איתך, לא קל כשיקירינו סובלים וידינו אינה משגת לעזור להם, אני מחזיקה לך אצבעות שדברים יסתדרו. ובינתיים, שימרי על עצמך, נוכחתי לדעת שכשאנו עוזבים את עצמנו (ובדרך כלל זה מתבטא באכילה לא נכונה) זה מקשה על תפקודנו ומחמיר את המצב עוד יותר. שולחת לך ולבעלך המון איחולים לבריאות טובה ולימים קלים יותר, וגם חיבוק חם,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|