10/02/2012 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
אקורדיאון כתב: אן כמו בכל בוקר אני פותחת בוקר קררר אבל בטן שטוחה שליטה מלאה למרות שבדרך השיגרה אני לא מכניס פירות החג הביתה אבל השנה בשונה הם הוגשו בשפע על השולחן בקורס התכשיטנות שאני לוקחת חלק בו ועוד הפעם לקחתי שעור כפול, הווה אומר כמעט שש שעות ללא הפסקה פירות יבשים אגוזים שקדים מונחים לי מול הפנים וכשהצלחת מתרוקנת ממלאים כי הידיים של כל הבנות נשלחות בכל פעם,מקטרות וגורסות ואני עוסקת בהנאה בחרוזים ואפילו לא התחשק לי מה עוד שהמדריכה שילדיה הם חניכי מירי לשעבר ישר שאלה אותי מירי כבר עשתה את ההרצאה על טו בשבט ? נראה לי שהיא בגללי נמנעה מלגעת חחחח. בקיצור עבר ,יום חדש שנאחל לכולנו שליטה מלאה ויום נפלא. מחוננת!!! ואיזה כיף לך על החוג, גם אני השתתפתי בחוג חרוזים לפני כשנה ומאוד מאוד נהניתי, יום נפלא, אכן אשירוש אני ממש נהנית מכל רגע ומהתוצאות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 05:01
|
שאפתנית כתב:
אקו את דוגמא לכולנו. כל הכבוד על ההתעלמות מהטפל (פירות יבשים) וההתעסקות בעיקר (חרוזים ועוד חרוזים....) אכן בדיוק כך,האמת שאפילו לא הרגשתי רצון לגעת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/02/2012 05:00
|
דרך המלך כתב:
בדיוק כמו שדני רשמה ... מלאכתם של צדיקים נעשית ביד אחרים.... טוב מאוד שהמדריכה התביישה בכך היא רק הרוויחה ... מקווה בשבילה שלא הגיעה הביתה וטרפה... אקורדיאון כתב: אן כמו בכל בוקר אני פותחת בוקר קררר אבל בטן שטוחה שליטה מלאה למרות שבדרך השיגרה אני לא מכניס פירות החג הביתה אבל השנה בשונה הם הוגשו בשפע על השולחן בקורס התכשיטנות שאני לוקחת חלק בו ועוד הפעם לקחתי שעור כפול, הווה אומר כמעט שש שעות ללא הפסקה פירות יבשים אגוזים שקדים מונחים לי מול הפנים וכשהצלחת מתרוקנת ממלאים כי הידיים של כל הבנות נשלחות בכל פעם,מקטרות וגורסות ואני עוסקת בהנאה בחרוזים ואפילו לא התחשק לי מה עוד שהמדריכה שילדיה הם חניכי מירי לשעבר ישר שאלה אותי מירי כבר עשתה את ההרצאה על טו בשבט ? נראה לי שהיא בגללי נמנעה מלגעת חחחח. בקיצור עבר ,יום חדש שנאחל לכולנו שליטה מלאה ויום נפלא. חחחח מקווה מאוד שאין לה בבית כי היא משתדלת מאוד לשמור ומכירה היטב את תורת מירי בלקין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 08:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו את דוגמא לכולנו. כל הכבוד על ההתעלמות מהטפל (פירות יבשים) וההתעסקות בעיקר (חרוזים ועוד חרוזים....)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 07:38
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון כתב:
אן כמו בכל בוקר אני פותחת בוקר קררר אבל בטן שטוחה שליטה מלאה למרות שבדרך השיגרה אני לא מכניס פירות החג הביתה אבל השנה בשונה הם הוגשו בשפע על השולחן בקורס התכשיטנות שאני לוקחת חלק בו ועוד הפעם לקחתי שעור כפול, הווה אומר כמעט שש שעות ללא הפסקה פירות יבשים אגוזים שקדים מונחים לי מול הפנים וכשהצלחת מתרוקנת ממלאים כי הידיים של כל הבנות נשלחות בכל פעם,מקטרות וגורסות ואני עוסקת בהנאה בחרוזים ואפילו לא התחשק לי מה עוד שהמדריכה שילדיה הם חניכי מירי לשעבר ישר שאלה אותי מירי כבר עשתה את ההרצאה על טו בשבט ? נראה לי שהיא בגללי נמנעה מלגעת חחחח. בקיצור עבר ,יום חדש שנאחל לכולנו שליטה מלאה ויום נפלא.
מחוננת!!! ואיזה כיף לך על החוג, גם אני השתתפתי בחוג חרוזים לפני כשנה ומאוד מאוד נהניתי, יום נפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 07:08
 דרך המלך Posts: 5707
|
בדיוק כמו שדני רשמה ... מלאכתם של צדיקים נעשית ביד אחרים.... טוב מאוד שהמדריכה התביישה בכך היא רק הרוויחה ... מקווה בשבילה שלא הגיעה הביתה וטרפה... אקורדיאון כתב:
אן כמו בכל בוקר אני פותחת בוקר קררר אבל בטן שטוחה שליטה מלאה למרות שבדרך השיגרה אני לא מכניס פירות החג הביתה אבל השנה בשונה הם הוגשו בשפע על השולחן בקורס התכשיטנות שאני לוקחת חלק בו ועוד הפעם לקחתי שעור כפול, הווה אומר כמעט שש שעות ללא הפסקה פירות יבשים אגוזים שקדים מונחים לי מול הפנים וכשהצלחת מתרוקנת ממלאים כי הידיים של כל הבנות נשלחות בכל פעם,מקטרות וגורסות ואני עוסקת בהנאה בחרוזים ואפילו לא התחשק לי מה עוד שהמדריכה שילדיה הם חניכי מירי לשעבר ישר שאלה אותי מירי כבר עשתה את ההרצאה על טו בשבט ? נראה לי שהיא בגללי נמנעה מלגעת חחחח. בקיצור עבר ,יום חדש שנאחל לכולנו שליטה מלאה ויום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 07:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
מלכה!!!! אין עלייך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 06:17
 dany Posts: 19819
|
מה שנאמר מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 04:37
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/02/2012 00:24
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, את פתחת את היום...ואני כנראה זו שסוגרת .... מקווה שעבר החג בשליטה לכולםםם זה באמת מחוץ לתחום בשבילנו..... לילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 23:07
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה כל יום את פותחת לנו את היום עם אנרגיות חיוביות. תודה רבה את חברה מדהימה. אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 14:51
 רבקה Posts: 8411
|
כןל יקרות שלי יום הולדת לאילנות ואנחנו הגזעים כמו שאפי'לה כתבה נשמור על יציבות משפחת הפורום נטפח, נשקה במותר בלבד והאילן יחזיק בזכות זה מעמד כולנו ביחד גזע חזק מגובש ומפרגן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 12:04
 דרך המלך Posts: 5707
|
צודקת בהחלט.... פירות יבשים נתנהג אליהם כמו נרות חנןכה -לראותם בלבד )סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 10:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
חג שמח לכולכן, תצאו לנטיעות, תוסיפו עוד עציצים במרפסות והחיים יפים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 09:47
 הסמויה Posts: 2467
|
אכן , אנחנו נסתפק בתפוח עץ ופלפלים בכל הצבעים יאמי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 09:44
 dany Posts: 19819
|
טו בשבט עם תפוח עץ פינקליידי זה ממש מושלם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 09:26
 הסמויה Posts: 2467
|
וכדאי מאוד לזכור שטו בשבט זה חג לאילנות ולא לנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 09:05
 קרנושה Posts: 3420
|
בוקר נפלא לכולם וטו בשבט מאושר גם בלב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 08:48
 יולי Posts: 754
|
טו בשבט שמח חג לאילנות, וזה אומר מבחינתנו לקנות עציץ או שתילים ולשתול באדניות בבית, או למי שרוצה לנטוע עץ. כל השאר- פירות יבשים זה כמובן לא בשבילנו זה מכיל המון סוכר וכימיקלים, ולא שווה את ההשמנה. אני באופן אישי פשוט אוכלת את ארוחת הבוקר שלנו עם התפוח והקווקר והיוגורט עם קינמון, ואני אפילו לא חושבת על פירות יבשים. הם מחוץ לתחום מבחינתי. יום טוב, יולי edited by יולי on 2/8/2012
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/02/2012 08:13
 אשירה Posts: 4292
|
בוקר טוב וטו בשבט שמח !!!!
-- אשירה
|
|